Strugurasi de Sept-Oct 2011 ````(90)````

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Kora_B spune:

Neatsa, fetelor!

Am fost ieri la eco, un pic cam dezamagita ca nu a fost prea comunicativa dr si parca si expeditiva (in 15min a terminat eco), dar per total bebe e bine. Are 1548g la 30s4zile. Cica ar fi cu 2 zile inainte, asa ca DPN-ul e 30.09.2011, dar eu tot pe 02.10.2011 raman fixata, ca pana la sfarsitul sarcinii se mai poate schimba.
E cu capul in jos, cum era de pe la 26saptm. Nu a vrut sa-si arate fatsa, si-o acoperea cu manutele si cand a incercat dr sa-l faca sa-si dea manutele la o parte (a miscat un pic burtica cu 'cititorul' de la ecograf) fii-miu nemultumit si-a infipt un piciorus in zona unde-l inghiontise cu 'cititorul'
Am pus in albumul de pe grup poza lui cu mainile pe fatsa

A, colul este inchis si are vreo 4cm lungime asa ca dr ecograf mi-a spus ca din pct ei de vedere nu e nici o problema sa plec la drum cu masina. Dar mai bine sa imi dea ok-ul dr care imi urmareste sarcina.

30+ cu DPN 02.10.2011 si mamica de 2 ani +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

M-am epilat... ufff sport extrem.. toata mi-am taiat operatia... "dansa" e asa umflata oare din cauza ca o apasa bebelina? e mare urata... uuuu, ce nasol nu e suficient ca stau cracita cum nu am stat in veci ca sa pot sa o defrisez, mai e si socul unei noi danse

Cu colostru.. sper sa nu fie o regula eu chiar vreau sa am laptit, laptele praf e scos din start...

Kora bv pt rezultatele bune, au si dr zilele lor nu te supi pt atat'

Camady ai avut canalele infundate sau nu? pur si simplu nu a curs nimik.. pana dupa intalnire

Hayat.. oricum bebii nostri o sa miste mai anemic dupa 30 s, pt ca au loc mai putin, acu cand misca a mea toata burta se zguduie , vezi cum fundu e in dr piciarele in stanga,...
Mi-am dat si eu seama de ce nu ii place ei sa stau pe stanga... pai daca spatitul ii e langa ficat, cand stau pe stanga e cu capul in jos

Ar trebui sa scimb si eu semn , dar nu stiu daca in 35 sau 36... ambele variante ar fi corecte , astept sa confirme medicul azi cate avm...

34+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_t spune:

May - mare minune cu pernele astea, mai amelioram putin din disconfortul creat in aceasta perioada.

Sei succes la medic!

Hayat - ma bucur ca ai participat la invitatia mea. Te rog ai grija de tine, lasa gatitul si treci in pat. Aaaa sipentru schimbarea prefixului

Kora - felicitari pentru vestile bune

Trebuie sa-mi fac lista de cumparaturi, cred ca din weekend incep si eu macar cu bagajul de spital.

33+ Doamne iti multumim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camady spune:

Seidana in timpul sarcinii nicio picatura n-a curs..........mai ales cum spun fetele ca pateaza camasile de noapte.Si nici acum.
Dupa ce am nascut mi l-a pus imediat la san si a tras el acolo si curgea
Dupa 4 ore dimineata cand mi l-a adus definitiv la mine in salon a curs fara niciun fel de probleme.Nu m-am chinuit o secunda cu desfundatul canalelor. Am avut insa furia laptelui, nu m-am muls ca sa golesc sanul complet si am fost la un pas de mastita, cu febra dar astea sunt alte probleme pe care le vom discuta la timpul potrivit

34+ cu Eva Maria si mami de Razvan Gabriel 8 anisori

camady's baby

Mergi la inceput

Hayat, no-spa de care concentratie iei? Mie dr mi-a zis sa iau fie 2 pastile de 40mg,fie una de 80mg, de care am in casa la momentul respectiv.

Mmmm....ce pofta mi-ai facut cu fasolea batuta si cu ardeii copti
Eu azi ptr la pranz tot crema de avocado cu branzica imi fac asa ca te invit din nou la masa Noi acum locuim in zona Camera de Comert-Nerva Traian. Nu stiu daca iti e aproape sau departe ca nu stiu pe unde locuiesti. Dar daca ai chef de o plimbare si se linisteste si burtica da-mi de stire

fetele si burticile!

Citat:
citat din mesajul lui Hayat_Kh

Buna dimineata !

Seidana, abia in 12 august trebuie sa merg din nou la control. In dimineata asta vad ca bebe e un pic mai miscacios , desi inca mai simt o mica durere in burta, dar e moale.... Mai stau azi pana spre dupa-amiaza sa vad cum ma simt si iau no-spa si stau la pat si apoi o sun pe dr, daca e chiar nevoie...

De gatit, nu am gatit ieri nimic, ci am stat in pat toata ziua. Am mai avut niste fasole batuta si i-am facut un pic de prajeala din ceapa cu usturoi si am copt niste ardei pentru salata si cam asta a fost ieri. Azi vreau sa fac un pilaf de orez cu pui. Nush ce zama,ciorba, supa sa mai fac.....Ma gandeam sa fac o ciorba de fasole verde cu smantana.

Scurgeri din sani, eu am deja de la 4 luni de sarcina.Au fost si mai timide si mai abundente....Iar acum, de cateva zile, in fiecare dimineata imi gasesc camasa de noapte patata. Sper ca la momentul potrivit sa am si lapte....

Azi schimbam si noi prefixul...... 30 de saptamani..

30+ cu minune de

DD ajuta-ne sa ajungem cu bine la termen!

mai e asa de putin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_t spune:

camady - ai nascut normal sau cezariana?

33+ Doamne iti multumim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camady spune:

Citat:
citat din mesajul lui andreea_t

camady - ai nascut normal sau cezariana?

33+ Doamne iti multumim!

Normal si acum imi doresc cu ardoare asta.Doamne ajuta.

34+ cu Eva Maria si mami de Razvan Gabriel 8 anisori

camady's baby

Mergi la inceput

Fetelor,
ma ajutati si pe mine cu poza de profil? am urmat pasii indicati, dar poza tot nu a aparut? stiti cumva daca dureaza cateva zile pana apare sau care ar putea fi problema?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiasi spune:

Kora, vezi sa nu cumva sa fie un format neacceptat de forum. eu parca am pus jpeg...uite ca nici nu mai stiu...

sei, bine ca ai reusit sa o tunzi...nici mie nu mi mai e drag de eaacum...nu ca mi ar fi fost tare drag si inainte...dar era acceptabila. acu e foarte vascularizata si asta duce si la umflarea ei

dar nu te teme..dupa nastere o sa fie supla din nou...bine, nu imediat

Oana 31+ cu Maria Ecaterina

Doamne Doamne , ajuta-ne sa avem o sanatoasa si la termen!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nane spune:

Sei, dar cata rabdare ai sa te epi tu singura. Eu m-am dus la epilat ca nu mai am chef sa stau sa ma chinui. in 5 minute sunt ca noua si nici nu tb sa ma contorsionez. :)

28+

Mergi la inceput