FIV la Sibiu (31)
Raspunsuri - Pagina 8
crudiutalida spune:
Gabriela FELICITARI pt printesa!!!!!!
Sa-ti traiasca minunea!
Sa fie sanatoasa,mancacioasa,sa te bucuri de ea!!!!
36+ cu Maria Alexandra
popif spune:
Fetelor, sa aveti o saptamana frumoasa..
Gabriela, felicitari pentru printesa!
Camrynna, sa fie cu noroc de data asta...
Eu am fost racita, cu dureri crunte de gat, cu temperatura cu toate nebuniile...Acum sunt mai bine, am facut si injectia de inhibare, astept CM si incep stimularea.. deci sunt pe .
Sper ca de data asta sa fie bine, desi am o stare ciudata, de neliniste...
camrynna spune:
Citat: |
citat din mesajul lui popif Fetelor, sa aveti o saptamana frumoasa.. Gabriela, felicitari pentru printesa! Camrynna, sa fie cu noroc de data asta... Eu am fost racita, cu dureri crunte de gat, cu temperatura cu toate nebuniile...Acum sunt mai bine, am facut si injectia de inhibare, astept CM si incep stimularea.. deci sunt pe . Sper ca de data asta sa fie bine, desi am o stare ciudata, de neliniste... |
Multumesc , Popif ...bafta muuuulta la FIV-ul asta .Si sa scapi de raceala!
Camrynna ,
lorelei78 spune:
gabri-ela,felicitari!
Maine face si Tamys punctia,are in principiu 6 foliculi buni si 2 mai micuti...Bafta multa!
laura_Rts,ma bucur ca ti-ai activat PM,deci putem vorbi acolo mai bine decat pe messenger.Legat de FIV ma refer ca putem vorbi,nu mai imi cere te rog detalii personale!
Popif,sanatate maxima si hai cu vesti bune!
Camrynna,am emotii caci asa cum ti-am zis si eu am tot morule.
Cand Dumnezeu spune NU ,are pentru tine un DA mai mare.
uratica spune:
chiar cand ma pusei sa dorm a intrat lore..pe care nu ma pot abtine sa n u o trag putin de urechi!!!!!mai fetita..nu te mai gandi ca ia morule..gandeste-te ca ceea ce ai sunt bebelusii tai si ai incredere in ei ca o sa reziste si o sa lupte sa stea cu mami in burtica 9 luni!daca eziti de pe-acum ce te faci la fet??iti dau bataita!ca esti pe-aici pe-aproape!incearca sa te detasezi de tot si cel mai bine e ca atunci cand intri pe forum sa ceri sfaturi strict ptr tine fara a mai citi altceva!incearca sa te mentii pozitiva si optimista!crede in sansa ta!ptr ca e a ta!!!!!organismul fiecareia reactioneaza diferit!si al tau va adaposti timp de 9 luni un bebelas sau 2 cat de curand!
Doamne ajuta pana la capat!
+26 fetita
rodicuta32 spune:
Gabrie-ela felicitari mamico! Ma bucur din suflet! Sa va dea Dumnezeu sanatate si toate cele bune!
lorelei78 spune:
uratica,pai tu te-ai pus sa dormi la ora asta?Sunt geloasa de-a dreptul ...Vreau si eu viata de gravi ,poate sa-mi fie si rau,sa am si pofte si de toateSomn usor tie si fetitei
Cu piticutii mei ai dreptate,eu asa mult as vrea sa te urmez...
Cand Dumnezeu spune NU ,are pentru tine un DA mai mare.
monaramona spune:
gabriela felicitari si din partea mea cu toate ca sigur nu ne citesti acum ,dar nu ne suparam , eu stiu cum ...sa fiti ferciti
taliduta ce mari sunteti .. mai ai putin..sa intri sa ne mai sci cum a fost si cum te simti
bitzi ma bubur ca nu ai uitat de noi ..nici eu nu te pot uita ca uratica..nici pe tine nici pe yarrina(oare ce mai face?)
29+
camrynna spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lorelei78 gabri-ela,felicitari! Maine face si Tamys punctia,are in principiu 6 foliculi buni si 2 mai micuti...Bafta multa! laura_Rts,ma bucur ca ti-ai activat PM,deci putem vorbi acolo mai bine decat pe messenger.Legat de FIV ma refer ca putem vorbi,nu mai imi cere te rog detalii personale! Popif,sanatate maxima si hai cu vesti bune! Camrynna,am emotii caci asa cum ti-am zis si eu am tot morule. Cand Dumnezeu spune NU ,are pentru tine un DA mai mare. |
Lore...tu ai morule adevarate, cu multe celule.
La mine embrionii nu se divid repede ,in cauza problemei sotului .De aceea cred ca nici nu se prind.
Am citit pe net ca embrionii de ziua 4 sunt de fapt cei mai stabili pt. transfer .Insa 1 dintre ai mei nu putea fi numit morula ( avea 8 celule ) .Celalalt .....dupa unele teorii la 10 celule ar fi morula , dupa altele NU.
la tine au toate sansele , atata vreme cat provin din material bun
eu de exemplu m-am cam consolat si de data asta , din ziua transferului am dureri de CM.Si as dormi intr-una .
Adica se repeta simptomele de la FIV 3 ( cel ratat ).
Iau Medrol insa mananc cu sare , pt. ca nimeni nu mi-a spus sa nu o fac ( nici farmacistul , nici medicul ).
eu din ziua a 7 a o sa ma pun pe testat ,pana prin ziua 10 .
fetelor , ziua ET se considera ziua 0 ,nu ? eu asa am numarat mereu..
Camrynna ,