Strugurasi de Sept-Oct 2011 ````(90)````
Raspunsuri - Pagina 8
mikka11 spune:
rach daca e intoarsa cu capul in jos, nu are cum sa fie caputul acolo, e undeva mai jos...
31+ cu Maria-Alexandra
oanaiasi spune:
Rach, nici daca ar fi rockerita nu ar scoate asa tare capul in evidenta
Oana 31+ cu Maria Ecaterina
Doamne Doamne , ajuta-ne sa avem o sanatoasa si la termen!
andreea_t spune:
Citat: |
citat din mesajul lui seidana Andreea ma bucur ca esti bine..., sa nu alergi si sa te stresezi prea tare cu apartamentul... 34+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa ! |
Multumesc Semi pentru ganduri si grija
33+ Doamne iti multumim!
oanaiasi spune:
Gata, burtici
eu inchin steagul. s a mai racorit afara si sper innoaptea asta sa dorm mai bine. maine am o noua zi de bonteneala in casa si sambata sper sa terminam si cu baia.
azi am vorbit cu nasa mea si in curand ar trebui sa fac un drum pana la ea pentru niste hainute pt bebelina. le are de la fetele ei si m a chemat sa imi aleg ce mi place. ce ma bucura cel mai tare e ca are vreo 3 combinezoane din alea groase, de iarna, cu totul
apoi ii mai iau eu niste hainute de corp si bodyuri si sper sa o scot la capat macar cu primele 3 luni..
pupici
Oana 31+ cu Maria Ecaterina
Doamne Doamne , ajuta-ne sa avem o sanatoasa si la termen!
Hayat_Kh spune:
Ce fete frumushele cu 2 burtici minunate. Seidana,Natalia
Frumoasa intalnirea voastra.....si ce-ati cumparat frumos pentru bebei?
Eu am avut o repriza de contractii din 30 in 30 min , de pe la 17:00. Am baut un ceai si am luat un No-spa si vad ca s-au mai rarit....Nici nu stiu ce sa fac....sa sun la medic? O fi periculos? Ca doar vreo 2 din 5 au fost dureroase...Acum stau intinsa in pat, dar mai mult in fund, ca de ma intind....iar mi se intareste burta.
Sotul ma striga prin casa M.C. ( Mamica Contractanta)
29+ cu minune de
seidana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui racheel Atho Sei, cand se face burtica asa acolo este funduletul ei? Eu credeam ca este caputul Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 33+ cu Anastasia-Maria Doamne, ajuta-ne in continuare! |
a mea e cu capul in jos de la 26 sapt... deci nici o sansa sa fie capul... azi iar si-a scos toate cele la vedere, Natalia a concluzionat : uite cum i-i se vede spatitul si coloana...
Oana .. sper sa nu aiba fund de jlo incat sa iasa asa tare in evidennta.
34+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa !
seidana spune:
Hayat... ai putea sa mergi la o "revizie" la dr ( app cand ai programare? ).. pe mine ctr la 30 min nu ma sperie, cele la 10 min da
Ce ai gatit azi bun de papa?
34+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa !
athosik spune:
Noapte buna la toate burticile ... vreau doar sa vad dak se vede poza!!!
35+ cu robert-mihai
Dumnezeu sa ne ajute sa ajungem cu bine la final!!!
athosik spune:
Wow am poza la profil ............
Sa vad dak dureaza pana maine!!!!!!!!!!!
35+ cu robert-mihai
Dumnezeu sa ne ajute sa ajungem cu bine la final!!!
SSABrya spune:
Buna seara viitoare mamici.
Imi cer scuze ca dau buzna peste voi.
Am un anunt de facut. Incerc sa vand patutul fetitei mele si m-am gandit ca poate vreuna dintre voi este interesata.
Va las link-ul, dar cu pauza ca sa il puteti accesa.
http://www.okazii. ro/catalog/56696989/patut-leagan-din-lemn.html?utm_campaign=Promo_AutoSocial&utm_source=Okazii_Articol&utm_medium=Facebook&utm_content=Patut%20leagan%20din%20lemn
Pt cine este interesat adresa mea de mail este marynescuanamarya@yahoo.com
am produse la Bazar