FIV la Sibiu (31)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns SimonneL spune:

Lyette mie mi-a zis doctorita mea pana prin saptaana 16, a zis ca e mai sigur sa sustinem sarcina pana atunci, cam tot atunci mi-a zis sa intrerup si acidul folic. Eu altceva nu am luat, mi-a zis ca nu are rost sa iau vitamine cand eu ma simt bine, mananc variat, iau in greutate normal. Tu mai iei si altceva? Citisem ca unele fete iau elevit sau mai stiu eu ce, oricum inainte mamele noastre nu mai luau atatea si nuisi faceau ecografii si uite ce bine am iesit:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuripica spune:

Draga lore,
stiu ca nu e usor si imi pare rau ca trebuie sa treci prin asta, dar ma bucur ca vei merge in concediu. Incearca sa iti iei gandurile de la ce s-a intamplat si sa te recuperezi psihic si fizic. Eu sunt ferm convinsa ca momentul cel mult asteptat va sosi si la noi. Chiar azi mi-a zis cineva ca doar celor care sunt vrednici le da DD incercari. asa ca sus capul si gandeste pozitiv. Soarele va rasari si pe strada ta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelei78 spune:

A reusit brunadria! Doamne ajuta sa fie bine pana la capat!

Cand Dumnezeu spune NU ,are pentru tine un DA mai mare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uratica spune:

lore- fata!ai grija de tine si incearca sa te umpli de optimism si pozitivism in concediu!referitor la embrioni-eu cred ca sotul tau are dreptate sa nu ii pui pe toti!eu stiu cat de mare e dorinta-doar 12 ani m-am chinuit si eu..
asa ca mergi si te relaxeaza si cu siguranta in octombrie va fi luna ta norocoasa!suntem alaturi de tine si te imbratisam cu drag!

lyette-daca nu ai avut nici o problema poti sa reduci si treptat..insa cum mi-a zis mie drul..avand in vedere ca sarcina e obtinuta atat de greu..merita sa sufli si in iaurt!

simo-nici eu nu am luat vitamine decat la inceput..dar ori le vomitam ori ma constipam de la ele-asa ca am renuntat!si vreau sa zic ca bebelina ce mi-a ramas e ff bine!e cu o saptamana mai maricica!asa ca..exact cum ai zis tu..mananca variat si e totul ok!multe fructe,salate,spanac,peste,oua,lapte,iaurt..si asa iei toate vitaminele ce ai nevoie!eu de luna viitoare iau fier cu acid folic-ptr ca stiu ca aveam carente de fier..dar in rest nu mai iau nimic-doar cate un nospa din cand in cand da bebelina prea tare din picioare in partea de jos..asa nu ma mai doare!

fetelor-

Doamne ajuta pana la capat!
+24 fetita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelei78 spune:

Fetelor care urmati la rand ,nu mai scrieti nimic?Tamys,care e situatia?Ai inceput tratamentul?Lelu,Popif,Carmryna ce-i cu voi?
uratica,merci frumos.Daca a cazut cerul pe mine acum cateva zile,acum m-am mobilizat si vreau sa o iau de la capat...Nici nu am stat locului,recunosc ca sambata trecuta am facut piata,m-am intors incarcata de bagaje,am gatit toata ziua,duminica am fost in bar si luni beta era 4.67...Ma recunosc vinovata ca nu am avut deloc grija de mine...
Pupici la toata gasca

Cand Dumnezeu spune NU ,are pentru tine un DA mai mare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camrynna spune:

Buna , Lore...ce sa fie ...am terminat Gonal F ieri , si sunt pe Cetrotide ...
Fetelor , eu sunt o tipa care ma incred in vise ,inaintea fiecarui FIV am visat ceva remarcabil , si de fiecare data s-a potrivit : la cel reusit , FIV 2 , am visat niste persoane in alb care mi-au pus un copil in brate ,pana urmau sa se intoarca ei din luna de miere am reusit si am pierdut sarcina ...
La FIV 1 admiram niste cercei de aur , si i-am inapoiat vanzatoarei ...deci nereusit
La FIV 3 am visat clar dinainte sa ma apuc ca nu va reusi, si asa a fost....

...aseara am visat ca admiram bratari de aur la o prietena acasa , si credeam ca sunt ale mele , lasate la ea cu multi ani in urma,insa ea venea si-mi spunea : asta e tot a mea ,etc.,...deci cred ca si acest FIV va fi o deziluzie si o dezamagire ...

Se poate sa aibe legatura si cu reusita Brunadriei care a postat la FIV 290 valoarea beta pozitiva , intrucat eu citeam gramajul pe etichete...
Sper ca nu v-am plicitisit...Eu cred in vise pt. ca nu doar legat de FIV , intotdeauna m-au avertizat cumva !!!!!

Camrynna ,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lyette spune:

simonnel, uratica

Am inceput sa reduc doza de utrogestan, iau 2 la 24 de ore. Ieri m-am speriat putintel caci am avut ceva intepaturi mai puternice in partea dtraeapta, jos, dar probabil sunt cauzate de cresterea uterului....VOi ati avut asemenea simtome?

Vitamine nu iau, nici macar acid folic nu m-a incurajat medicul sa iau, dar eu iau un miligram, desi nu sunt constanta, ba iau, ba nu iau. Cica daca mananc paine este suficient! E drept ca in 13 saptamani am vomat de doua ori.....Sper sa fie bine.
La 12 saptamani am fost la ecograf, dar nu a masurat chiar nimic medicul....Oare e normal?
Era tare activ bebelusul.....dadea din maini si din picioare...........

Lore
Nici eu nu am prea stat locului, dar de ridicat cantitati prea mari m-am ferit..........acum am mai exagerat uneori, dar am promis sa ma potolesc! Concediu placut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monaramona spune:

lorelei draga mea nu te simti vinovata ..nu e nimeni vinovat ..asa a fost sa fie eu am avut 8 blastocisti si doar 1 s-a prins ..si ma bucur ptr asta ..si am facut 3 fet-uri pana am reusit eu si sotul suntem ok. doar ca nu am trompe si in pluis de asta la fiv nici nu iti trebuie trompele..si mai am un as in maneca mai am un baiat facut natural..si uite ca tot s-a prins greu..nu dispera si nu te simti vinovata asa a vrut DD..data viitoare va fi mai bine trebuie sa crezi asta..asa sa pleci la drum cu gandul ca ai facut tot ce s-a putut.te pup si ai grija de tine

27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brunadria spune:

lore multumesc frumos!
nu te simti vinovata! asa a fost sa fie ! ai incredere ca va veni si ziua in care te vei bucura pe deplin ca esti graviduta si totul e cum trebuie!
uite eu am reusit cand m am asteptat cel mai putin ! dupa 5 fiv uri! la FET ul fiv ului 5 ! deci la al 6 lea transfer! d zeu e mare si stie cand e momentul pt fiecare! eu nu am renuntat nici o clipa ! si eram pregatita sa lupt pana in panzele albe!
iti doresc bafta si sa citesc cat de repede ca esti graviduta!

"Tant qu'il y a de la vie, il y a de l'espoir."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uratica spune:

lore-nu te descuraja!stiu cat e de greu.dar cu siguranta vei reusi data viitoare ptr ca deja ai experienta!la mine experienta am avut noroc ca am capatat-o de la bruni, de la fetele de la cluj si multe alte fete de pe forum!insa..tu gandeste-te doar ca data viitoare va fi sansa ta!profita de ea!

brunicica mea- fetita 2 in 1!ai grija de tine!fara sa ridici,sa te apleci, fara sa incordezi burtica si fara sa stai ff mult in picioare!altfel vin si te bat!

lyette-cum ziceam eu tratamentul de sustinere l-am avut pana in saptamana 16..acidul folic la fel!nu sunt de acord cu faptul ca nu iei deloc acid folic!nu stiu ce dr ti-a recomandat lucrul asta..insa acidul folic previne malformatiile la bebe si e necesar sa il iei!macar pana in saptamana 12-zilnic cate o pastiluta!!sunt medici care recomanda acidul folic pe toata perioada sarcinii!cat despre vitamine-intr-adevar nu e necesar..doar daca ai carente de calciu si fier..eu stiu ca mamicile noastre nu luau acid folic si nici alte pastilute insa ele au ramas natural-e o diferenta!plus de asta oricat de sanatos ai manca in ziua de azi,nu se compara cu fructele si legumele de atunci!acum toate cele au e-uri si hormoni..in schimb atunci era totul naturel!

fetele dragi si pe cele in focuri va astept cu beta mare!

Doamne ajuta pana la capat!
+25 fetita

Mergi la inceput