Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***333***

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Citat:
citat din mesajul lui inapreda

Bianca, din cite am inteles de la alte mamici, la noi grupa baby e compusa din copii cu virsta intre 1an si 8, 9 luni si 3 ani. Si ei au activitati, pregatesc serbare, se spala, au program de olita, maninca singuri etc. Ce ai spus tu acolo mi se pare horror si de neconceput. Ian nu mai sta in scaunul de masa de pe la 1 an si 4, 5 luni. Cred ca n-ar sta nici daca scaunul ar fi facut din "bobo" 100%.

A, uitasem sa spun ca, din ce pove tu, gradinita lui Vladimir mi se pare faina de tot!

Gina lu' Ian

Mi-e dor...
La 2 ani

Acu' nu-ti imagina ca stau in scaun tot timpul. Ca atunci cand sunt in clasa sta pe jos:)

Gradinita chiar e ok. Dar daca grupa baby e pana la 3 ani atunci e alta treaba

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Ana, cum rezisti maica pana saptamana viitoare fara test? Sa fie... cu ochi la fel de frumosi ca ai Evei

Bre, cum naiba faceti sa aveti accidente? Ca la mine nu uita niciodata musiu protectia... Invatati-ma si pe mine cum sa ma "accidentez"!!

CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Monnvas

Ana, cum rezisti maica pana saptamana viitoare fara test? Sa fie... cu ochi la fel de frumosi ca ai Evei

Bre, cum naiba faceti sa aveti accidente? Ca la mine nu uita niciodata musiu protectia... Invatati-ma si pe mine cum sa ma "accidentez"!!

CRISTIAN (7.03.2009)

baga un bold in centrul pliculetului inainte:))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:
citat din mesajul lui inapreda

Imi place mult ideea de "gradinar la negru"!
Si-mi place si ideea de "gradi in germana".
Novus si Anaan, v-ati inteles sau e doar o coincidenta?
Oricum, felicitari pentru alegerea facuta!

Gina lu' Ian

Mi-e dor...
La 2 ani

Pura coincidenta ardeleneasca - nemteasca !!

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:
citat din mesajul lui anamariame

Novus, nu e gata testul, inca nu indraznesc sa fac. Nici nu l-am cumparat. Stau in stand by. Am sunat-o pe dr mea, si abia saptamana viitoare pot merge la ea. Pana atunci voi sti sigur.
Va multumesc tare mult pentru incurajari, fetelor!

Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)

Pai fugi repede si cumpara unul, macar din curiozitate !
Asteptam poza cu el facut

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Citat:
citat din mesajul lui Monnvas
Ana, cum rezisti maica pana saptamana viitoare fara test? Sa fie... cu ochi la fel de frumosi ca ai Evei Bre, cum naiba faceti sa aveti accidente? Ca la mine nu uita niciodata musiu protectia... Invatati-ma si pe mine cum sa ma "accidentez"!!CRISTIAN (7.03.2009) --------------------------------------Where there's a will there's a way
O faceti cu prez in dush Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)

Mergi la inceput

ARIS felicitari pentru baietelul sanatos si vioi! Iar cu colul vad ca faci la fel ca in privinta greutatii. Mai tii minte cand te plangeai ca ai un col beton si ca trebuie convins sa se mai inmoaie?

CRISTIAN (7.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Citat:
citat din mesajul lui novus
Citat:
citat din mesajul lui anamariame
Novus, nu e gata testul, inca nu indraznesc sa fac. Nici nu l-am cumparat. Stau in stand by. Am sunat-o pe dr mea, si abia saptamana viitoare pot merge la ea. Pana atunci voi sti sigur.Va multumesc tare mult pentru incurajari, fetelor! Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)
Pai fugi repede si cumpara unul, macar din curiozitate !Asteptam poza cu el facut www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
Nu pot inca. Nu stiu de ce. Mi-e frica de rezultat, oricare ar fi el. Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Monn, multumesc de lamuriri.

Mai, stiu ca Bianca a glumit (nu-i asa??), stiu ca poate nu imi doresc eu destul de tare al doilea copil.... da nu cred ca as putea sa fac faza cu gauritul prezervativului. O data ca nu stiu daca e suficient numai cu un bold :)))))))) si a doua ca mi-e tare frica sa nu cumva sa ma trezesc presata sa fac intrerupere, daca Motanul nu vrea si nu vrea bb2...

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput

Matzagri, metoda Anei - cu dusul - mi se pare mai buna

CRISTIAN (7.03.2009)

Mergi la inceput