FIV la Sibiu (31)
Raspunsuri - Pagina 5
laura_Rts spune:
De ce e asa greu sa facem un bebe??? Unele fac pe banda rulanta iar noi de ce treb sa ne chinuim atat? Oare daca nu ar fi existat FIV noi am ramane fara copii?? Doamne, ce trist e, nici nu ma gandeam vreodata, sincer!!:(
lorelei78 spune:
Am reusit sa vorbesc cu clinica.Embrionasii mei sunt pusi toti 3 intrucat au fost 2 blasto care deja i-am transferat in iulie si 3 morule si fiind de o calitate mai redusa ca blasto i-a pus pe toti 3 in acelasi pachetel.Nu recomanda decat transferul a toti 3,e riscant altfel.
fetele!
Cand Dumnezeu spune NU ,are pentru tine un DA mai mare.
uratica spune:
lyette-daca bebe e bine la eco si tu nu ai probleme..poti sa lasi utrogestanul-insa el e indicat pana in saptamana 16..dar..ascult-ti instinctul de graviduta si viitoare mamica-sa stii ca functioneaza!incearca sa raresti urtogestanul daca nu..nu mai lua de 200 ci ia de 100..
lore-saru'mana!hmm..as suna si eu sa intreb ca sunt tare curioasa!dar o sa zica ca sunt nebuna!nici nu am nascut si deja ma gandesc la bebe2!
tamy-hai odata cu vestea ca esti graviduta!nu se poate altfel!trebuie sa ploua cu gravidute!
la fete!
Doamne ajuta pana la capat!
+25 fetita
SimonneL spune:
Lyette eu am pastrat aceeasi doza de utrogestan prescrisa la Sibiu, adica 200mg de 3 ori pe zi. Doctorita mea zicea cam pana in saptamana 16. Sambata implinesc fix 16 saptamani si merg si la eco si atunci sper sa imi zica ce si cum. De ex. acidul folic il opresc saptamana asta , a zis ca gata. Iar alte vitamine sau mai stiu eu ce inca nu mi-a dat. Tu iei si altceva?
anca_alin spune:
fetelor dragi, am ramas tare in urma, am citit azi de la cap 30 pag 5 pana aici, trebuie sa fiu in tema
deci lore draga mea, lasa angoasele, nu trebuie sa te domine, capul sus si presimt ca in oct vei fi in carti, crede-ma , distractie placuta in concediu si relaxare totala
salutari tuturor sibiencelor
adinuta
bytzi spune:
Buna fetelor!
Bruni,ce vesteeee!!!!!!!felicitari si dumnezeu sa-ti ofere 9 luni usoare fara probleme!m-am bucurat imens....
uratica,-ici pt tine si bebica,sarcina usoara in continuare.
gena MTHFR -mutatia A1298C heterozigot
uratica spune:
bytzi-saru-mana!noi suntem bine..o bombardam intr-una pe mami cu piciorusele-dar ne place!dar,tu cum mai esti fetita draga?tare ne e dor de tine!si iti multumim-daca nu erai tu..acum nu ar fi fost bubulina asta mica la mine in burtica!sa dea Domnul sa faca un miracol si sa iti dea si tie minunea pe care o doresti!
Doamne ajuta pana la capat!
+25 fetita
laura_Rts spune:
Buna! Anca-alin esti din valcea? si eu tot din vl sunt. imi pare bn ca am si de la mn din oras cu cine ma sfatui. bafta tuturor!
Lyette spune:
uratica
am luat o saptamana doar 400 de unitati, dar apoi am intrat in panica, am mers la ecograf obsedata ca s/ar putea opri din evolutie, dar din fericire inimioara batea. Imi e teama sa fac altfel decat a spus medicul care m-a vazut la eco si dupa aceea sa imi reprosez ca din cauza deciziei mele nu a fost bine. Am avut si cateva intepaturi mai violente in burtica, in partea stanga...........asa ca am revenit la 600 ui. Totodata ma gandesc ca am facut prea multe ecografii, 6 la numar in 12 saptamani si ar trebui sa fac triplu test acum si as mai merge si la Stamatian, care e un bun ecografist.......
Pe la voi ce se aude despre ecografii, sunt sau nu nocive pentru BEBELUS?
Si sora mea a facut mai multe ecografii, fiindca frecventa doi medici, dar copilul e bine, are 4 ani acum.