Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (36)
Raspunsuri - Pagina 12
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/bb_yasmi/bb_yasmi.jpg)
bb_yasmi spune:
oare edutu de dorinuta ce mai face????? hai dorinuta intra macar putin sa ne mai spui de voi
mamica implinita de fetita (2007) si baietel (2011)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/bb_yasmi/bb_yasmi.jpg)
bb_yasmi spune:
s a trezit si juniorul...a papat bine si acum la joaca vreo ora....
voi ce faceti?? dorm bebeii??
fetele care dati apa la bebei...le dati la temperatura camerei, nu??
mamica implinita de fetita (2007) si baietel (2011)
![](images/user_woman.png)
scrish spune:
roxy nu stiu de ce nu pot sa vad poza
yasmi stiu, dar este o nunta foarte fitoasa si se impune "eticheta". iar maximul de eleganta la asa ceva inseamna rochie lunga. acum daca stau sa ma gandesc bine, rochie lunga de ocazie nu prea ai cand sa porti, pe cand o rochie pana la genunchi merge oricand. in calitate de nasa si de asa prietena buna cu mireasa, stiu ca o sa trebuiasca sa tin pasul cu ea de la biserica pana a doua zi dimineata cand o sa plecam ultimii. inseamna minim 10 ore in total de stat pe tocuri, unde se include mers, stat mult in picioare, dansat ca deh, trebuie...si decat sa stau tzeapana pe tocuri de 12 si rochie scurta in fata fara sa ma simt bine deloc, prefer o rochie lunga si sa imi pun sandale seara tarziu. repet, asta pentru ca nu rezist atat de mult pe tocuri mari si nu vreau sa ma amagesc singura
in alta ordine de idei, azi am avut o gramada de treaba...am facut curat in toata casa, am calcat o gramada de haine si acum ma apuc sa fac bagajul...plecam la munte, de abia astept asa ca lipsesc motivat in weekend!
miki1979 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui scrish roxy nu stiu de ce nu pot sa vad poza ![]() ![]() ![]() yasmi stiu, dar este o nunta foarte fitoasa si se impune "eticheta". iar maximul de eleganta la asa ceva inseamna rochie lunga. acum daca stau sa ma gandesc bine, rochie lunga de ocazie nu prea ai cand sa porti, pe cand o rochie pana la genunchi merge oricand. in calitate de nasa si de asa prietena buna cu mireasa, stiu ca o sa trebuiasca sa tin pasul cu ea de la biserica pana a doua zi dimineata cand o sa plecam ultimii. inseamna minim 10 ore in total de stat pe tocuri, unde se include mers, stat mult in picioare, dansat ca deh, trebuie...si decat sa stau tzeapana pe tocuri de 12 si rochie scurta in fata fara sa ma simt bine deloc, prefer o rochie lunga si sa imi pun sandale seara tarziu. repet, asta pentru ca nu rezist atat de mult pe tocuri mari si nu vreau sa ma amagesc singura ![]() in alta ordine de idei, azi am avut o gramada de treaba...am facut curat in toata casa, am calcat o gramada de haine si acum ma apuc sa fac bagajul...plecam la munte, de abia astept ![]() ![]() ![]() ![]() Mami fericita de Luca Andrei 22.03.2011 ![]() |
scrish, eu chiar ma gandeam ca o sa eclipsezi mireasa cu rochita
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
scrish spune:
miki tocmai pt ca nu am vrut sa eclipsez mireasa am vrut un model elegant si cuminte, ca si asa o sa am un decolteu generos (noroc cu sarcina
) stii cum e, de cele mai multe ori less is more
mie partea de jos mi s a parut fabulos de eleganta! cred ca si rochia ta de mireasa a fost superba!
miki1979 spune:
hai sa va spun ce mi-a facut azi vlad..
ii dadeam titi andrei sa pape si il vad ca vine si isi scoate tricoul..nu apuc sa-l intreb de ce si-l da jos ca vine spre noi cu manutele pe tate, tragea asa putin de ele..zic ce faci ? ca sa i-o dau pe andra sa suga si la el
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/catank/catank.jpg)
catank spune:
Citat: |
citat din mesajul lui miki1979 hai sa va spun ce mi-a facut azi vlad.. ![]() ![]() ii dadeam titi andrei sa pape si il vad ca vine si isi scoate tricoul..nu apuc sa-l intreb de ce si-l da jos ca vine spre noi cu manutele pe tate, tragea asa putin de ele..zic ce faci ? ca sa i-o dau pe andra sa suga si la el ![]() ![]() ![]() mami de 2 prichindei |
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
![](olala.gif)
![](olala.gif)
![](olala.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/catank/catank.jpg)
catank spune:
Salutare fetele!
Am o burta super plina!!! Tocmai am papat o portie de ''ciorbita de dovleac porcesc cu lapte'' SUPER!!!! si desert ...ghici?! placinta cu brinza si stavide..Bunaaaaa
Stati, nu aruncati cu rocii ptr ca m-am gindit la voi! La toateeee! Da, ati inteles bine, am mincat si ptr voi
Pitica doarme de la ora 15. Si-a revenit cu somnicul, nu se mai trezeste...deci am putut roboti linistita.
Poye cu mine nu pn inca mai astept sa slabesc (in ritmul asta nu cred ca am nici o sansa
) dar cu Ioana va voi indeplini dorinta. Dar mai pe seara!
offffff trebe sa fug. s-a trezit
pisucmic spune:
Dragele mele
multumesc mult pentru aprecierile pentru Petru - nu va nominalizez fiindca ati fost multe si tare tare dragute
Deea, ai fost geniala cu faza cu barele de patut: asa e, am observat si eu ca o data prinsese piciorusul, dar i l-am scos eu. se vede ca suntem novice la patut de lemn, nu?
Si da, ii tin un jurnal zilnic (bine, uneori scriu din urma ca am timp la 3-4 zile); ma gandesc ca il va amuza cand va fi mare, iar pe mine clar ma emotioneaza deja ce a facut in primele zile
Strumpfi, unde e poza cu nasu'n paturica? vreau si eu sa vad . vacanta placuta in tara galilor! si eu zic sa discuti cu dr despr crema cu cortizon, acesta putand scadea reactia imuna dupa vaccin; e adevarat ca nu se absoarbe asa mult in sange dar oricum,,,
Scrish foarte frumoasa rochia de nasa! si felicitari pentru inceperea diversificarii
Happy multumim pentru carte, e minunata! deja o citeste bunica!
Va pup ca ma cheama datoria
Pisuc Mic
Ce minune de la Dumnezeu! Mami de dragalas Petru Constantin (02.04.2011)
lalely07 spune:
Tocmai am mancat inghetata de care zicea Lavi zilele trecute,iaurt cu capsuni si cereale...Apopo Lavi la Real mi-a dat o cutie gratis la una cumparata....
Si am devorat si Joe...cred ca asa de oboseala...
Mamica de comoara
David Andrei 15.04.2011
Doamne iti multumim pt acesta minune!