Strugurasi de Sept-Oct 2011 ````(90)````

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns racheel spune:

Ce ati shopinguit?

Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 33+ cu Anastasia-Maria
Doamne, ajuta-ne in continuare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikka11 spune:

Citat:
citat din mesajul lui racheel

Bine ai revenit tocmai am intrebat de tine

Hei banuti sa ai ca o sa iei totul intr-o zi.Si mie imi venea sa plang ieri cand le priveam, sunt asa de micute...

Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 33+ cu Anastasia-Maria

Rach

sei m-am uitat acum la poze, ce burticute frumoase, aratati super si tu si natalia

31+ cu Maria-Alexandra

Mergi la inceput

Da super, super

Sei, si mie mi se face burtica asa, si cand vreau eu sa o pozez isi revine la forma initiala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Citat:
citat din mesajul lui racheel

Ce ati shopinguit?

hainute de bebe...

34+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Mikka .. multumim.. e frumoasa rau Natalia.. si zici ca are 20 de ani

Rach multumim, cand actualizezi si tu cu poze? greu am prins-o si eu in poza desi mereu isi baga fundu in ficatii mei...

34+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns athosik spune:

Dragele mele burticutze

Va multumesc din suflet k va mai aduceti aminte si de mine ... eu va citesc zilnic ... dar nu am postat pentru k am foarte mult de lucru pe akasa si seara cand ma pun in pat iau laptopul in brate si va citesc ... am mult de lucru in sensul k am oameni la lucru k acum bagam gazul cu central cu tot k pana acum am avut centrala pe lemne si trebuia sa facem si lucrul asta...

Va pupacesc pe fiecare in parte si doresc un sincer si calduros LA MULTI ANI tuturor sarbatoritelor(si mai din urma si mai recente), sa aveti grija de voi si un BB sanatos si la termen!!!!

O pup pe JADE si sunt alaturi de ea .... O sa fie bine intr-un final!!!!

Pentru BB asteptam sa primim patutul saptamana viitoare si trebuie sa mai iau niste crema pt bebe si o pompa pentru san ... de sterilizator nu stiu ce sa fac(nu cred k iau) ... altceva nu mai stiu....

Noi suntem bine .... crestem pe zi ce trece si abia pe 06.08.2011 avem programare la medic sa ne si intalnim virtual prin intermediul ECHOGRAFULUI....
Dar sunt si trista pentru k medicul meu isi ia concediu din 14.08.2011-21.08.2011 si eu dak nasc... ce ma fac???? si pe 06.08.2011 imi spune cui ma lasa si ce avem de facut in continuare ...

Nu stiu ce sa va mai scriu .... doar k este din ce in ce mai greu si abia astept sa il tin in brate pe ROBERT!!!!

La KG .... 35 saptamani .... +13KG

34+ cu robert-mihai
Dumnezeu sa ne ajute sa ajungem cu bine la final!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns athosik spune:

Schimbare de semnatura!!!!

35+ cu robert-mihai
Dumnezeu sa ne ajute sa ajungem cu bine la final!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikka11 spune:

Athosik...35 de saptamani
Fetelor, pe mine ma trec fiorii...sunteti cateva care mai aveti atat de putin pana va tineti comorile in brate, aproape ca nu imi vine sa cred...

31+ cu Maria-Alexandra

Mergi la inceput

Atho
Sei, cand se face burtica asa acolo este funduletul ei? Eu credeam ca este caputul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiasi spune:

Sei, nati, sunteti secsi , slabe si frumoase!c

sei, oare mai tarziu o sa se cunoasca si bucile?! fiecare in parte?

Oana 31+ cu Maria Ecaterina

Doamne Doamne , ajuta-ne sa avem o sanatoasa si la termen!

Mergi la inceput