Strugurasi de Sept-Oct 2011 ````(90)````
Raspunsuri - Pagina 10
maria26 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Nane pai adevarul e ca ultima data cand s-a zbatut asa ma lovea in laterale - mai mult in stanga si m-am gandit eu ca o sta la orizontala si e in proces de invartire. si dup-aia... liniste... :-s 28+ |
eu zic ca s-a intors...eu asa am patit si la prima sarcina si acum :) ... cand mai mergi la eco?
andreea, o zi frumoasa si tie! :)
33+ cu Albert si mami de Andy 3 ani +
racheel spune:
La mine ploua
buna dimineata fetelor
Merg sa pap si eu laptic cu paine, unt si gem.Oare am voie?
Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 33+ cu Anastasia-Maria
Doamne, ajuta-ne in continuare!
May3 spune:
Nane, nu te ingrijora, au zile si zile.
uitasem de perna dintre picioare. aia e un must have. e trendul verii
30+ cu Beatrice Ana
zebraroz.ro
seidana spune:
Neatza... iar somn cu portia
Mai mie inca nu mi-a cus nimik din tztz... o fi obligatoriu? sau e semn de ai sau nu laptic?
la 6-7 am intalnire cu iubirea mea , am emotii pt ca nu am vazut-o de 1 luna.....
Eram datoare sa zic ce am luat ieri : 3bluzite cu 7,5 lei toate, 2 perechi iegari cu 10 lei ( sau 15) ambii, si jerseut cu 15 lei.. si 4 perechi de osetuta mici mici mici
34+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa !
maria26 spune:
seidana, nu e obligatoriu sa-ti curga colostru de acum...laptele poate veni chiar si dupa nastere :)
raluca050 spune:
Am incercat cu perna intre picioare dar efectele sunt apropae nule.
O sa incerc si variantatele propuse de voi.
Merci fetelor.
Maria nu am nici un simptom legat de E-coli, pur si simplu mi l-a depistat la analiza de secretie.
31+
Nane spune:
Maria, abia pe 18 merg la eco... inca 3 sapt... pfffuuu!
May, parca tu esti patita cu fricile legate de miscarile lui bb, asa-mi aduc aminte. Deci daca zici tu sa nu ma ingrijorez, te cred pe cuvant.
Sei mie mi-a tot curs din cand in cand incepand cu luna a5a. mai des din stangul, mai rar din dreptul. de vreo luna insa pauza. Dar am inteles ca prezenta colostrului nu e o garantie ca vei avea sau nu lapte.
28+
maria26 spune:
eu la prima sarcina am avut colostru din luna a 6-a... si am avut lapte de ma trezeam cu pijamalele ude fleasca dimineata... intradevar nu e o garantie.. eu am fost norocoasa.. sper sa fiu si acum :)
camady spune:
Neata fetelor.
Seidana stai linistita ca nu e o regula asta cu colostrul.
Eu n-am avut nici la prima sarcina si nici acum nu am..........iar de alaptat am facut-o imediat dupa nastere si am avut lapte slava domnului.
34+ cu Eva Maria si mami de Razvan Gabriel 8 anisori
camady's baby
Hayat_Kh spune:
Buna dimineata !
Andreea, am acceptat invitatia ta la mic dejun, insa am schimbat laptele cu iaurt...
Seidana, abia in 12 august trebuie sa merg din nou la control. In dimineata asta vad ca bebe e un pic mai miscacios , desi inca mai simt o mica durere in burta, dar e moale.... Mai stau azi pana spre dupa-amiaza sa vad cum ma simt si iau no-spa si stau la pat si apoi o sun pe dr, daca e chiar nevoie...
De gatit, nu am gatit ieri nimic, ci am stat in pat toata ziua. Am mai avut niste fasole batuta si i-am facut un pic de prajeala din ceapa cu usturoi si am copt niste ardei pentru salata si cam asta a fost ieri. Azi vreau sa fac un pilaf de orez cu pui. Nush ce zama,ciorba, supa sa mai fac.....Ma gandeam sa fac o ciorba de fasole verde cu smantana.
Scurgeri din sani, eu am deja de la 4 luni de sarcina.Au fost si mai timide si mai abundente....Iar acum, de cateva zile, in fiecare dimineata imi gasesc camasa de noapte patata. Sper ca la momentul potrivit sa am si lapte....
Azi schimbam si noi prefixul...... 30 de saptamani..
30+ cu minune de
DD ajuta-ne sa ajungem cu bine la termen!
mai e asa de putin