**Buburuze de 2009 in actiune(19)**
Raspunsuri - Pagina 11
eumada spune:
Buna seara .......s-a terminat o noua runda de ridicat cruste pansat rani......in continuare nici un semn de la nenorocitii aia....nici macar o injuratura....nimic.....mi-au nenorocit copilul si gata.....fiecare lacrima a EVEI ma doare.....

Madalina
de minunica Eva-Maria 14.08.2009
cris_82 spune:
heloo...
treba..mult prea multa treaba si no net azi.Deci combinatia fatala pentru mine
laurao sa stii ca pe de o parte ii inteleg cu regulile lor,ca cine stie cate probleme au avut pe pastea aceasta de au gandit ei ca sa vina mama cu copilul pentru recunoastere..nu mi-o lua in nume ed rau

ana vreau sa-ti zic ca am dormit de m-am rupt
,adica deloc..dar recuperez eu la noapte ca aman seara de amor pentru alta data![]()
![]()
picky mama,ce nebunia a fost azi pe capul tau
.Cand am nascut-o pe Miru,nu m-au intrebat nimica,ba nici nu vroiau sa mi-o arate cica aveam cezariana
.i-au dat cine stie ce..si cand mi-au adus-o(dupa n'spe mii de insistete ca-mi vreau copilul aproape)nici nu s-au obosit sa-mi spuna nimica.Mi-au plantat-o si la revedere.E al naibii de greu cu sterilizat de biberoane,cu termene de laptele praf,ca il gasesti sau nu la pret ok ca in generaul au niste scoruri de ajungi sa te intrebi unde e cea mai apropiata banca sa dai o spargere
.Deci clar problema de din interior ,de la cadrele medicale,care nu dau 2 bani necesitatile reale ale copilului,ci incurajeaza vanzarea in forma sintetica pe piata
.Nu stiu ce sa zic de pastilele de rau de masina,eu tare mult m-a chinuit cu problema asta in copilarie..,oricum,evita sa-i dai sa pepe mult cand plecati la drum,ci in cantitati micute si mai des
ana nu cumva ai nevoie de o pauza mica?Nu-mi prea plac ametelile astea..
mada capul sus fetita,concentreaza-te asupra tititzei sa se vindece si restul ce e de facut cu incopetentele alea,o sa sa vezi ce e de facut
Mirunel
terorista 

BAZAR
eumada spune:
Neata....va dau o cafea mare si ce mai vreti voi....Eva a fost foarte agitata aseara si asta-noaptea durut-o cred....cred,sigur a durut-o....
Ei v-am zis ca Eva nu mai foloseste pampers de patru luni?Si l-a scos singura si nici macar accidente mici nu sunt.Si vorbeste..vorbeste si bine si corect.In spital cum se apropia de ea vreun doctor sau asistenta racnea la ei"pleaca de aici pleaca de la Eva","eu fac kk si nani acum"....cand terminau de pansat si curatat la ea..racnea inecata in lacrimi"multumec fumos..""plecam,pa duamna".
tragi-comic si dureros...
va pup pe toate daca oi avea timp sa va scriu la fiecare bine,daca nu...ma intelegeti...
Madalina
Simina1980 spune:
Neata,
Mada-imi pare tare rau de ce a patit micuta Eva-multa sanatate si putere sa treceti peste acest moment!
Anna-azi cum esti?Ai mare grija cu tensiunea!
Picky-nu cred sa fie rau de masina la Stefi daca s-a intamplat o singura data-eu de ex stiu sigur ca Andu are rau de masina dar la noi s-a intamplat de fiecare data cand am plecat cu masina pe distante mai mari de 100 de km.Spor la bagaje!
Cris-te-ai odihnit?Te asteptam cu forte proaspete azi!
Laura-ati rezolvat repede cu pasaportul micului austriac?
Sorina-
Lali-
Va las ca am o groaza de treaba(deh se apropie raportarea semestriala
!Revin
Mamica de Razvan-Alexandru(24.08.2009)
cris_82 spune:
neataaaaaaaaaaaa,
scuzati intarzierea,dar am dormit bomba
,haideti la 
,perfuzabila cu nes
,ceai fructat
,trabuce 
si vougue

simina daaaaaaa,ma simt super..am avut o trezire scurta la 7 dimineata cand imi rontaia Motzo degetele de la picioare.L-am certat si l-am impins jos din pat si s-a dus la sot sa-i aplice acelasi tratament![]()
Mirunel
terorista 

BAZAR
eumada spune:
Am papat,am dat cu crema sa nu mai doara,am luat medicamentele... lua-le-ar sfantul de medicamente..in doi ani nu a luat cat ia acu` intr-o zi....
.....
M aimpiedic de jucarii..i-am luat tot ce mi-a venit in minte..trenulet elicopter, cuburi,masinute,papusi bucatarioara......se plictiseste si-mi spune sa ne jucam de-a doctorul...ea ma da cu crema cu spatula pe fata,cum o dau eu..si-mi zice"nu plange ca nu te doale"..
Madalina
Serialbastre spune:
Ziua buna!
Am revenit de prin plimbari, dar nu am apucat sa citesc din urma. Doar va salut si ma duc sa strang cele aruncate prin casa. ![]()
Andreea si
Cezara - Ilinca (2.06.2009)
In bucataria mea
POZE
Serialbastre spune:
Mada, as fi vrut sa-ti urez bine ai revenit ... dar sunt muta de indignare si nu pot decat sa-ti ofer un umar virtual. Si o imbratisare! 
Andreea si
Cezara - Ilinca (2.06.2009)
In bucataria mea
POZE
getik1 spune:
fetelor salutare am venit la
, fara nici un chef si sunt ff trista ca am vreo 2 iepuri care cred ca o sa imi moara o iepuroaica de vreo 7 luni si un pui de vreo luna din cauza ca sau umflat si iepurica mare are vreo 5-6 kg
, si pe deasupra coc ardei vinete si bag castravetii la borcan sunt ful de treabaasa ca scuzatimi starea

getik mami de mica aricica
29.12.2009
povestea unui aricy bijuteriile lui getik
LauraOana spune:
hallo fetele!
abia maine am programare sa-i fac micutului pasaportul cris cum sa ma supar! daca asa sunt regulile lor atunci ma duc cu copilul dupa mine si gata..nu stau eu la discutat cu ei ![]()
mada am ramas socata si indignata
va doresc multa sanatate si sa isi revina micuta eva cit mai repede!!
picky asa e si aici..te intreaba daca vrei sa alaptezi sau lapte praf..si daca spui ca vrei sa alaptezi atunci nu te lasa sa iesi din spital pina nu funktioneaza cu alaptatul..vin tot felul de moase si te ajuta si explica..eu la inceput ma mulgeam intro lingurita si cu lingurita ii bagam la sebastian in gurita..ca sa nu se invete cu biberonul din care curge usor...eu cind eram mica vomam imediat ce urcam intr-o masina..bunica mea tot timpul era cu punga dupa ea..ca stia ea ca imediat mi se facea rau...pe la 4-5 ani imi dadea ceva medicamente si vai ce bine era cu ele..habar nu am ce imi dadea
sigur nu era din plante
...eu si acum daca tre sa ma duc undeva cu autocarul fara medicamente contra rau nu plec..ca altfel vomit incontinuu..dar dau si o somnolenta 
...la farmacie ce ti-au spus? din ce sunt facute?nu stiu ce sa zic..decit sa se chinuie fata..si sa te chinui si tu...
sorile danke pt PM..o sa intru de acasa sa il vizionez pt ca la lucru nu pot sa dau cu sonor..si fara sonor sigur nu e asa interesant filmuletu!