FIV la Sibiu (31)
Raspunsuri - Pagina 3
tamys spune:
brunadria, uratica m-ati facut sa plang ii multumesc lui Dumnezeu ca existati, ca are cine sa ne sustina, ne dati increderea si forta necesara ca sa putem lupta
lorelei iubita mea eu am inceput stimularea, vineri voi fi la Sibiu pentru prima eco ma la Dumnezeu sa fie ultimul FIV pe care il fac ( al-4-lea )
camrynna iubita, in luna august vom fi gravidute amandoua
lelu asteptam vesti nu mai stim nimic de tine
toate fivoasele !!!
popif spune:
lorelei,te pup, ma bucur ca esti mai bine si ca te-ai hotarat sa o iei de la capat.Trebuie sa reusim si noi intr-o zi...
fetelor eu sambata incep inhibare, sper sa fie bine de data asta. Inca mai sangerez putin dupa histero.
uratica, multumim de sustinere, chiar avem nevoie de incurajari.printesa din burtica, poate se ia si la mine.
Tamys, iubita mea, sper ca esti bine,te pup si te astept cu vesti bune!
camrynna spune:
Tamys , ce coincidenta , si la mine e FIV 4
Fetele , azi noapte am visat ca ma jucam cu un soricel alb..printre multe alte animalute ..insa el era preferatul ...
Lore , Popif, Monaramona ,uratica
uratica spune:
tamys,popif,camryna-bafta multa fetite dragi!mentineti-va pe pozitii si sa veniti cu vesti bune!
popif-ce a descoperit la histeroscopie?daca ai avut polip si l-a inlaturat e normal sa mia sangerezi cate un pic..insa va trece! si eu am facut histero in ianuarie si in februarie fiv..asa ca stai linistita!
lore-ai plecat in concediu?distractie placuta!incearca sa vezi si partea frumoasa a vietii!bucura-te de ceea ce ai in acest moment si gandeste-te ca va veni si micuta minune!daca faci din asta o prioritate atunci nu vei reusi sa te echilibrezi emotional..si ai mare nevoie de asta! gata cu teoria! si ai grija de tine-de voi!ptr ca totul se face in 2!nu uita ca nu numai tu suferi!o greutate dusa pe 4 umeri e mai usoara decat pe 2!
fetelor va trimit un pupic de la bebelina ca sa se prinda si la voi ca la bruni!
Doamne ajuta pana la capat!
+25 fetita
camrynna spune:
Multumesc , Uratica
Popif, Lore si toate fetele ...
Fetelor , ca veni vorba de polip ( si mie mi-a fost inlaturat unul la hystero din Aprilie ) , chiar asa sa fi fost el cauza esecului la FIV 3 ???????? medicul meu asa a justificat...si atunci la FIV 2 cum Dzeu am ramas ????? de asta am pierdut sarcina ? din cauza unui amarat de polip ???? parca nu-mi vine a crede !
Camrynna ,
uratica spune:
camryna-se poate pierde o sarcina din cauza unui amarat de polip-depinde unde e situat si ce dimensiune are!e valabila deasemenea si varianta ca poti sa nu ramai insarcinata din cauza unui polip!
si mai e o chestie..polipii pot sa apara sau sa reapara in decurs de o luna chiar..asa ca..e posibil sa nu fi avut polip la fivul reusit si sa se fi format dupa!
si bafta in continuare!sa vii cat de curand cu beta pozitiv si o sarcina dusa pana la capat!
Doamne ajuta pana la capat!
+25 fetita
tamys spune:
camrynna iubita esti o scumpa sigur ramai insarcinata daca ai visat soricei. Asa a visat si cumnata mea inainte sa ramana insarcinata, asa ca e de bine
uratica multumesc pentru gandurile frumoase, sa te urmam toate rand pe rand viitoarea si fetita
camrynna spune:
Multumesc pt. raspunsuri , fetele
Ma duc sa fac cetrotide , e ultima , diseara avem Ovitrelle -ul si miercuri punctia , s-au maturat 12 foliculi ..ceilalti 3 sunt mai pitici , dar poate o sa mearga ...
Scumpa mea Tamys , am mai visat eu shoricutz mai demult , insa nu a ramas ...
De data asta era un hamster alb si mergea pe mana mea , stiti cum se suie hamsterii ( eu sunt innebunita dupa ei , caini , pisici ,pasari , chiar si pesti si tzestoase ).
Deci visul se rezuma la multe animale ( nu stiu de unde le aveam ,or fi foliculii si hamsterul alb a fost singurul care se suia pe mana mea )
Am plecat la injectie , mai vb cand vin !
Camrynna ,