FIV la Sibiu (31)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lorelei78 spune:

tamys si camrynna,bafta multa,tin pumnii stransi si ma gandesc la voi in continuu!Abia astept sa citesc vesti bune despre voi aici!Bafta si tie popif,caci tu urmezi dupa ele,ok?
Eu plec in concediu pe 12,iar pe 11 merg la Fundeni.

Cand Dumnezeu spune NU ,are pentru tine un DA mai mare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns popif spune:

Buna fetelor! Sa aveti o saptamana frumoasa!
uratica, multumesc pentru incurajare, dar gata ,s-a optit, sunt bine, cred ca mi-a facut bine aerul de tara si linistea de acolo.Am o curte superba, cu muuuulte flori unde mie imi place sa stau foarte mult.

camrinna, nu stiu ce inseamna cand visezi soricei dar putem sa facem noi aici o interpretare a visului si sa spunem ca 'a visa soricei albi" inseamna ca in curand vei afla ca esti graviduta.Doamne ajuta!

lore, bravo! bine ca nu stai degeaba si deja incepi cu alte investigatii.

toate sibiencele!...

Mergi la inceput

uratica,merci fain.Am dat send la mesaj ca intrase cineva in birou.Eu stiu pe cineva care a visat soricei albi si a fost sarcina
Cand vin din concediu,sa deschid calc si sa va vad pe toate gravi,ok?
va pup pe toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uratica spune:

lore-!sa ai parte de vesti bune de la fundeni!sa te linistesti si apoi sa vii cu beta cel mare!
si apropo..vroiam sa te intreb ceva..daca tu mai ai 3 puiuti..ai idee daca poti pune doar unul?si restul sa ii pastrezi?sau trebuie sa ii dezghete pe toti 3?
mona-daca esti pe aici..poate stii tu mai bine!tu cum mai esti?ce iti mai fac flacaii?

hai fetelor..vrem gravideala in grup!

Doamne ajuta pana la capat!
+25 fetita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_Rts spune:

Buna fetele! Lorelei, merci mult pt raspuns, ma tot uit ca nu stiu cum sa activez pm. mi-as dori tare mult sa te pot suna sa vb.

Mergi la inceput

Doamne, dar cat te-au costat pe tine aceste FIV-uri 5 la numar???????????? Doamne nu imi vine sa cred cat luptati pt un sufletel! nu stiu daca chiar as da sute de milioane totusi fara sa fiu sigura ............ Cine stie, mai am pana acolo!:((

Mergi la inceput

laura_Rts,trebuie sa intri la setarile contului si sa iti activezi PM.Stiu ca nici eu nu am nimerit din prima,dar trebuie sa fie o chestie simpla.Iti voi lasa si nr telefon acolo si putem vorbiSi a propos de a fi sigur sau nu ca se va intampla sa ramai dupa un FIV si a cheltui multi bani pana ati implini visul...Crede-ma ca de fiecare data crezi ca vei ramane insarcinata,chiar si fetele care au avut sanse f mici au sperat...Caci nu se poate altfel...Banii se mai fac,asta e,ramanem fara altele si ne putem lipsi de orice,dar fara copii viata e pustie...
uratica,nu stiu cum sunt pusi embrionasii mei.Eu am avut 5 inghetati si am pus 2 acum.Ieri am sunat la clinica,asistenta m-a rugat sa revin azi si sa vorbesc cu dna embriolog,sa vad daca sunt pusi toti 3 sau 2 si 1.Daca sunt pusi toti 3,din cate am mai citit eu in diverse locuri ,trebuie pusi toti 3,insa deocamdata nu stiu.Cum am zis,sotul a spus ca daca sunt pusi separat,vrea 2 data viitoare,eu oscilez la 3.Voi vorbi si cu dr si voi lua decizia cea mai buna,insa deocamdata insa sunt f confuza si inca am starea urata de dupa esec,incat nu sunt capabila sa gandesc f logic.O sa treaca,eu am crezut ca a trecut,dar inca nu ma simt in stare.Vroiam luna aceasta sa ii pun,dar la cum sunt si la cum ma simt si fara analizele de trombofilie...Mai bine aman putin...Mai merg si la bioenergie si reflexoterapie,macar starea de spirit sa o pot schimba pana la FET.Mai plec si in concediu,ma mai refac si atunci ...uratica,de cate ori vad o graviduta in Bv,ma gandesc ca poate esti tu
brunadria,asteptam eco acum.Unde ai facut FIV?
Tamys,vesti bune vineri,da?Vezi ca vreau ca FIV 4 sa fie cel reusit pt tine,ok?

Mergi la inceput

Buna! Loreley am activat PM, sper:). Foarte frumoase cuvintele tale iar tu esti o dragutza! Chiar merita un bebe si sigur il vei avea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uratica spune:

lore-!esti o draguta!insa nu pre putem iesi afara din casa ptr mult timp..obosim repede ptr ca e burtica mare..iesim doar asa la plimbari scurte!dar mai ai si tu un pic si ai sa vezi cum este!hmm..eu o sa vreau sa fac fet dupa ce face bebelusa 1 anisor..insa mi-e frica de gemeni!sa nu patesc ca data trecuta-de asta eram curioasa!dar o-m vedea ce va fi!

uff..ma duc sa ii dau papa la asta mica ptr ca se revolta acum!da din picioruse de mama mama!

la fete!

Doamne ajuta pana la capat!
+25 fetita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tamys spune:

Fetelor lore e o draguta si la propriu si la figurat va spun eu ca ne-am intalnit amandoua fata in fata.
lore iubita mea eu am niste emotii de nu iti spun, ma gandesc numai la foliculi si zi si noapte am inceput sa mananc zilnic afine ( o mamica de aici de pe forum mi-a recomandat ) si sa beau cate 2-3 litrii de apa pe zi ( nu am baut eu in viata mea atata apa ) merg inainte cu speranta ca de data asta va fi bebe.
Te pupic si ai grija de tine, trebuie sa-ti revii, la Fundeni vei fi pe maini bune ,te asteptam dupa concediu cu decizia cea buna.

toate fetele !!!

Mergi la inceput