Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***333***
Raspunsuri - Pagina 9
anamariame spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui pisigri Monn, multumesc de lamuriri.Mai, stiu ca Bianca a glumit (nu-i asa?? ![]() http://pisigri.blogspot.com/Mami de Ilinca (5.03.2009) |
Ana-Maria, mami de
Eva Maria (23 aprilie 2009)
inapreda spune:
Novus, imi place gashca de mor, si as veni de numa', numa' dar plecam pe 26 august in Italia, ne intoarcem pe 4 septembrie. Mi-e ciuda ca iar nu ne incronizam, mai ales ca la intilniri iernatice noi nu venim; cine stie cind ne vom vedea??? 
Gina lu' Ian
Mi-e dor...
La 2 ani
Monnvas spune:
PISIGRI, dar tu cat mai ai pana termini docul?
CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
novus spune:
| citat din mesajul lui anamariame Plus ca eu vreau sa rabata cel mai bun dintre cei mai buni, nu unul oarecare, printr-o gaurica amarat ![]() Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009) |
Super tare !!!

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
pisigri spune:
Pai anamariame, daca razbate printr-o gaurica, ala e sigur e cool !!! ![]()
Monn, da, teoretic...practic, cred ca e in stare sa plece si de pe Everest sa cumpere un prezervativ din tabara de baza si sa se intaorca fuga fuga...
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)
aris26 spune:
ina - exact asa calca si al meu. si mai nou il tzin in permanenta cu gheata inalta, peste glezna si talonet interior. saptamna viitoare mergem si la ortoped, sa vedem.
al meu nu bea lapte praf pt ca nu mai cumpar eu. ii mai iau humana junior gata preparat, dar asta mai nou, ca aproape un an nici nu a vrut sa vada lapte, acum imi cere mai mereu. daca nu am humana, bea de care avem noi in frigider(fulga sau oly rosii)
+
novus spune:
| citat din mesajul lui inapreda Novus, imi place gashca de mor, si as veni de numa', numa' dar plecam pe 26 august in Italia, ne intoarcem pe 4 septembrie. Mi-e ciuda ca iar nu ne incronizam, mai ales ca la intilniri iernatice noi nu venim; cine stie cind ne vom vedea??? ![]() Gina lu' Ian Mi-e dor... La 2 ani |
Deci ati definitivat planurile de vacanta, ma gandeam ca poate poate se nimereste ...
Lasa ca ne vedem in Cluj, o sa vin luna viitoare, te anunt din vreme, poate o punem de o intalneala si cu Anaan si Ilinca
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
inapreda spune:
Pai io cred ca daca razbati printr-o gaurica, musai esti za best!!!![]()
Sint impotriva "pacalirii" sotului pentru a "imbirliga" barza sa mai vina o data! Dar, de cind sint (aproape) convinsa ca Jambo e total impotriva, mai ca mi-as calca pe principii. Sigur nu as face "gaurici" dar, poate, l-as imbata ![]()
Dar mi-e frica si mie de ce ii e frica lui Pisigri: sa nu-mi sugereze ubtil (sau mai putin!) sa fac intrerupere. Cred ca m-as strica la cap!!! 
Gina lu' Ian
Mi-e dor...
La 2 ani
Bianca2503 spune:
| citat din mesajul lui pisigri Monn, multumesc de lamuriri. Mai, stiu ca Bianca a glumit (nu-i asa?? ![]() ![]() http://pisigri.blogspot.com/ Mami de Ilinca (5.03.2009) |
Of corz ca am glumit. Cred ca daca pui acul pe el se rupe de tot.
Acum sa va zic din experienetele mele sexuale cu prezervativ. De 2 ori am folosit Durex, de 2 ori s-a rupt.
aris26 spune:
pai ce legatura are sotul??? stai asa...faceti si voi ca si al meu sotz. spermatozoiizi sunt purtatori de informatie genetica(nicotina nu afecteaza informatia genetica, cel mult le afecteza viteza sau calitatea unora dintre ei). din cele minim vreo 8milioane de spermatozoizi pe centimetru patrat de sperma care au inotat voisi spre tinta doar unul singur a ajuns la destinatie. UNUL SINGUR! CEL MAI BUN DINTRE TOTI, cel mai cel! deci stai linistita ai luat de la sotz tot ce avea el mai bun de dat. si inca o chestie: spermatozoizii ejaculati azi sunt produsi acum 3 saptamani, iar ovulele tale te-ai nascut cu ele. deci materialul initial este de cea mai buna calitate posibila
| Citat: | ||||||
citat din mesajul lui anamariame
Da, corect. M-am intors, deci am lasat-o balta cu alcoolul, dar nu si cu tigarile, si eu abia daca am fumat o tigara la 3 zile, insa sotul meu a cam exagerat. Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009) |
+