**Buburuze de 2009 in actiune(19)**
Raspunsuri - Pagina 6
emanouela spune:
buna fetele
merci de sustinere, am mare nevoie
am vb cu Mada ieri. cand am vz si eu pe Fb foto si m-am ingrozit....isi facusera alea cafelele si au pus vasul nesupravegheat pe masuta si Eva a tras vasul de i-a cazut bietei micute pe ea. e ingrozitor, strigator la cer. abia s-a linistit si biata fata si de acum va lua fraiele in maini pt a face ceva. tre sa facem tot posibilul ca asa ceva sa nu se mai intample.
am vb cu Virgi, maine pleaca spre Bran. va saluta si va pupa pe toate
alte noutati....as avea dar mi se face greata sa ma mai gandesc la ele...
va pup si duminica frumoasa in continuare
mamy....frumoasa, desteapta si modesta...de nazdravana Darius Mihail
cris_82 spune:
Fii-mea doarme..si ma uitam eu cum i-au aparut pe picioare niste bubite sa le zic acasa..dar numai pe un copan.Al meu zice ca cine stie de ce buruieni din gradina s-o fi atins..vad cum se prezinta zilele astea si daca nu ii dispar sau incep sa se intinda,mergem la dr. sa vedem ce este.
adina socrela avea 2 cocosi,dar pe unul l-a facut ciorba.A mai ramas unul care canta,dar e prea departe de mine si nu ma deranjeaza.Si chiar nu pot sa fiu prea rea sa iau gatul singurului mascul la 20 gaini,nu?
picky nu pot sa vad ce s-a intamplat,imi cere sa-mi fac ont pe FB.Dar imi imaginez ce inseama ca cada pe un copilas lichid fierbinte.Sper sa treaca repede peste dureri si sa nu ii ramana semne
lali adicalea..bucata aia de autostrada a fost inaugurata de Boc si Udrea? habar nu aveam.Dar sa-ti spun cum a inaugurat al meu podul care trece peste autostrada? A ramas cu dacia in pana prostului fix la mijlocul lui.App. de slabit,al meu ma intreaba o data ce ar fi daca ar face si el oleca de burtica..l-am dus la geamul din living si i-am arata curtea in spate cat de matre e si nu i-am spus decat "nu are dcat 700 mp,2 tura in fiecare si si sa vezi ce suplu mi te fac ".Va astept fata,dar iti spun eu ca nu o sa reziste Paulica sa se uite la Miru cum chinuie bietul motanel si o sa-si imparta responsabilitatea de a flocai pisicul in mod egal.
Stai asa ca doar au dormit,ce..au facut alceva atuncea? .
LAsacca e bine..macar socrela ii face baita,dar daca ar fi dupa ai mei,2 doua ori pe saptamana e sufient sa te speli,poate doar o data? .
Nu am cum sa fac expeditie la ora 7 dimineta sau la lta ora,ca daca e usa incuiata,bate in geamul de pe hol unde am aerul conditionat,asa de tare ca trezeste toata casa.Fata,eu nu reusesc sa vad pozele ,ma arunca in pozele cu posetutze.
Ai niste vecini...sa-ti traiasca.Uite de ce stau eu la casa,ca sunt satula de urmarit pe vizorul de la usa de vecina de la et. 1, de inundatia sapatamanala din baie a vecinei de la et. 4, de chindiile vecinilor de palier..
Mirunel terorista
BAZAR
Lali_mete spune:
Gata Cris,am modificat. PAi pusesem albumul privat si nu dadea voie nimanui sa il vada.Ce tare si berbantul tau... Dar nu a plecat inca? Sau vinerea astalalta? Socrii au aflat ca pleaca?
Mai,pe mine nu ma deranjeaza chindiile vecinilor daca sunt rezonabili,adica sa nu fie in cursul saptamanii cand oamenii muncesc, si dupa o anumita ora sa se mai taie din bass ,atat. Cu inundatii am avut si noi probleme,tot de la duamna de deasupra mea, dar nu era vinovata prea tare,ca nu stia. La ea era sucat ,se sparsese teava ei exact in dreptul cazii si tasnea pe perete,foarte aproape de tavanul meu. LA mine curgea apa la propriu din tavan,la ea era uscat. A reparat cand i-a aratat sot ca e de la ea problema. Am inundat si noi vecina de sub noi,cam cu aceeasi chestie. Si la baie si la bucatarie . Bine ca nu in ambele odata!
Pentru Raisa
Lali de Paul-Iulian ( 01.10.2009) si 34+ cu Ioana Teodora
AMR 6 saptamani
SoriLea spune:
Intru si eu la ceas de seara ca sa va informez ca am pus pe contul comun poze si un filmulet cu Razvan.
Nu stiu cand mai am timp sa trec pe la voi (din umbra mai citesc - mai greu cu scrisul...) sper sa fie cat mai curand.
Am vazut pozele cu ingerasul lui Mada si m-am ingrozit. No comment...
Super tari pozele tale Lali, imi place cand sta el cu capul pe burtica si am vazut ac si voi folositi costumatia in trend vara asta E un dulce
Imi pica ochii, va doresc o noapte senina si un somn lin, cu vise placute si copilasi linistiti.
Sanatate multa si sa citesc numai lucruri frumoase
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Sorina Mamica fericita a ingerasului RAZVAN - IONUT (11 MAI 2009)
http://lb3f.lilypie.com/rxDAp3.png
Lucrul important este acesta...sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai, pentru ce ai putea sa devii. Charles Dubois
getik1 spune:
hello am revenit
a fost super frumos la nunta si m-am distrat de minune va las poze aici
https://picasaweb.google.com/102347085797853723665/Nunta02#
tare bine ne-a prins nunta asta ca am fost si eu cu cezar deschsi am stat de vorba si sunt destul de incantata de cea iesit
fug la nani ca in ultimele 48 de ore am dormit vreo 8
getik mami de mica aricica 29.12.2009
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=156087" target="_blank">povestea unui aricy http://indy-bijuteriileluigetik.blogspot.com" target="_blank">bijuteriile lui getik
madyrizi spune:
buna seara!!!
sa nu ma puneti la plata ca-s leftera rau.
eu inca nu sunt bine. mi-a iesit o masea de minte, mai pe jumate asa, alta se chinuie de cateva luni sa iasa... si-s umflata si ma doareeee... sper sa treaca pana pe 21 la nunta . nu ma mai doare in spate, in dreptul plamanilor, dar am asa o senzatie de rau, ca de raceala. stiti voi ce spun... plus ca am si musafirii lunari .
am vazut poze triste si vesele . ma ingrozesc la gandul ca duci un copil sanatos si-l iei cine stie cum... e groaznic.
getooo, ce frumosi sunteti!!! ce fata de copilita ai!!! cati ani ai? ma simt ca o baba pe langa tine...
ema, nu exista emoticon pt. shut in dos ca-l puneam aici. barbatul ala nu merita nici macar o lacrima, pacat ca micutul tau e prea mic sa inteleaga. eu stiu ce inseamna indiferenta unui tata. pe al meu l-am vazut de maxim 5 ori in 33 de ani. in fine, sa-i ia naiba, habar n-au ce pierd. dulce si o imbratisare stransa.
cris, eu nu mi-am lasat sotul sa plece in strainatate decat in vizite/delegatii. altfel am stabilit de la inceput ca nu concep sa stam despartiti. el a fost de acord .
pupicei la picky, sorina, andreea, laura, virginia, simina, elenele ,lavinia, alynta, lali, anna, mada... sper ca n-am uitat pe nimeni.
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
NOUTATI IN ALBUM
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii
Lali_mete spune:
'neatza!!
Astept cafeaua lui Cris!!
Paul m-a trezit devreme azi,ca si-a scapat ceva greu aseara pe unghia mare la piciorul stang(si abea ce ii trecuse vanataia de la ddegetul ala) si il durea,asa ca imi bocea la 7 fara 15 de mama focului,ca si-a atins degetul.
Intru mai tarziu sa vaz pozici cu Razvan
Daa,aia e costumatia verii...
REVIN
Pentru Raisa
Lali de Paul-Iulian ( 01.10.2009) si 34+ cu Ioana Teodora
AMR 6 saptamani
cris_82 spune:
neataaaaaaa
haideti la ,perfuzabila cu nes,ceai fructat,trabuce si vougue
Are o vecina 2 case mai departe de mine, una bucata potaie care de cateva zile schelelaie cate juma de noapte.Sa o mai aud eu ca se plange ca latra al meu "la luna" zice el,ca o jumulesc la propriu si pe ea si pe poataia ei.
lali cred ca sambata asta pleaca..sa vedem.
sori e un scump Razvanelul ,celk mai tare mi-a placut cum pap el pepene
getik dragilor,v-a stat super la toti trei ,ma bucur ca nunta a fost binevenita sa clarificati niste lucruri si ca v-ati simtit bine
mady cum e la tine?"toate bubele rele cu c u r u l babii mele"..Sper sa iasa repede maseaua aia ca e belea cu ea.Si noi la fel am stabilit la inceput,nu sa stam unul in tara si altul cine stie pe unde,dar pasul asta de acuma e necesar ca nu se mai poate altfel.O sa imi fie al naibii de greu,mai ales ca sunt si o fire ca tanjesc sa ste cineva aproape de mine si sa-mi fie apoape,dar trebuie sa rezist.O sa ma focusez pe munca si copil ca sa treaca timpul mai repede.
lali am aparut fata.Avusesi o vizita de la masa-mare si nici din cafea nu sorbisem o gura.Asa ca i-am spus sa n u ma mai deranjeze cu noaptea in cap,sa lase omul sa iasa el din casa si apoi sa ma frece la melodie.Ia sa pui fata un link k lumea ca sa vad si eu
Mirunel terorista
BAZAR
Simina1980 spune:
Neata,
Din pacate nu am reusit sa ma intalnesc cu Anna ptr ca al meu s-a apucat sambata de dimineata sa faca acoperisul la terasa si nu a terminat decat pe la 9 seara-ce-i drept a iesit fff frumos insa chiar vroiam sa ii vad pe Anna si pe Vladut.Oricum maine pun poze cu terasa de care sunt tare mandra.
Ieri am fost si noi in Mamaia de am mancat pizza si papanasi ca imi era pofta de mult timp.Sa va spun ca l-a convins fratele meu pe Andu sa se dea in leagane chiar si pe tologan-nu-mi venea sa cred cand l-am vazut caci dupa cum stiti lui ii era frica.
Ema-tu oricum esti puternica asa ca sunt sigura ca va v-a fi bine si tie si lui Darius!
Cris-nasol cu vizitele matinale de la socrela!
Adina-sunteti tare frumosi si tu nici nu zici ca ai nascut sau ca ai un baiat asa mare !Ma bucur ca sunteti mai linistiti in familie!
Lali-stiu cum e cu instant pe gaz ca nu curge apa la o temperatura constanta dar chiar ca putea sa se lipseasca de dus si doar sa puna apa in cada.
Sorina-super dormitorul!!!!!!
Getik-super pozele!Si ma bucur ca ai reusit sa vorbesti cu sotul deschis!
Picky-ce dulce Stefi cu banutii!Offfff ce nopti ai si tu,mami!
Mady-te-ai pregatit de nunta?Ti-ai luat rochie?Ne arati si noua?
Ma apuc de treaba!Revin!
Mamica de Razvan-Alexandru(24.08.2009)
Lali_mete spune:
Hi,hi Cris si ce a zis socrela de noua regula " fara deranj pana va vede mocile pe afara" ?
Eee,ce imi placea mie acasa la mama,dimineata dupa trezire,dupa impacat animalele cu apa,mancare, mancat noi, stateam la umbra la cafeluta,ori la noi,ori la vecina... Acum s-a dus acest obicei,aici nu am cu cine,ca vecinele mele sunt ciufute[acru]... Am una cu copil mai mic ca al lui PAul,dar fumeaza mult ,are multe chestii cu care nu sunt de acord si evit sa o mai vizitez asa des. Mai e una chiar pe acelasi etaj cu mine,suntem de aceeasi varsta,avem bebei apropiati ca varsta,dar are o soacraaaa ,de-ti vine sa ii dai palme( la soacra,evident)...
Simina imi pare rau ca nici tu nu te-ai intalnit cu Anna.
Poate e un semn ca trebuie sa mearga fratele tau mai des cu Andu in parc,poate il face sa socializeze mai mult. Cu tine,cine stie,poate daca esti langa el vrea sa se joace doar cu tine.
Revin,a venit sot de la munci!
Pentru Raisa
Lali de Paul-Iulian ( 01.10.2009) si 35+ cu Ioana Teodora
AMR 5 saptamani