**Buburuze de 2009 in actiune(19)**

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Picky_toto spune:

Am citit asa pe fuga, cu un copil marait, si plangacios cu unul care doarme si mancarea pe foc...de restul treburilor nici nu ma pot apuca pana nu fac mancarea ...si apoi sa incep usor, usor sa fac bagajele...am si o foame in mine, si mai ciugulesc ceva pe fuga..nu de alta dar si frigiderul e aproape gol si pana vineri trebuie sa-l golim de tot si sa-l spal...
M-a tinut fiica mea 3 ore in parc ca s-a intalnit cu Anamaria..eu cu treaba acasa ea cu chef de joaca...
In fine...

Am vazut pe fuga is pozicile Adinei si a le Getikai si mi-au placut tare mult, puiuti s-au facut mari si tare frumosi iar voi mamicutelor aratati tare bine

Nici macar messul nu l-am deschis sa vad cum sem ia simte Eva, sper ca e ok si Mada va reusi sa faca ceva cu incompetentele din gradinita

va pupic pe toate si ne mai auzim asa din cand in cand...nu cred ca voi mai reusi sa scriu la fiecare in parte dar voi ma iertati....

Mami de mica si iubita 05.05.2009 si de inca o mai mica si iubita 25.03.2011

Buburuza mea
Fluturasul mic
Povestea Printesucai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Sunt la surioara mijlocie, a venit si mezina la ea asa ca suntem toate aici. Fi-miu e in elementul lui, a strans-o in brate pe nepotica tare, si acum se joaca amandoi.

Alyntadaa,asa se facea in fiecare seara.Pampersii de la witchyes ( parca asa se scrie) i-am descoperit dupa ce s-a iritat Paul tare de Pampers,apoi huggies,apoi happy ,si ultimii i-am incercat pe astia,.Deci de pe la 4-5 luni numai de astia folosim.Eu sunt multumita de ei. Imi pare rau ca nu gasesc si de new born, sunt numai de la 4 kg.

Cat despre vecini... de vecinul de langa mine care face scandal la betie,sau care face petreceri des nu s-a luat administratorul,dar s-a luat de astia ca-s veniti de putin timp in bloc,si au facut petrecerea de mot la copil acasa,intr-o sambata seara...

Cris dar oare o fi avut chiloti pe dansa doamna musca? Sau s-o fi spalat?

Eu va pupic,sa vedem ce papam ca imi e foame.

Pentru Raisa
Lali de Paul-Iulian ( 01.10.2009)
si 35+ cu Ioana Teodora
AMR 5 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Incerc si eu sa recuperez ca am vazut ca ati fost tare active!

Sa incep cu ce e mai important: am vazut filmulet cu Razvanel de Sorina care era super scump in beci si ce frumos vorbeste
Am vazut poze cu Paul de Lali, un frumos, ce mai, tare rau imi pare ca nu m-am intalnit cu voi. M-am topit cand am vazut pozele in care se iubea cu burtica lui mami, imi venea sa-l pupacesc cand era murdar din cap pana in picioare si ii scanteiau ochii de fericire si cum isi impartea el mancarea cu gainile
Am vazut pozici cu Ary si Getik la nunta, mai ce printesa mare si frumoasa e Aricelul mic si mi-au placut f tare pozele cu Ary si mireasa
Si am mai vazut poze de la o nunta cu Razvanelu si Adina, frumosi tare, mami sexy si baiat scump si nazdravan

SImina, imi pare rau ca nu ne-am mai vazut, duminica nu mai aveam cand, si asa am facut o gramada pe drum. Din fericire am fost inspirati si am luat-o de la Mangalia pe drumul cu Negru Voda si Ioan Corvin, am iesit direct la Cernavoda Asa am facut si cand ne-am dus si a fost tare bine sa scapam de aglomeratie. Macar pune poze cu terasa sa vad la ce a muncit Dani
Cris, multumim de sfaturi, acum le-am citit, nu ne-a prins aglomeratia ca nu am mers pe drumul obisnuit, asa ca a fost tare bine Sa-ti traiasca pisicu, sper ca vad si poze cu el pana termin de recuperat Vai, cat e de scump pisicul , dar nici cu Miru nu mi-e rusine mie nu-mi vine sa cred cat de mari s-au facut copiii nostri
Getik, ce bine ca si-a gasit Cez de lucru Ma bucur ca e bine totul intre voi acum, am sperat sa se aseze toate si sa va fie bine tare ma bucur sa aud asa vesti frumoase de la voi Unde lucreaza sotul, este multumit?
Picky, dar ti-a mai trecut durerea de masea? Ce doctor curios Sper sa te simti bine si sa nu te supere in concediu Ce mi-ar placea si mie sa ma vad cu voi toate, dar din pacate distanta ne impiedica
Alina, ce baba nebuna, dar ce o doare pe ea de ce faceti voi?? Vai, ce bataie i-as da Eu sunt norocoasa ca la noi in bloc nu stau pensionari, sunt apartamente mari si greu de intretinut de persoane in varsta, asa ca avem liniste cu vecinii, pe nimeni nu intereseaza de celalalt, si toti sunt de bun simt..
Laura, sa inteleg ca si la voi e plin de babe nebune? Mai, este cumplit, de parca nu au mai vazut pana acum copil plangand vezi-ti de treaba si educa-l asa cum stii mai bine, lase-le pe ele cu vorba lor
Adina, ma bucur mult sa citesc si despre voi, ca sunteti bine si tu cu sotul, numai bine sa fie si de acum incolo Felicitari pt intarcat, ma bucur ca e bine Razvanelu! Tu ce faci, mai vrei sa te angajezi unde ne spuneai acum ceva timp?
Ema, vestile de la tine nu-mi plac, eu speram sa-i vina mintea la cap, sincer, inca mai sper! Pt tine si pt Darius ca meritati tot ce e mai bun
Sorina, Cris, nici nu stiu ce sa fac, daca sa va felicit pt plecarea sotilor in strainatate. Stiu ca e vorba de bani, dar pt mine ar fi cumplit fara sot, noi suntem f lipiti unul de altul, si mor de dorul lui daca nu-l vad 24 de ore...Dar e greu sa iei decizii afective in anumite situatii..Sper ca lucrurile sa fie asa cum va doriti si cum e mai bine
Sorina, tare frumos a iesit renovarea dormitorului
Picky, nu stiu ce sa va sfatuiesc cu afacerea, in Romania este totul pe nisipuri miscatoare si niciodata nu poti sa garantezi succesul unei afaceri ori cati bani ai baga in ea...asta e cel mai rau. Offf, grele mai sunt deciziile astea in viata, dar daca familia este unita se trece peste orice Ce dulce e Stefi si ce fetita cuminte si desteapta e, ce frumos ca-i plac povestile, al meu nu are rabdare sa-i citesc, trebuie sa i le povestesc pe scurt. in schimb cu vorbitul sta bine, reuseste sa explice tot ce vrea, cu cuvintele lui, dar ne intelegem, acum deja daca plange fara sa vorbeasca ma enervez pe el , m-am invatat cu binele ca stie sa vorbeasca
Lali, ce frumos ca faceti amenajarile pt bebelina , abia astept sa le fac si eu, cu toate ca am vrea sa ne apucam de construit, si asa cum zice optimistul de sot al meu ca la vara urmatoare stau cu copiii in curte Sunt un pic cam speriata pt ca va trebui sa ne bagam la un credit mare pt asta, dar sper sa fie toate bine...
Cris, cum sunt bubitele? Poate a ciupit-o ceva? Le mai are acum? Sper sa fie totul bine
Mady, pup, sa treaca toate belele mai repede
Sorina, ai pus alte poze? O sa intru dupa ce termin de recuperat sa le vad
Simina, pozici ati facut la Mamaia? Sa-l vedem si noi pe Andutu dandu-se in leagane??
Cris, ce tare Miru cu musca!!!! Al meu nu pune mana pe ele, ma striga, "mama, vino, musca! "si apoi ii face "ushshsh, ushshsh!"
Lali, am vorbit si eu cu Mada azi, in continuare sunt ingrozita de ce a patit Eva, nu-mi vine sa cred, si mie groaza de cat timp trebuie sa se mai chinuie mititica...sper sa nu mai pateasca niciunl dintre copii nostri ceva rau
Laura, ma bucur ca nu se mai trezeste Sebastian noaptea, mare lucru inseamna! Poze cu el tunsulici?
Alina, ma intrebai de Eva lui Mada cum mai e? scuze, nu am inteles, neuronul de gravida
Getik, sper sa fie bine sora si mama ta, eu zic ca a facut bine ca a decis sa divorteze decat sa stea intr-o continuua trauma cu ala, iar mama ta sa nu se mai consume de ce nu a facut, ci sa o sprijine cat poate de mult acum. Sper sa se aranjeze lucrurile bine
Lali, te invidiez ca stai cu surorile tale, eu am doar una si o vad atat de rar pt ca ea locuieste in Luxemburg, vorbim zilnic, dar, din pacate, nu se compara cu a o putea vedea mai des

Gata, am recuperat, greu...

de steluta norocoasa Luca-Vlad (09.02.2009) si 20+ cu

e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

buna fetele
da ce de treaba avetiiiiii si tastati pe aciiiiii....ft bine
am citit,nu tot ca sincer am probleme mari de concentrare dar imi revin eu ....sper
multumesc pt sustinere, azi am luat taurul de coarne, am dus la avocat actele si sapt asta inaintez la judecatorie cererea de divort. asta e cea mai buna solutie. mintea nu i-a venit la cap si nici o sansa sa vina. in continuare el cauta vinovati in loc sa cautam impreuna solutii. eu sunt vinovata, eu 'manipulez' pe toata lumea, eu am intors pe toti impotriva lui, din cauza mea el face 'terapie' la psiholog ....asa zice....tre sa recunoaste-ti ca-s tareeeeeee daca fac asa cevaaaaa, e???!!!! nu va fi usor, nici acum nu-mi e....dar asta e, merem inainte. totul la el se rezuma la bani, l-a dus mintea sa imi zica ca scriptic sa-i cedez lui custodia copilului iar in fapt copilul sa fie la mine, pt ca asta l-ar scuti pe el de plata unei pensii alimentare, imi tot vara sub nas ca mie nu imi pasa ca el nu va avea cu ce trai de plateste pensie alimentara, ca el nu va putea veni sa vada copilul....n-a venit nici acu cat nu plateste pensie alimentara si e in Rom, d-apai dupaaaa. a venit miercuri in trecere, nu a adus la copilul asta nici macar o punga de pufuleti...mai vreti???? ca mai am dar mi-e greata, sila.....si de stau sa gandesc mi-e mila de el si de ajungi la mila cuiva, e cam naspa. cam asta e
mai revin eu, va pup si ma intelegeti ca nu prea am starea necesara

mamy....frumoasa, desteapta si modesta...de nazdravana Darius Mihail

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madyrizi spune:

ema, am vazut insensibilitatea asta si la tatal meu, iar acum imi spune ca nu-l suport si il judec pt. ce am auzit de la mama. nu-i adevarat, eu il judec pt. toate zilele de nastere la care nu a fost alaturi de mine si nu mi-a adus o bomboana sau sa-mi dea un telefon, il judec pt. toate datile in care am avut nevoie de el si nu mi-a fost alaturi, chiar si la inmormantarea mamei. e adevarat ca el locuieste in galati, dar vine cel putin o data pe luna in bucuresti, deci nici pomeneala ca e distanta kilometrica . nasii mei de botez ma intreaba de ce nu vreau sa vorbesc cu el (ei se intalnesc si vorbesc), iar eu le-am zis ca nu-l pot ierta, ca nu-l suport si ca probabil i-as spune atatea lucruri rele pe care le am pe suflet ca nu il va spala nici dunarea... asa il va judeca si copilul tau, asa il va tine minte, din pacate...

pe toate. eu ma simt mai bine ca am luat ketonal, dar m-am enervat pe sotz rau de tot. ne intelegem bine, suntem ok adica nu certati, dar refuza sa iesim oriunde. sa ma duc eu cu copiii afara, sa plec si singura ca nu conteaza, dar nu iesim impreuna. bineinteles ca m-am stropsit la el si acum suntem imbufnati . mai mult eu...

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
NOUTATI IN ALBUM
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns getik1 spune:

buna seara cat astept sa ma sune cez ca a plecat in prima cursa, am intrat sa va spun ca am vorbit cu lavi la tel, este in principiu bine dar are probleme cu dantura mari, a operato pe mama ei si asteapta concediu. ii este dor de voi si va pupa, spera sa poata intra mai des in concediu, andrei este binisor trebuie sa mearga cu el la spital la targu mures.

ema sa iti dea dumnezeu putere sa treci peste toate si ca al tau barbat este si cumnatamiu acelasi specimen,

mady pai ce a patit barbatul tau de reactioneaza asa? apropo cum a evoluat operatia la ochii?

ana nu stiu deocamdata cu noul servicii cat va fi de multumit dar stiu sigur ca o sa fie mai bine ca la gunoi si in principal nu mai lucreaza cu individu de cumnatamiu, kity sper sa ai be putere sa mearga mai departe fara traume prea mari sau mai mult decat are, sa dea dommnu sa fie cu noroc hotararea de a lua o casuta

getik mami de mica aricica 29.12.2009
povestea unui aricy bijuteriile lui getik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madyrizi spune:

[b]geto[/], era sa zic o prostieeee... a patit pe naiba . acum am nervi pe el, dar dupa nunta il pun eu la punct. e adevarat ca nu m-am mai aranjat cum obisnuiam eu, dar lasa ca ma intorc la serviciu si atunci o sa vrea sa iasa cu mine si o sa-i intorc un mare dos .

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
NOUTATI IN ALBUM
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Picky_toto spune:

Neata, am terminat de calcat acum si am zis sa intru putin pe aici inainte de a merge la somn...

Va las ca restul va da Cris de dimineata

Ema rea mai esti? auzi tu cum poti sa nu te gandesti la bietul om..cum sa ramana el fara banuti?! vai, vai, vai te gandesti la copil si la sufletul tau si la el nu...cu ce o sa-si plateasca el casa, masina si amanta/viitoarea iubita?! ..hai capul sus si ai grija de tine si de copil;..de el nici mila sa nu-ti fie ca daca-ti e mila, incepi sa ierti, sa accepti..si nu-i bine, un astfel de om nici macar mila nu merita...ci doar dispret, doar ..nimic...te si pe tine si pe micul smecheras si iti sunt alaturi.

Mady las ca mai are si al meu momente cand doar eu ies cu copilele la parc(la fel se intampla si cand aveam copii lui la noi) ..dar vad ca acum iese cu noi, spre bucuria mea..sanatate multa

Getik
multam de vesti de la Lavi si ureaza-i sanatate..si ca o asteptam sa intre pe aici

fug la somn ca imi pica ochii in gura..nopate buna

Mami de mica si iubita 05.05.2009 si de inca o mai mica si iubita 25.03.2011

Buburuza mea
Fluturasul mic
Povestea Printesucai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena_adina spune:

Neata!

O la fete,restul da Cris,ca nu pot bea singura.

La 9 jumatate am programare la dentist,am deja 3 saptamani de cand merg,mi-a rezolvat cariile,iar acum urmeaza sa scoata ce e rau.
Getik mult succes sotului cu noul job.
Anna servici nu am gasit :(.da,gasisem atunci ceva,dar mi-au spus ca e valabil doar o luna si nu am vrut.Acumam o speranta de la cineva,dar pe la inceputul sapt viitoare imi da un raspuns,acum voi vedea,sper sa fie unul si pentru mine.
Ema,Picky,Mady

Merg sa fac putina ordine,si sa dau papa la buburuza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simina1980 spune:

Neata,
Am venit la !
Am o groaza de treaba asa ca revin mai tarziu!
Va pup pe toate!

Mamica de Razvan-Alexandru(24.08.2009)

Mergi la inceput