**Buburuze de 2009 in actiune(19)**
Raspunsuri - Pagina 10

LauraOana spune:
ema crezi ca mama mea imi spunea ce tata minunat am? din idiot, nesimtit, ca nu ma vrut, ca il doare in cur de mine, ca a plecat cu curva lui si de mine a uitat etc. nu il scotea..ce imi spunea mama ma durea foarte tare..cred ca daca ar fi tacut ar fi fost cel mai bine..adica sa nu aud nici bune da nici rele!! bineinteles ca am suferit ca tatal nu ma cauta...find copil nu intelegeam..acum iam spus verde in fata ca il condamn pt asta egal cite scuze isi cauta..oricum eu ii spun pe nume..nu-i spun "tata" pt ca nu pot..nu simt..nu merita..daca un barbat VREA sa aiba contact cu copilul face pe dracu in 4..egal ca e despartit de mama copilului..daca nu are chef de copil atunci pot sa stea si in aceias casa ca tot nu petrece timp cu el..si aici pot sa il dau ca exemplu pe taica-miu biologic..cu actuala nevasta mai are o fata...si ea imi povesteste ca nu prea au contact..stau in aceasia casa, fata are 17 ani..dar nu e o legatura foarte stransa intre ei nu au ce sa isi povesteasca..eu il accept asa cum e..ce rost are sa port ura in suflet? asa e stilul lui...dar de laudat se lauda la alti cu fetele lui

getik1 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui LauraOana [brdaca nu are chef de copil atunci pot sa stea si in aceias casa ca tot nu petrece timp cu el..si aici pot sa il dau ca exemplu pe taica-miu biologic..cu actuala nevasta mai are o fata...si ea imi povesteste ca nu prea au contact..stau in aceasia casa, fata are 17 ani..dar nu e o legatura foarte stransa intre ei ![]() ![]() |
exact asa este socramiu nu se intelege cu cez deloc se cearta ca draci dar cand este in toane bune vorbeste de cez ff frumos mai rar dar vb

getik mami de mica aricica

povestea unui aricy bijuteriile lui getik

Picky_toto spune:
Dupa 4 ore de stat afara, carat motocicleta Stefaniei dupa mine ca de vrea sa pedaleze in parc ..dar cand a ajuns la locul de joaca si a vazut copii la balceala a uitat de ea, si pe cine credeti ca a cazut sarcina..pe mine..., carat carut, caine nu ca l-am lasat acasa, mi-ar fi trebuit inca o mana si nu o aveam..is franta...imi tremura tot corpul de la oboseala si acum infulec ca mi-e o foame...mai e si un copil pangacios pe langa mine...
Laura m-ai amauzat cu visul tau..ex soarca sotului e moarta...posibil ca te-ai gandit la ce i-am scris eu Alinei sa-i zica la baba ei de pe scara si ai ramas cu gandul acolo.....ai soare si tu ..bravo..si noi ....pai asa si este, e mult mai mare deranjul cu laptele praf decat sa alaptezi..bine ca sunt mamaici care efectiv nu le vin laptele si nu au alta solutie decat laptele praf ...ele ies din discutie, dar mamele care au si baga motive ca li se strica sani, sau merg la pediatru si le zica ca bebe nu a luat suficient in greutate si sa il bage pe lapte praf mi se pare o mare prostie..eu nu le-am dat lapte praf la fete deloc si nici nu am de gand se le dau...Stefi de la 10 luni a intrat si pe lapte de vaca din comert pe langa san si mancare ptr ca eu am inceput munca...acum la Anna voi incepe munca in sept, ma voi mulge si ii voi lasa lapte acasa pana voi incepe cu diversificarea si apoi de la 10 luni va intra si ea pe lapte din comert si voi incerca sa continui cu alaptatul cel putin pana la 1 an jumate cum am facut la Stefi.
Cris aici te intreaba din spital ce vrei..hranit la san sau hranit la sticla..si daca spui alaptat pai at frate se chinuie si in spital sa te invete, sa te ajute, vina una care se ocupa de initierea proapsetelor mamici in ala alaptatului..si chiar daca pe moment nu iti vine laptele, at nu-i baga pe gat copilului nimic, nici lapte praf si nici apa cu zahar..te pune sa te mulgi, sa pui copilul cat mai des la san ca sa stimuleze lactatia...si daca dupa toate aceste incercari tot nu reuseste sa-ti vina laptele at se discuta despre lapte praf la inceput pana vine sau nu laptele..si pana la urma ce pe vremuri erau femeile invatate ucm sa alapteze?! nu stiau clar ca sani sunt ptr a hrani copii nu ca acum ii umplem de silicoane si defilam cu ei pe strada, plaja, tv etc...
O prietena de a mea de aici alapta si a fost la control si i-a zis ca ar trebui sa mamance mai putine lactate ca de aceea poate avea copila crampe, o mare prostie.(ca si pe mine ma intreba si negam...mai bine sa aiba copilul crampe 3-4 luni dar sa o alaptez)...ok a renuntat si a inceput sa nu mai produca lapte sufiecient ptr copil, de plangea mititica la san..a bagat-o pe lapte praf si la insistentele mele i-am zis sa-si ia pompa electrica, sa se mulga, sa ia galactogil ptr a stimula lactatia si sa o puna pe copila la san si chiar daca plange sa nu-i dea sticla de lapte ca nu mai vrea sa ia sanul..sa o lase si de foame ii va lua sanul..si a reusit, acum o alapteaza din nou .
Anna nu am facut nici un bagaj...azi incerc sa ma mobilizez si sa ma apuc de ele ...vineri plecam ..sper sa fie ok drumul cu 2 copii mici.
Ema clar ca noi stim putine si nici nu putem stii ce e in sufletul tau ptr ca nu am trecut prin ce treci tu...Lui Dzeu minte nu-i mai poate sa-i dea daca nu i-a dat pana la varsta asta...orgoliu si iubire de sine i-a dat cata a vrut...dar in rest nimic... Cat despre Darius ai sa vezi ca singur va stii cum sa se comporte cu el si nu va fi cazul sa-i spui tu cum e tacsu...ptr ca va avea el (tacsu) grija sa-si faca reclama proasta in fata copilului..Pai da e mandru de copilul sau dar mai mult il doare de buzunarul lui ...unii nu-s facuti sa fie tati si cred ca spune multe..tie curaj si rabdare, multa rabdare
Getik ai grija de socrutu ca maine poimaine aud ca scorneste cate ceva pe la urechiile lui Cezar si iar baga cearta intre voi..mai ales ca Cezar e plecat cu munca
Sorina mi-a placut mult povestioara cu bebele si Dzeu
Va pup pe restul
Mami de

Buburuza mea
Fluturasul mic
Povestea Printesucai

Picky_toto spune:
Intrebare
Fiica mea stit ca a vomat o data in masina...
Eu i-am luat de la farmacie pastilute ptr rau de masina ptr acum cand plecam..dar nu stiu daca sa-i dau sau nu..;ca trebuie data cu 1 zi inainte de plecare...Voi ce parere aveti?
Urla mezina cat o tine gura...
Mami de

Buburuza mea
Fluturasul mic
Povestea Printesucai

anna-mama spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Picky_toto Intrebare Fiica mea stit ca a vomat o data in masina... Eu i-am luat de la farmacie pastilute ptr rau de masina ptr acum cand plecam..dar nu stiu daca sa-i dau sau nu..;ca trebuie data cu 1 zi inainte de plecare...Voi ce parere aveti? Urla mezina cat o tine gura... ![]() ![]() ![]() Mami de ![]() ![]() ![]() ![]() Buburuza mea ********************* Fluturasul mic ********************* Povestea Printesucai ********************* |
Nu stiu ce sa-ti zic, daca sunt pe baza de plante si indicate pt copii asa mici, fara efecte adverse, poati sa-i dai...tu stii mai bine cat de mari sunt sansele sa-i fie rau, ca daca i-a fost rau doar o singura data e posibil sa fi fost alta cauza decat masina

e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR

anna-mama spune:
Woaauuu, cum ai intrat Mada???
Eu ma simt cam rau, am o dourere mare de cap, ametesc si simt o fierbanteala in urechi de la ce o fi?
de steluta norocoasa Luca-Vlad (09.02.2009) si
20+ cu
e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR

eumada spune:
Ana ai grija sa nu fie tensiune.
Madalina de minunica Eva-Maria 14.08.2009
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=165895&whichpage=1
aici povestea nenorocirii evei.......eu va multumesc de sustinere.....

Picky_toto spune:
Mada ma bucur ca esti din nou alaturi de noi si iti transmit toate gandurile mele si ma rog ca micuta Eva sa se refaca cat mai repede, iar voua parintilor putere sa reusiti sa-i pedepsiti pe cei vinovati
Anna multumesc...si eu as inclina sa nu-i dau..mai ales ca a fost odar o data un accident.;cred ca bause sticla de lapte prea cu pofta si prea mult ..
Mami de

Buburuza mea
Fluturasul mic
Povestea Printesucai

SoriLea spune:
Offf, ca nu am timp deloc ca sa fac si eu o autostrada , dar va salut si va imbratisez cu drag pe toate si va doresc multa multa sanatate, in special micutei EVA
, putere multa Ema ca sa poti trece peste toate
, spor la impachetat Picky
, odihna Anna, ti-am trimis PM LauraOana
si pt toate celelalte multe
si
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Sorina Mamica fericita
a ingerasului RAZVAN - IONUT
(11 MAI 2009)
http://lb3f.lilypie.com/rxDAp3.png
Lucrul important este acesta...sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai, pentru ce ai putea sa devii. Charles Dubois