Strugurasi de Sept-Oct 2011 ````(90)````
Raspunsuri - Pagina 4
Kora_B spune:
Haide Te astept Am mancat deja 3sferturi din el, dar mai am avocado si mai fac
Citat: |
citat din mesajul lui Hayat_Kh Mi-am facut crema de avocado cu branzica si lamaie. Mai tentez pe cineva? 30+ cu DPN 02.10.2011 si mamica de 2 ani + |
Mee, meee...ca sunt fan avocado.... Dau o fuga pana la tine, la o felie???? Anyway, pofta mare sa ai...
29+ cu minune de
[/quote]
30+ cu DPN 02.10.2011 si mamica de 2 ani +
Kora_B spune:
Poftim si tie
citat din mesajul lui racheel Pe mine Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 33+ cu Anastasia-Maria Doamne, ajuta-ne in continuare! |
30+ cu DPN 02.10.2011 si mamica de 2 ani +
racheel spune:
marina ai luat ce era mai important si mai scumpe pai hainutele, prosoape, paturici cosmeticele pentru igiena ar mai fi.
Eu am luat finet sa fac scutece, ca cele facute nu mi-au placut la material.
Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 33+ cu Anastasia-Maria
Doamne, ajuta-ne in continuare!
MARINAENACHE spune:
citat din mesajul lui racheel marina ai luat ce era mai important si mai scumpe pai hainutele, prosoape, paturici cosmeticele pentru igiena ar mai fi. Eu am luat finet sa fac scutece, ca cele facute nu mi-au placut la material. Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 33+ cu Anastasia-Maria Doamne, ajuta-ne in continuare! |
cred k si astea sunt la fel de scumpicele... paturici am vazut la 74 lei, prosopele la 49 lei si cosmeticele o sa fie si alea cva... lapticul se ia tot de ac sau at mai ap?
27+ Unde.s 2 puterea creste 30.sept.2011
Doamne Doamne vegheaza asupra noastra sa fim sanatosi si sa crestem mari
racheel spune:
Ei, eu am luat paturici mai ieftine cu 15 lei si prosop cu 35 lei.
Daca vrei poti sa-l iei si acum cu conditia sa nu-l desfaci.
Eu merg in august pe 8 cand iau salariul sa cumpar pampers, lapte, sevetele umede si ce mai trebuie.
Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 33+ cu Anastasia-Maria
Hayat_Kh spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui MARINAENACHE
cred k si astea sunt la fel de scumpicele... paturici am vazut la 74 lei, prosopele la 49 lei si cosmeticele o sa fie si alea cva... lapticul se ia tot de ac sau at mai ap? 27+ Unde.s 2 puterea creste 30.sept.2011 Doamne Doamne vegheaza asupra noastra sa fim sanatosi si sa crestem mari |
Marina, ai un PM...
29+ cu minune de
Hayat_Kh spune:
citat din mesajul lui Kora_B Haide Te astept Am mancat deja 3sferturi din el, dar mai am avocado si mai fac 30+ cu DPN 02.10.2011 si mamica de 2 ani + |
As fi venit de aveam masina........dar asa, esti un pic prea departe....sau? ca acum, te-ai mutat si nu mai stiu..
29+ cu minune de
Nane spune:
Racheel momentan am ramas la Ariana, dar cine stie, poate ne mai razgandim.
Cu mancarea... in general nu-s panicoasa si incerc sa nu fiu absurda, ca daca m-as lua dupa dr., n-as mai manca nici branza, nici multe alte chestii. Acu nu zic ca ma arunc sa mananc sushi direct sau carpaccio, dar nici nu ma opreste nimic sa iau in continuare branza, smantana si unt de la tzarani cum fac de vreo 15 ani incoace. ;)
27+
racheel spune:
daca ii mai punei un d langa a o chema ca pe mineEste frumos ariana