**Buburuze de 2009 in actiune(19)**
Raspunsuri - Pagina 9

getik1 spune:
neata'am venit la
adinasi eu sper dar vad ca este ghinionist pe fata a plecat din bucuresti in cursa si a ajuns la sinaia si nu ii mai mergea frigu la masina ca sa stea marfa inghetata, si acu sa intors la ploiesti,
, pup buburuza
mady ai fost draguta rau, dar cu operatia la ochii cum mai este?
piky
mai fetelor imi vine sa urlu nu stiu ce sa fac, cat ma lupt sa fac in curte singura ca cez este mai mmult plecat, socramiu nu face nimik dar comenteaza la greu, si nu mai pot sa il ascult cum ne jigneste si isi bate joc de noi pe la spate
getik mami de mica aricica 29.12.2009
povestea unui aricy bijuteriile lui getik

Picky_toto spune:
Neata
Na cand vroiam sa scriu s-a trezit si mezina....
Ati vazut ca e posibil ca laptele praf sa se dea doar pe reteta? adica cadrele medicale sa fie obligate sa sfatuiasca viitoarele mame si mame incepatoare sa alapteze mai ales daca au lapte si pot. si sa se scoata din spitale reclamele cu firme de lapte praf ...eu mm-as bucura sa se intample asta...in ro doar 12% din mamicile care nasc anual mai alapteaza exclusiv fara supliment de lapte praf..;ce sa zic s-au modernizat ...inainte se incerca tot posibilul sa se alapteze iar acum s-au facut comode mamicile...si le e prea greu sa alapteze..e mai usor sa bagi sticla cu chimicale (ptr ca ptr mine laptele praf asta este...ne dam balene ucigase ca nu dam lapte de vaca la copil ca nu-i sanatos dar il indopam cu lapte praf derivat tot din laptele de vaca si amestecat cu vitamine artificiale...mie astea care stau pe forum si spun sa-i dai lapte praf la copil pana la 3 ani imi provoaca greata..pe bune...) in copil decat sa-l pui la san(aici nu vb de mamicile care nu au putut alapta ca nu le-a venit laptele)..in fine eu m-as bucura sa se faca o lege adevarata si se dispara laptele praf de prin toate magazinele..si doar pe reteta sa se dea in farmacie...
V-am pupat, isi cere dreptul printesuca mica
Mami de

Buburuza mea
Fluturasul mic
Povestea Printesucai

LauraOana spune:
ema si eu sunt copchil de parinti divortati tatal meu a lasat-o pe mama pt femeia cu care este acum casatorit..a trecut maica-mea printrun iad din cauza lui..eu pina la virsta de 20 de ani am avut foarte putin contact cu el, ne vedeam odata la 5 ani..nu ma suna de ziua mea pt ca cica ii era frica ca-i raspunde maica mea la telefon si el nu avea chef de reprosuri din parte ei..
dar eu am reusit sa las trecutul in spate si acum incercam sa fim cit de cit prieteni..tata si fica nu vom putea fi niciodata..dar macar ne vedem odata la 2-3 ani..eu l-am iertat pe el si am iertat-o pe femeia care "la luat de linga noi" pt ca poate asa a fost mai bine..tatal meu vitreg ma crescut ca si pe fica lui si cind ma gindesc in urma mama mea si tatal meu biologic nu s-au potrivit niciodata...
muuuuuuuuult prea diferiti
sau casatorit doar pt ca eram eu pe drum...
inca nu i-am facut micutului poze cu el tunsulici..dar am sa fac zilele astea
sori vreau si eu sa vad filmuletul cu razvan!
picky te-am visat azinoapte! defapt nu te-am vazut in vis..dar trebuia sa ne intilnim .. si pe drum spre intilneala am dat peste fosta soacra a sotului tau care vroia sa faca vrajuri pe tine..
si ea tot facea nu stiu ce scheme pe jos in noroi si eu il le stergeam si ii spuneam sa te lase in pace
si ea iar le facea si eu iar le stergeam
io chiar nu stiu cum am ajuns sa visez asa ceva!!

cris_82 spune:
aoleuuuu,ati scris de parca au intrat zilele in sac
haideti la ,perfuzabila cu nes
ceai fructat
,trabuce
si vougue
Sunt obosita..mi-a mancat juma de noapte up-dateul facut de sot la calculatorul din hol care sta aprins non-stop si mi-a vajait in cap pana m-au apucat spumenele si i-am tras un polmelnic si un shut down.Azi sa-l faca cum trebuie ca aseara imi venea sa-l bat.
lali ti-am spus ieri care poze au fost preferatele noastre..pardon,ale lu' fii-mea.Imi place de socrela ca-l lasa sa se joace in voia lui si seara e baita
.dar cel mai tare e ca iubeste burtica
adina sa traiesti mamicule
laurao cred ca te-ai saturat de ploi ca de mere padurete.Felicitari pentru maseluta
.Astia cu pasaportul or avea ei motive intemeiate ca sa ceara parintilor sa vina cu bebe,zic eu
.Poate or sa-i faca ei poze..
alynta eu zic ca daca vede ditamai intinderea de apa,uita de mami si tati si fuge cat o tin picioarele la joacaaaaaaa.Atunci spunei la " d-na asistenta medicala " ca te duci la tara sa iei seringa cu care se face injectie la vaci si o sa o intepi fix in limba
.
getik ce a zis?evident ca a inceput cu "dar ca ce sa se duca el acolo(asa ironic)?" ca parca mai conteaza ca ce..important e sa fie bani.E total impotriva a asa ceva,e de preferat dupa ei sa stai in tara si sa mori de foame in casa.CAnd a auzit ca daca o sa fie ok o sa il urmez si eu cu fata,sa i se faca rau..cum adica sa iau fata?
extraordinar nu?.Astia cred ca sunt genul ala de vecini care nu fac nimica,dar le place sa trancaneacsa despre ce ar putea sa faca cel de langa.Mama ta sa nu se uite ce vorbe se spun ca lumea e rea..sa-si vada de nepoti si GRADINA EI si sa se bucure ca a scapat de un ginere care nu merita nici macar o cana de apa
picky ce stie ea fata?Simte ea ca o sa fie dep[arte de prietena ei si baga joaca la greu
lali ce fain ca se joaca cu verisoara lui .Chiloti sigur nu a avut,iar de spalat..cred ca n-a vazut in viata ei o picatura de apa in care sa se aranjeze si ea oleaca
ana asa e,au crescut puii nostrii.dar la tine o sa mai vina un bebe,asa ca iar o sa iroasa a copilas mic .Nu a ciupit-o nimica,stau si ma gandesc ca a mai venit dupa mine in gradina printre straturile de rosii si de la ele i se trage
.
ema imi pare rau ca s-a ajuns asa de departe incat chiar sa inaintati actele de divort .Dar se pare ca alta cale nu mai este.. .Ce tupeu pe el cu custodia baiatului,cumva moare daca plateste pensia alimentara 20% din venit?sau ii tine cont si la maruntis noua duamna?Fi puternica
noi iti suntem aproape
getutza multam de vestile depre lavi
adina tin pumnii pentru la desntist sa nu te chinuie prea tare
simina spor la treba
Mirunel terorista
BAZAR

cris_82 spune:
pana am scris eu,voi ati mai umplut juma de pagina
getik ia nu mai gandi asa,fi si tu mai optimista.Acu ce vrei,poate masina are probleme cu frigul si cezar nu a stiut.
picky nu cred ca o sa dispara de prin magazine laptele praf.E o afacere mult prea infloritoare si pe de alta parte daca s-ar da pe rereta,ar insemna ca acelui copil sa i se faca o ratie lunara.ori se stie prea bine ca sunt perioade in care sunt mai mancaciosi si alteori nu.Iar ca sa opresti de la o luna la lat nu se poate ca odata ce ai deschis cutia,ai maxim 3 saptamani la dispozitie ca sa-l termini.Aicea problema e la educatia mamalor..aicea trebuie umblat mult.trebuie facute programe speciale in care sa fie invatate ce presupune alaptatul si hranirea cu lapte praf,sa li se prezinte avantajele si dezavantajele.Si iti spun eu ca dupa cateva sedinte de acest gen (macar cat sunt in spital),or sa inceapa sa se schimbe cifrele in favoarea alaptarii
laurao fata,e clar ca ai avut activitate intensa azi noapte
Mirunel terorista
BAZAR

LauraOana spune:
cris cei de la pasapoarte nu fac nici o poza..tre sa duc eu..am umblat ieri 1 ora pina am gasit un fotograf care sa faca poze pt pasaport la copchil..da io mai sun azi odata si intreb DECE tre sa duc odrasla..is tare curioasa ce imi zic..
picky io nu stiu ce sa zic..dar mie mi sa parut mult mai usor sa alaptez dacit sau dau lapte praf..nu tre sa umbli cu lapte praf si apa calda dupa tine...noapte scoti titi si gata..nu tre sa umbli prin casa sa fierbi apa si dupaia sa o racesti..etc etc io am alaptat 6 luni exclusiv si dupaia pina la 10 luni tot i-am dat la cerere...dupa intarcare mi-am dat seama cata munca e defapt cu laptele praf..muuuuuuuuult mai comod e alaptatul..de la 1 an si 3 luni primeste lapte de vaca din magazin..

LauraOana spune:
sunai la pasapoarte! cica tra sa car copilul dupa mine ca sa se asigure ei ca e acelas copil nu cumva sa le duc poza altui copil

alynta27 spune:
Salutare!
Ema eu cred ca brabatutau are pe cineva.
La noi e innourat, a si plouat! Si eu am un somn....
Alina-Mirela mami deMaria(14.09.2010),
Matei (15.05.2009)
si David (27.06.2007)
POZE
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

emanouela spune:
buna fetele
n-am chef de amanunte si de scormnit in shit....daca Darius o sa il ierte va fi pur decizia lui, eu insa, unde scuip nu ling si nici 'prieteni' de genul asta nu vreau sa am si nici nu imi voi minti copilul ca are un tata minunat...la urma urmei nu te kci in capul tuturor si iesi tot tu bine si cu prieteni. voi stiti prea putin si Laura, eu nu sufar pt mine, de nu era pitic ii bagam si-un sut in dos, ma doare ca nesimtirea e in floare si se batea cu pumnul in piept ca ce copul frumos are si mult dorit si acu il doare la basca, cica el nu-si arata sentimentele....hai ma lasi???? genul asta de fiinte nici nu-si merita denumirea de om sau barbat. pt mine e un 0 barat. pe mine nu ma intereseaza care va fi rel copil - tata peste 20-30 ci pur relatia de acum, pt ca sa recunoastem, ati suferit ca nu ati avut tata, eu nu vreau ca Darius sa sufere, de asta lupt, de asta ma pun in pericol.
mamy....frumoasa, desteapta si modesta...de nazdravana Darius Mihail

anna-mama spune:
Buna,
Eu am o durere mare de cap astazi, offf, si nu am chef de munca nici sa ma bati. Nu ma gandesc deact la bebe, la casa...as vrea sa le vad pe toate facute, rezolvate....
Mady, bataie la sot al meu merge cu mine si cu copilul peste tot, numai ca moare sa doarma mai mult dimineata in wkd, adica pana la pranz asa daca se poate, si asa ma enervez sa trag de el ca copilul nu mai are rabdare
Ma bucur ca ti-e ceva mai bine
Getik, off, cred ca ti-e greu cu toata gospodaria pe capul tau si cu fata, putere multa si incearca sa nu-l mai bagi in seama pe socrul tau Multumim de vestile despre Lavi, imi pare rau ca are asa multe probleme, sper ca in concediu sa fie mai linistita
Adina, bafta la dentist, sa fie fara dureri. Si iti tin pumnii ca sa gasesti de munca ce-ti doresti Sa-ti dea vesti bune saptamana viitoare cunostinta ta!
Simina, spor la treaba
Picky, cand plecati? CUm mai stai cu bagajele?
Cris, ma bucur ca e mai bine Miru si nu sunt ingrijoratoare bubitele. Sa pui mana sa dormi putin dupa-amiaza ca sa-ti revi
Laura, si eu l-am alaptat pe Vlad pana la 2 ani, 6 luni exclusiv si apoi la cerere (aproape tot exclusiv ) Dar si mie mi se parea a face lapte praf f complicat, noroc ca nu a mai fost nevoie sa fac, am trecut pe lapte de vaca dupa 2 ani. Acum sper ca si la bebelina sa o pot alapta macar 1 an.
Ema, te imbratisez cu drag si sper sa se termine mai repede perioada asta urata din viata voastra si lucrurile sa se aseze si nimic sa nu va mai umbreasca zambetele
Alina de steluta norocoasa Luca-Vlad (09.02.2009) si
20+ cu
e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR