FIV la Sibiu (31)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lorelei78 spune:

anca_alin,merci frumos,astept si eu minunea cu nerabdare.Tu ce mai faci?In ce stadiu mai esti?

Cand Dumnezeu spune NU ,are pentru tine un DA mai mare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uratica spune:

lyette-ecografiile nu fac rau la bebe!si eu faceam din 2 in doua saptamani ca sa stiu ca e bebe bine!erau fete cu probleme pe care le chema drul in fiecare saptamana!asa ca nu iti fa probleme din cauza asta!intepaturile sunt normale,chiar si durerile atata timp cat ele nu persista.nu stiu ce sa zic..avand in vedere cat de greu e obtinuta sarcina nu se merita riscul..eu stiu ca e scump dar si incomod de utilizat utrogestanul-asta in cazul in care lucrezi..insa merita efortul!cel mai bine pune pana la 16 saptamani ca sa fii tu ok dpdv psihic cat si fizic. ptr dureri poti sa iei nospa-nu fac rau deloc daca nu iei mai mult de 3 pe zi..
incearca sa te linistesti putin si mergi cum ai zis la stamatian..ptr ca acum trebuie sa masoare bebele din capa pana in picioare..mai bine faci cu el triplu test ptr ca in functie de ecografia facuta si analizele de sange iti da rezultatul la triplu test..
nu stiu cum sa te fac sa te linistesti..ptr ca si eu am fost si sunt la fel de stresata..acum sunt mai putin ptr ca misca bebe si il simt..insa pana in 20 de saptamani am fost terminata..dar trece!o sa fie bine-ai sa vezi!

Doamne ajuta pana la capat!
+25 fetita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SimonneL spune:

Lyette dar exista vreun motiv pentru care vrei sa intrerupi utrogestanul ? Iti face rau ? Eu zic sa il iei pana la 16 sapt., si mie la fel mi-a zis medicul. si eu am intepaturi de vreo 2 zile, dar asa sporadice, cate o usoara durere, dar vagi toate. Am citit ca sunt cat de cat normale, uterul se mareste si organele interne se deplaseaza. Oricum o sa o intreb pe doctorita sambata ce e cu astea si daca sunt OK. Iar eco, asa cu zicea si uratica nu fac rau deloc, e doar o falsa impresie, copilul trebuie urmarit, mai ales la noi care l-am obtinut asa de greu. Iti tin pumnii sa fie totul bine! Si tuturor fetelor care incearca acum, va urmaresc pe toate si va inteleg, am trecut si eu prin aceleasi faze!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brunadria spune:

Citat:
citat din mesajul lui bytzi

Buna fetelor!

Bruni,ce vesteeee!!!!!!!felicitari si dumnezeu sa-ti ofere 9 luni usoare fara probleme!m-am bucurat imens....

uratica,-ici pt tine si bebica,sarcina usoara in continuare.

gena MTHFR -mutatia A1298C heterozigot

bytzi draga, multumesc din suflet! sa faca DD si pt tine o minune si sa citesc ca esti graviduta!

"Tant qu'il y a de la vie, il y a de l'espoir."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iaura21 spune:

bruni felicitari draguta ,sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos
am vazut ca se discuta despre utrogestan...eu am pus pana la 12 sapt. 600 unitati apoi l-am scazut treptat pana la 15-16 sapt. si a fost ok, nu trebuie sa ne facem probleme ca ar fi prea putin ,deja de la 12 sapt. in mod normal il secreta placenta dar e mai sigur pana pe la 16 sapt.
lyette ,incearca sa te linistesti ,stiu ca e greu ,la fel eram si eu ,pt. orice imi faceam griji...incep sa ma linistesc si eu ,acum ca am inceput sa il simt pe bebe si am intrat in trim 2 care e mai ok din toate punctele de vedere
la uratica si toate fetele ...bitzy multi

minunea mea 18+

"Intr-o zi un om a murmurat:Doamne vorbeste-mi, si un copac si-a framantat frunzele,dar el nu a auzit.Apoi a intrebat mai tare:Doamne de ce nu imi vorbesti? si un tunet a zguduit cerul,dar el din nou nu a auzit. Omul a privit in jurul lui si a spus:Doamne lasa-ma sa te vad,si o stea a luminat cerul, dar el nu a observat.Apoi a inceput sa strige,Doamne fa o minune ,si in clipa aceea s-a nascut un copil ,dar el nu a stiut. Disperat a strigat mai tare: atinge-ma Doamne si arata-mi ca esti langa mine! Acestea fiind spuse Dumnezeu a coborat si l-a atins dar acesta a alungat fluturele care zbura langa el si si-a continuat drumul.
Ai grija sa nu pierzi o binecuvantare doar pentru ca nu iti apare in felul in care tu te astepti sa se manifeste"

Mergi la inceput

iaura multumesc mult ! sarcina usoara in continuare si tie!
cat despre utrogestan, mie mi a dat pana la test 3*200 iar daca pozitiv 4*200 pe 100 zile! dupa aceea vom vedea!

Mergi la inceput

buna fetele!

bruna-sper ca iei si acid folic,nu?

iaura-

+25 fetita

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui uratica

buna fetele!

bruna-sper ca iei si acid folic,nu?

iaura-

+25 fetita

da, da! iau!de 0,4! si provames de 3 ori pe zi cate 2de 1mg!
plus aspirina , insa mi a prescris o 14 zile , nu stiu daca sa o mai iau sau nu, oricum luni intreb! nu cred ca e pb daca o iau pana luni! nu?

Mergi la inceput

bruna-cred ca e ok..se vascularizeaza mai bine uterul..pana luni nu cred ca va fi problema..insa sa nu uiti sa intrebi!ca asa faceam eu-ajungeam la dr si uitam ce vroiam sa intreb-noroc cu grasu meu ca imi dadea coate si imi aducea aminte!

+25 fetita

Mergi la inceput

ups..am uitat..acum avem 26 saptamani.

+25 fetita

Mergi la inceput