Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***333***
Raspunsuri - Pagina 7
Monnvas spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui pisigri
Iertat sa imi fie offtopicul ![]() Adica Hasdeu a scris dictionarul pina la litera B si apoi s-a mirat si deprimat ca nu i-a mai fost publicat (atunci)? http://pisigri.blogspot.com/ Mami de Ilinca (5.03.2009) |
Nush cat i-a picat pe invers "nepublicarea" in continuare; cert e ca i se ceruse un dictionar academic si el a facut... cam ce-a stiut, nu ce i s-a cerut. Nush daca necontinuarea proiectului l-a marcat asa de tare sau era oricum zguduit de moartea Iuliei si avea chef de chestiuni... nestiintfice
CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
inapreda spune:
Bianca, din cite am inteles de la alte mamici, la noi grupa baby e compusa din copii cu virsta intre 1an si 8, 9 luni si 3 ani. Si ei au activitati, pregatesc serbare, se spala, au program de olita, maninca singuri etc. Ce ai spus tu acolo mi se pare horror si de neconceput. Ian nu mai sta in scaunul de masa de pe la 1 an si 4, 5 luni. Cred ca n-ar sta nici daca scaunul ar fi facut din "bobo" 100%.
A, uitasem sa spun ca, din ce pove tu, gradinita lui Vladimir mi se pare faina de tot!
Gina lu' Ian
Mi-e dor...
La 2 ani
anamariame spune:
Aris, da, ar fi grozav! Cu cat ma gandesc mai mult, cu atat sunt mai incantata de idee. Pe de alta parte, am spus de la inceput, sansele sunt destul de mici, dar tinand cont ca Eva a iesit de la prima incercare, nu se stie niciodata.Vad ca vorbiti de gradinite. Eu pe Eva o voi da in toamna anului urmator, cand sper sa intre la grupa mijlocie. Nu m-am documentat absolut deloc pe aceasta tema, ce stiu sigur, insa, este ca va merge la o gradi de stat. Si asta pentru ca aici nu e decat o singura gradinita privata, care e varza.Ana-Maria, mami de
Eva Maria (23 aprilie 2009)
Monnvas spune:
Pai, Bianca, tu ai zis ca la voi baby e pt 1-2 ani. Deci is alte metode decat la baby 2-3 ani.
CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
aris26 spune:
ana - daca tu simti ca e ceva acolo, atunci sa stii ca este. eu am stiut cu mult inainte sa fie ziua in care trebuia sa vina, de asta am si inceput sa iau folic la cateva zile dupa "accident".
chiar asa, pana la test, baga repede 5mg de acid folic/zi ca rau nu iti face indiferent de rezultat
| Citat: |
| citat din mesajul lui anamariame Bianca, nu iese nimic la test in a 3-a zi de intarziere... Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009) |
+
inapreda spune:
Imi place mult ideea de "gradinar la negru"!
Si-mi place si ideea de "gradi in germana".
Novus si Anaan, v-ati inteles sau e doar o coincidenta?
Oricum, felicitari pentru alegerea facuta! 
Gina lu' Ian
Mi-e dor...
La 2 ani
anamariame spune:
Novus, nu e gata testul, inca nu indraznesc sa fac. Nici nu l-am cumparat. Stau in stand by. Am sunat-o pe dr mea, si abia saptamana viitoare pot merge la ea. Pana atunci voi sti sigur.Va multumesc tare mult pentru incurajari, fetelor!
Ana-Maria, mami de
inapreda spune:
Aris, felicitari pentru morfofetala! Sa o tii tot asa! 

Gina lu' Ian
Mi-e dor...
La 2 ani
anamariame spune:
| Citat: | ||
| citat din mesajul lui aris26 ana - daca tu simti ca e ceva acolo, atunci sa stii ca este. eu am stiut cu mult inainte sa fie ziua in care trebuia sa vina, de asta am si inceput sa iau folic la cateva zile dupa "accident".chiar asa, pana la test, baga repede 5mg de acid folic/zi ca rau nu iti face indiferent de rezultat
+![]() |
novus spune:
Tufete va reamintesc ca in perioada 26-28 august facem intalneala mare mare !!!
Mergem aici : http://www.pensiunealaturcu.ro/
camera costa 85 ron/noapte iar micul dejun si cina = 50 ron/pers
Participantele sunt : Novus, Chatonel, Denisamada, AncaNicolae, Monnvas, Ilinca, Pisigri, Gigelica, Olga, Ela, Gaza, Dyanna si speram ca si Anaan
!! si poate Pisik-ii !!
Mai este 1 camera disponibila !!
Inapreda, voi ce faceti, puteti veni ?
Aris, nu te tenteaza
? ar fi superrrr sa veniti si voi
!!
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)