FIV la Sibiu (31)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns uratica spune:

bruna-provames e duphastonul la noi,nu?cumnata-mea l-a luat pe toata perioada sarcinii-ptr sustinerea sarcinii si prevenirea contractiilor..

Doamne ajuta pana la capat!
+26 fetita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bytzi spune:

Buna fetele!

Citat:
citat din mesajul lui uratica

bytzi-saru-mana!noi suntem bine..o bombardam intr-una pe mami cu piciorusele-dar ne place!dar,tu cum mai esti fetita draga?tare ne e dor de tine!si iti multumim-daca nu erai tu..acum nu ar fi fost bubulina asta mica la mine in burtica!sa dea Domnul sa faca un miracol si sa iti dea si tie minunea pe care o doresti!

+25 fetita

Draga mea,eu sant bine,ce sa zic,cam ocupata in ultimul timp...si mi-am cam luat gandul de la proiectul bebe,nu mai sant asa de "disperata" cum eram acum cativa ani sa ma gandesc tot timpul numai la asta ,parca am inceput sa ma "vindec" imi zic ca asta a fost planul lui doamne -doamne pt noi ... nu vreau sa-mi mai bat joc de sanatatea si viata mea,pana la urma viata e frumoasa si in doi,trebuie sa ne bucuram de ce avem.
Si mie imi este dor de voi,de aia mai intru cand si cand sa va mai citesc ,faceti parte din viata mea
Si sa nu mai zici vorba aia,ca daca nu ai fi fost tu.....caci eu chiar nu am contribuit cu nimic,este meritul vostru ca nu ati renuntat ,al lui doamne doamne si al doctorului,noi aici doar ne sustinem.
Iti doresc tot ce este mai bun pe lume!

Bruni,saru'mana
Iaura,iti invidiez burtica,te pup si eu draga mea
De gabriela stie cineva ceva?cred ca e timpul sa-si vada fetita ,nu?nastere usoara draga noastra!
Lorelei,concediu placut!

Tuturor va doresc numai reusite!

gena MTHFR -mutatia A1298C heterozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lyette spune:

Multumesc pentru raspunsuri doamnelor!
Voi continua cu 2 utrogestan de 200 pe zi. Sper sa fie bine! Citeam ca masculinizeaza fatul si sunt sanse, dupa spusele medicului, sa fie fetita! Nu am contractii, sangerari, iar intepaturi puternice nu am mai avut!
Incerc sa ma linistesc si abia astept sa ajung la momentul cand il voi simti miscand!
Pupici tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camrynna spune:

ma duc sa-mi puna 2 embrioni , este ziua 4 de la punctie.Sa nu-mi vina cu gogoasa ca sunt blastocisti ca-l bat pe medic si pe embriolog de fatza cu toate lumea !
Sunt pur si simplu shokata , cred ca nicaieri pe planeta asta nu se pun in ziua 4 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Camrynna ,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina06st spune:

Brunadria, felicitari! Stiu cat ai luptat! Iti doresc numai bine!!!

Camryna, dea Domnul sa fie de bine transferul! Ce mai conteaza ziua... Se prind ei si in Z1, asa ca... tin pumnii stransi!

Gabri_ela a nascut pe 4 august o fetita, Teodora, de 3,5 kg. Sunt bine amandoua si parintii, desigur, in al 9-lea cer.

Mami fericita: Luca 12.04.2011
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bytzi spune:

Felicitari Gabriela!refacere usoara !bine ai venit pe lume micuta Teodora,sa fii sanatoasa,sa ai parte de o viata senina si sa-i aduci numai bucurii parintilor!
Numai bine va doresc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelei78 spune:

bytzi,ce trist mesajul tau anterior...Sper ca esti bine...
camrynna,embrionii in ziua a 4-a sunt in stadiu de morula si sunt buni.Si eu mai am inghetati tot de ziua a 4-a,adica tot morule.Doamne ajuta sa fie bine si sa ne dai vesti bune!

Cand Dumnezeu spune NU ,are pentru tine un DA mai mare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_Rts spune:

Buna! Lorelei, am reusit sa imi activez PM:). E un inceput bun, sper sa reusim si restul:).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camrynna spune:

Citat:
citat din mesajul lui lorelei78

bytzi,ce trist mesajul tau anterior...Sper ca esti bine...
camrynna,embrionii in ziua a 4-a sunt in stadiu de morula si sunt buni.Si eu mai am inghetati tot de ziua a 4-a,adica tot morule.Doamne ajuta sa fie bine si sa ne dai vesti bune!

Cand Dumnezeu spune NU ,are pentru tine un DA mai mare.

Buna ,Lore.. o morula as avea , cu nr. minim de celule ,adica cel de 10...
ala de 8 celule nu stiu daca se poate numi morula...minimum de celule tb. sa fie 10...important e ca aveau grad A !
Medicul mi-a dat si Medrol , am aflat ca e pt. a facilita implantarea ...mai bine spus pt. a nu fi ''tratati '' ca si intrusi
Tot in seara asta am avut si ceva pete maroniu deschis si roze pe hartia igienica , e mult prea devreme insa nu mi s-a mai intamplat ...

Felicitari Gabrielei
Bitzy

Camrynna ,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uratica spune:

fetele-!

bytzi-nu e vb numai de sustinere..e vb ca te-am simtit aproape-si asta m-a ajutat!sper ca Dzeu sa faca o minune si ptr tine-ptr voi! fata frumoasa si multumim ptr sustinere!

camryna-gandeste-te si repeta mereu in capsorul tau frumos ca bebelusii tai sunt outernici si vor rezista!ai incredere in copilasii tai!daca esti atat de stresata-de nervoasa, de agitata sa cauti numai partile rele nu vei rezolva nimic!!revino-ti!altfel vin cu la tine!

lore-mai e un pic si mergi la fundeni..usor usor avansezi in planurile tale!bafta fetita draga!

gabriela-felicitari tie si piticutei!

fetele-va doresc o saptamana usoara si frumoasa!

+26 fetita

Mergi la inceput