Strugurasi de Sept-Oct 2011 ````(90)````
Raspunsuri - Pagina 9
oanaiasi spune:
Neata, fetele cochetele,
va servesc cu o ?
Eu abia acum ma dezmeticesc. am dormit asa bine!
Hayat, baga no spa , eventual un magneziu si daca nu cedeaza cred ca poti suna medicul.
Sei, deci eu am toate sansele sa vad bucile...la ce fund am eu...daca ma mosteneste e clar
ma duc sa mananc ceva ca m am trezit cu foamea n glanda...
Oana 31+ cu Maria Ecaterina
Doamne Doamne , ajuta-ne sa avem o sanatoasa si la termen!
maria26 spune:
neatza
ce faceti?
eu astazi am avut primele picaturi de colostru .. mi s-au desfundat canalele.. se pare ca voi
33+ cu Albert si mami de Andy [copill 3 ani +
maria26 spune:
cum fac sa pun poze in album? nu ma descurc deloc :D
33+ cu Albert si mami de Andy [copi]l 3 ani +
raluca050 spune:
Neata fetelor.
Iata-ma si pe mine in sfarsit in fata calculatorului . Sper ca nu m-ati uitat.
De cand sunt acasa in CO tot timpul gasesc cate ceva de facut iar pe net am ajuns sa intru mai rar decat la munca.
Nu am reusit sa citesc toate capitolele din urma insa sper ca sunteti bine.
Athosiksunt in asentimentul tau cu casa. Si eu alerg sa o finalizez, sunt multe de cumparat, de aranjat, ........ simt ca ma lasa rabdarea cat de curand.
Maria26 nu te speria pentru E -coli pentru ca se trateaza, sper sa nu fie cazul la tine. Si eu am E-coli in secretie si e a 2-a oara cand fac tratament cu antibiotice in ultimele 2 luni pentru a-l eradica. De data asta vreau sa-i dau in cap iar doctora ma incurajeaza
Cu somnul si eu stau foarte prost, ma dor soldurile noaptea indiferent pe ce parte incerc sa stau imi amortesc picioarele, ma dor calcaiele, asa ca mai mult sunt treaza decat ma odihnesc . Daca aveti vreo solutie la aceste aspecte va rog sa mi-o impartasiti si mie ca sa-mi imbunatatesc starea de spirit.
Bebe e bine, pe 5 august merg din nou la ECO sa-l vad si sunt tare nerabdatoare. Ma loveste peste tot in permanenta cu precadere in partea de jos de simt ca-mi iese uterul afara.
Va pup pe toate si sa citesc numai vesti bune despre voi.
la KG acumulate decalr la 34 sapt +12 kg
31+
May3 spune:
neatza
raluca, pt dureri de solduri indoaie o plapuma si pune-o pe partea ta de pat. ia si o patura si, cand dormi, propteste-o in spatele tau in asa fel incat sa nu dormi direct pe sold ci un pic sprijinita pe patura. astfel se mai distribuie greutatea.
eu asa reusesc sa mai scap de durerile de solduri. nu merge intotdeauna, dar e mult mai bine decat inainte :)
30+ cu Beatrice Ana
zebraroz.ro
maria26 spune:
raluca, astept rezultatul la analize.. daca o fi sa-mi dau tratament, o sa-l iau ca n-am incotro.. tu ce simptome ai? .. eu n-am nimik.. de-asta zic ca e putin probabil sa am asa ceva :)
cat despre durerea de solduri, eu dorm intr-o parte cu o perna mai mare intre picioare, astfel incat picioarele sa fie suficient de departate.. este foarte relaxant.. la mine durerea e mai mare pe partea stanga.. s-a intors cu capul in jos si e pozitionat spre stanga.. imi apasa foarte mult, dar asta e.. singura solutie pe care am gasit-o e perna :)
33+ cu Albert si mami de Andy 3 ani +
Nane spune:
Neatza fetele cochetele!
Azi de abia m-am trezit si mi-e un somn de mor in continuare desi m-am culcat devreme.
Voi ati avut zile in care bb sa miste mai rar/putin intens ca in altele? Ca la mine toata saptamana aproape parca a fost lesinata nu alta. E drept ca si eu am fost mai "turtita" ca de obicei, mai fara vlaga si mi-a fost si putin rau, dar ma intreb daca e normal sau nu sa aiba zile in care de abia simt miscarile si in altele in schimb mai ca iese cu totul prin burta...
Maria si eu tot cu perna intre picioare dorm si e fff bine. :)
28+
maria26 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Nane Neatza fetele cochetele! Azi de abia m-am trezit si mi-e un somn de mor in continuare desi m-am culcat devreme. Voi ati avut zile in care bb sa miste mai rar/putin intens ca in altele? Ca la mine toata saptamana aproape parca a fost lesinata nu alta. E drept ca si eu am fost mai "turtita" ca de obicei, mai fara vlaga si mi-a fost si putin rau, dar ma intreb daca e normal sau nu sa aiba zile in care de abia simt miscarile si in altele in schimb mai ca iese cu totul prin burta... Maria si eu tot cu perna intre picioare dorm si e fff bine. :) 28+ |
daaa... este normal...deja a luat in greutate si miscarile vor fi din ce in ce mai slabe.. eu am simtit in spatamana 29 niste zbateri vreo 2-3 ziel de am zis ca-mi iese din burtik :D... si apoi miscari ff slabe.. m-am dus la control si i-am zis dr... bebe de intorsese cu capul in jos.. si evident nu mai avea loc :D ... am inteles ca se intoarce atunci cand mai are loc sa o faca.. apoi creste prea mult si nu mai are cum :) .. asa ca nu-ti face probleme...
33+ cu Albert si mami de Andy 3 ani +
Nane spune:
pai adevarul e ca ultima data cand s-a zbatut asa ma lovea in laterale - mai mult in stanga si m-am gandit eu ca o sta la orizontala si e in proces de invartire. si dup-aia... liniste... :-s
28+
andreea_t spune:
Buna dimineata,
Va invit la cereale cu lapte
Sa aveti o zi frumoasa!
33+ Doamne iti multumim!