**Buburuze de 2009 in actiune(19)**

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns getik1 spune:

neata fug sa iau paine sa ii dau lu ary sa pape ca acu ne-am trezit dorm de aseara de la 23 si vin sa va citesc si sa beau cafeaua

getik mami de mica aricica 29.12.2009
povestea unui aricy bijuteriile lui getik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Buna,

Eu sunt intoarsa rau ca primul lucru pe care l-am aflat de dimineata este de Eva Asa ca am o stare...nici sa comentez nu am cuvinte

Incerc sa revin mai tarziu dupa ce citesc si ce ati mai facut voi

de steluta norocoasa Luca-Vlad (09.02.2009) si 19+ cu

e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

Eu si fii-mea halim pepene galbern receeeee.Voi ce faceti ?

lali pune fata poze de la tara ca eu nu am reusit sa le vad,plssssssssssss.Ce sa zica? evident ca a stambat oleaca din nas,dar sa fie sanatoasa.Al meu era in pat si era asa intre vis si trezire,kdar nu a zis nimica.
simina asteptam cu interes pozele cu acoperisul.Eu propun sa trimiti mai des pe Andu cu unchiul ca se vede ca ii place

Mirunel terorista

BAZAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

NA ca a gasit fii-mea o musca si a palit-o. Apoi a luat-o in palma si a pupat-o ca sa-i treaca buba.Evident ca musca i-a intrat in gura.Oare ce gust o fi avut??

Mirunel terorista

BAZAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Poze de la taraaaaa
Pusesem fata in mesajul de ieri,am modificat si acolo.

Getuto superbi toti trei. Stii tu,ti-am spus,rochita ta daca era mai tinereasca era si mai si,ca esti frumoasa foc, si ai ce arata.

Anna linistestete mamicule, Eva va fi bine .

Eu plec la sora-mea ,ma intprc in trei zile. Am net l ea.

Va puuuup...

Pentru Raisa
Lali de Paul-Iulian ( 01.10.2009)
si 35+ cu Ioana Teodora
AMR 5 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena_adina spune:

Slutari!

Pffff...am terminat si eu curatenia,am dat o tura la piata,Razvan are treaba cu gainile,iar eu stau cu cafeluta si va citesc.

Doamne tare trist ce a patit Eva nici nu stiu ce sa zic,mi-e si frica de perioada in care trebuie sa-l dau pe Razvi la gradinita,groaznic de frica.

Lali vaai...cat de dragalas e puiul tau si ce murdarel era cam asa se face si razvi cand sta pe afara si face cam ce vrea el.
Getik mai da ce gagici frumoase ati fost,si miresuca foarte frumusica
Mady nasol cu maseaua de minte...mi-e mi-au iesit toate 4 si am crezut ca ma urac pe pereti de durere...sper sa treaca repede.
Simina sa stii ca nimeni nu ma crede cand spun ca e copilul meu,multi ma intreaba daca am 16 ani,pai cand mai spun ca am 23 si cu bebe de 2 ani raman uimiti,dar mie imi place.Astept sa vad poze cu noua terasa ;)

Vreau si eu parola de la contul comun plssssss....zicea cineva mai demult ca a trimis-o dar eu nu am primit PM...

V-am pupat!
EDIT: multumesc de PM Cris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraOana spune:

hallo fetele!

mamaaaa dar ati scris nu gluma!! eu in weekend nu prea intru pe forum pt ca am casa plina si ne organizam timpul liber pe unde apucam ca afara tot ploua de 3 saptamini

de 2-3 zile sebastian nu se mai trezeste noaptea a iesit si a 2 a masea care il chinuia deci avem acum 6 masele..deci mai lipsesc doar 2 ...ieri l-am tuns pt ca azi vroiam sa merg sa-i fac poze de pasaport dar iar ploua si nu am chef sa ma plimb cu el prin ploaie..maine se anunta 30 de grade asa ca am aminat pe maine...joi avem programarea la pasapoarte..am sunat acolo si cica tre sa car copilul cu mine.. pt ce nu inteleg..ca doar abia de la 12 ani ii trec amprentele in pasaport..sper sa nu stau cu orele pe acolo cu copilul dupa mine ca fac crize...deci tre sa ies mai repede de la lucru, sa ma duc la gradi sa iau copilul si dupaia sa fug repede la pasapoarte..ce fain!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Buna!
Picky tu esti comica cu magia negra si amenintarile! Cred ca te amuza.
Cris faina pisicuta! Ce ti-a crescut mandruta! E o mancacioasa!Bv ei! dar vad ca e si harnica! Poti sa te duci la plaja in tihna, ca are cine sa stranga in urma! Nu?! Baba "mea" are 60 ani si e d-na asistenta medicala.
Lacramioara faine pozele de la tara! Ce curatel era baiatul. Asa se fac si ai mei la strabunica. Pampersi de aia am luat si eu si vad ca-s buni. M-am desteptat cam tarziu, ca am dat milioane bune pe Pampers.
SoriLea frumos a iesit dormitorul! Sa fie sanatosi!
Am vazut poze cu frumoasa Ary!
Anna cum e Eva?! Multa sanatate!
Lali dar ce specialitati" ai tu pe scara. Eu ma infurii deoarece este pe etaj cu vecina "dusa" un betiv care miroase tare urat cand treci prin zona, Uneori miroase si in casa de la un etaj la altul a hoit.. Plus ca atunci cand se imbata urla si face scandal. Cu ala nu are nimeni nimic, se ia de copii mei...
LauraO unde ai patit faza cu copilul?! In Ro cred,nu?! Asa-s copii ii apuca cand nu te astepti. Cine nu intelege nu-s oameni in toate deplinatatile mintale.

Alina-Mirela mami deMaria(14.09.2010),Matei (15.05.2009) si David (27.06.2007)

POZE

Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraOana spune:

Citat:
citat din mesajul lui alynta27
LauraO unde ai patit faza cu copilul?! In Ro cred,nu?! Asa-s copii ii apuca cand nu te astepti. Cine nu intelege nu-s oameni in toate deplinatatile mintale.

in austria sa intimplat faza..dar tipa care si-a bagat prima nasul pe geam e sirboaica...si a2a (chiar vecina cu mine) turcuiaica.. peste tot sunt fel si fel de oameni

picky EU nu m-am mai intoarce in romania..ok eu am si crescut aici deci in romania nu ma tine nimic...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns getik1 spune:

fetelor am revenit asa cum am promis dar mai greu ca ary face prapad azi zici ca a baut un bax de redbul

nu stiu unde sa incep si unde sa termin ca am citit si nu prea am retinut nimik , dar o sa incerc cu ce imi aduc aminte

sorina ff frumos dormitoru si ce ai postat de la adoptii chiar emotionant, ff frumos strengaru tau.

piky asa este sa stai sa suferi nu se merita dar in viata luam tot felu de decizii tammpite care ne afecteaza intr-o oarecare masura mai devreme sau mai tarziu, cu cezar lucrurile s-au intrebat in bine de la cearta cea mare si intre timp a avut cateva certri cu tasu care s-ia dat arama pe fata spunandui de fata cu toata lumea din curte rude si straini "f..... mortii matii de prost" cam tarziu dar macar s-ia dat seama ca nu il MINT SI NICI PARANOICA nu sunt cum zicea ai lui, am descoperit ca al meu cumnat imbarliga la greu si din tantar facea armasar, si am stat de vorba cu el si lucrurile cre ca au intrat pe un fagas normal, la nunta m-am distrat cu el si am vb unele lucruri ff serios, iar acum cu plecatu o sa fie si greu dar si bine. tu pe cat vi in tara? ca eu sunt in urma cu noutatile scuze, si asa cum zicea lali poate vin in perioada cand esti si u in tara

mady stiu cume ste cu maseau de minte dar sunt dureri trecatoare dar intense si eu am 27 de ani neimpliniti deci nu sunt asa un copil

cris dar si ai o soacra dusa rau... ce a zis cand a aflat ca pleaca nato? miruna sa facut o fruoasa bietu pisic, si de vecini nu mai zic ca si eu am niste specimene daca au afirmat ca vin clau care are 16 ani si danu 13 ani, cand nu e cez acasa numai Dumnezeu stie de ce asa ca sunt fara cuvinte....la adresa vecinilor, cateodata mai bine singur.

lali am vazut in final pozele cu paul super tari mai ales cele care ai decupat puta la baiat, ne auzim la tel cand este sa vin la constanta dar uite ca aintarzie sa vina cardu tahograf si nu poate pleca in cursa si este disperat ca trebuia sa vina de acu 10 zile si uite ca nici acu nu a venit, intr-un fel sunt fericita ca poate sa faca masina DACIA dar imi este frica sa nu aibe probleme dupa, o fi nepotamiu dar na...

ema curaj, si multa stapanire de sine iti doresc sa treci peste toate o sa fie foarte greu si frumusetea cu ochi albastri

anna mami stai linistita ca nu este bine sa te agiti ca ii faci rau bebelinei, si ff frumoase nume ai ales la mandruta.

simina abia astept pozele cu terasa,andutu.

alinta multumim pentru aprecieri

laura si nu ne pui si noua poze cu baiatu tunsulic?

adinuta maa dar bine arati, si piciu sa facut un frumos, si soacra stai calma ca tace pentru un timp si apoi o sa inceapa iar cunosc specimenu. si daca te supara cocosu pune-i funda rosie

lavi ce faci mamicule ne-ai abandonat de tot? rares ce mai face, nepotelu?

sper ca nu am sarit pe nimeni, acum fug la bucatarie sa fac curat si apoi sa fac baie ca am un par in cap de zici ca am bagat mainile in priza,
acum sa va povestesc prin ce momente trec iar, parca as fi blestemata cand se rezolva problemele cu cez o iau de la capat cu altele, sunt ff trista din cauza surori mele preferate avand in vedere ca sa hotarat sa intenteze divort este ff traumatizata si ea si copii dar mai rau mama de care imi este frica sa nu pateasca ceva fiind hipertensiva cu un preinfarct la activ,si diabet pedeasupra, ea a fost ff afectata cand a descorit ce fel de individ este cumnatamiu ca niodata nu m-a crezut, in fata ei sa dadea cel mmai cel si in spate era fara cuvinte de ....,si acum se simpte vinovata de ceea ce se petrece intre kyti si cumnatamiu, cu toate ca ea a fost in curtea si casa lor sluga, a cumparat arpagic, rasaduri si altele, a muncit toata vara si tinut in mana gradina si acu dupa ce a muncit la greu cumnatamiu ii spune ca fura ceapa, adica saraca isi fura munca ei, eu i-am zis sa stea locului dar nu ma ascultat acu trage. gata v-am spus o parte din oful meu acu fug la trebi casnice cat doarme picea

getik mami de mica aricica 29.12.2009
povestea unui aricy bijuteriile lui getik

Mergi la inceput