Strugurasi de Sept-Oct 2011 ````(90)````

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns inutsa spune:

Salutare!
hayat , mamicule! Iti inteleg starea, caci si eu am corabiile inecate de 2 zile

Cu alimentatia am avut grija sa mananc legume, fructe spalate bine, carnea bine preparata termic. Din astea. Pt ca pe mezeluri nu pun gura, lactate de vaca nu consum de nici un fel. In mare parte incerc sa mananc sanatos si echilibrat, nu m-am prea strofocat cu ce e voie sau nu in timpul sarcinii. Si vad ca suntem OK si eu si bebe. Aaaaa... si sa mai zic ca dr meu nu m-a pus sa fac analiza pt toxo. Doar la prima sarcina am facut-o, acum pauza. Doar analizele uzuale de sange si urina si cam atat. Sunt mai relax acum, oricum, pt ca mi-am consumat grijile excesive in prima sarcina

Acum va las. Merg sa fac nu-stiu-ce nici eu, poate imi trece starea de kko

de si31+

bebe din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nane spune:

andreea eu nu am luat inca saltea dar vreau sa iau din fibra de cocos. gasesti si online.

27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikka11 spune:

Salutare, burticutele mele dragi
Nu am reusit sa mai intru de ceva timp, am mai citit din cand in cand, pe sarite, nu prea am timp...incerc sa invat, nu prea reusesc dar macar stau cu nasul in carti, poate-poate se prinde ceva, am revenit acasa (inclusiv sotul) si acum mai am si de gatit, curatenie, calcat etc...ma misc greu, ma enervez cand vad ca nu ma pot apleca, nu pot sta mult in picioare...faze din astea. Ma termina si caldura. la socrii am dus-o bine, au AC si am stat u el numai la 23 de grade...acasa ma chinui cu un ventilator amarat
M-am cantarit si eu, am tot 13kg pe plus, la 31 de saptamani.
Nu am apucat sa citesc tot din urma, in mare asa doar, sper ca sunteti toate bineVa cu drag
Racheel am vazut si hainutele bebelinei tale pe grup, sunt atat de frumoaseee, pe mine iar m-a apucat bocitul de emotie cand le-am vazut Si desigur, eu inca nu am cumparat nimic

31+ cu Maria-Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racheel spune:

Bine ai revenit tocmai am intrebat de tine

Hei banuti sa ai ca o sa iei totul intr-o zi.Si mie imi venea sa plang ieri cand le priveam, sunt asa de micute...

Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 33+ cu Anastasia-Maria
Doamne, ajuta-ne in continuare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria26 spune:

mie la analizele de trimestrul 3 mi-a iesit bacteria coli la urocultura :( .. le-am facut gratuit la o clinica destul de buna din Pitesti si cand au venit rezultatele scria ca au fost facute pe undeva pe la Costesti, iar la recoltare scria ca mi-au recoltat la 2 zile intarziere fata de cand am fost eu ... analizele la sange sunt varza toate.. ciudat, pentru ca eu ma simt bine si niciodata nu le-am avut asa.. in plus iau vitamine si fier.. asa ca dr mi-a zis ca nu-mi da nici un tratament si m-a trimis la o clinica in care ea are incredere... astept rezultatul la urcultura.. sper din tot sufletul sa fie negativ... ideea ca eu n-am nici un simptom de coli... si nici n-am avut vreodata asa ceva.. mai ales ca sunt destul de stricta cu igiena avand in vedere ca am si un copil mic..
off.. asa rau imi pare ca nu stau in Bucuresti cand e vorba de clinici si spitale.. in provincie e bataie de joc

33+ cu Albert si mami de Andy [copill 3 ani +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Citat:
citat din mesajul lui maria26

mie la analizele de trimestrul 3 mi-a iesit bacteria coli la urocultura :( .. le-am facut gratuit la o clinica destul de buna din Pitesti si cand au venit rezultatele scria ca au fost facute pe undeva pe la Costesti, iar la recoltare scria ca mi-au recoltat la 2 zile intarziere fata de cand am fost eu ... analizele la sange sunt varza toate.. ciudat, pentru ca eu ma simt bine si niciodata nu le-am avut asa.. in plus iau vitamine si fier.. asa ca dr mi-a zis ca nu-mi da nici un tratament si m-a trimis la o clinica in care ea are incredere... astept rezultatul la urcultura.. sper din tot sufletul sa fie negativ... ideea ca eu n-am nici un simptom de coli... si nici n-am avut vreodata asa ceva.. mai ales ca sunt destul de stricta cu igiena avand in vedere ca am si un copil mic..
off.. asa rau imi pare ca nu stau in Bucuresti cand e vorba de clinici si spitale.. in provincie e bataie de joc

33+ cu Albert si mami de Andy [copill 3 ani +

Imi pare rau ca s-au zapacit asa analizele. Cred ca decizia sa le repeti e cea mai buna.... Ce enervant e ca isi bat joc de banii nostri si de timpul nostru si de nervii nostri ... de noi

Mami fericita de Mihnea (14.11.2009 ) acum 26+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_t spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nane

andreea eu nu am luat inca saltea dar vreau sa iau din fibra de cocos. gasesti si online.

27+

multumesc mult!

33+ Doamne iti multumim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Citat:
citat din mesajul lui Hayat_Kh

Sei, unde esti?

29+ cu minune de

la intalnire cu Natalia.... am pus burtoasele pe grup, an pus si fund de bebe, sa vedeti ca nu numai bebe de oana are fund , si perna de alaptat facuta de degetelele mele..

Ce ma bucur ca ai venit in grupulet , nu am intrat azi si nici ieri insa m-am gandit la tine...

34+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa !

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui racheel

langa primul

Unde o fi Sei?

Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 33+ cu Anastasia-Maria
Doamne, ajuta-ne in continuare!

BAU .... am fost la shopinguiala...cu inculpata natalia

Mergi la inceput

Andreea ma bucur ca esti bine..., sa nu alergi si sa te stresezi prea tare cu apartamentul...

Mergi la inceput