Aspirante optimiste > 20 ani (702)
Raspunsuri - Pagina 8
miky82 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lary74 Miky sti cum se spune "pina nu vezi rosu e o speranta".Noi iti tinem in continuare pumni ,sa fie bebe luna asta.Doamne ajuta. Mihaela si noi neam facut planuri de la inceputul saptamani ca mergem duminica la peste ,la un gratar pe marginea lacului,dar azinoapte a plouat aici la noi destul de bine,iar acum e vreme urata sta sa ploaie,slabe sanse sa putem merge duminica undeva. |
Pana duminica mai este oricum vremea este imprevizibila asa ca poate sa fie cald si frumos si puteti merge sa va relaxati
In curand
Dumnezeu sa ne ajute sa devenim mamici!
lary74 spune:
Esti curajoasa Maria !Te supui unei operati care nu sti sigur ca e nevoie de ea.Pt mine asta e curaj!Tinem pumni sa fie totul bine si sa ne aduci numai vesti super bune .
citat din mesajul lui irmaria Neata fetelor! Miky imi pare rau ca testul este negativ, dar cum spuneai si tu pana nu vezi rosu trebuie sa mai speram ca e o sansa Eu nu am vesti atat de bune, adica ieri a fost clar Z1 pt ca de pe la pranz a inceput sa curga abundent si cu aferentele dureri pe care le am in fiecare luna. Vestea buna este insa ca o sa fac laparoscopie mai devreme de octombrie adica in septembrie! Deabia astept!! viitoare www.fertilityfriend.com/home/28714c" target="_blank">grafic TB |
lary74 spune:
Sper sa vina vreme buna si "pe strada noastra" din toate punctele de vedere.
Citat: | ||
citat din mesajul lui miky82
Pana duminica mai este oricum vremea este imprevizibila asa ca poate sa fie cald si frumos si puteti merge sa va relaxati In curand Dumnezeu sa ne ajute sa devenim mamici! |
lary74 spune:
Mai fetelor eu chiar va admir pt curajul vostru.Tinem pumni stransi sa fie si la tine MEALEX totul bine si sa vi si tu numai cu vesti bune in urma interventiei
MeAlex spune:
Neata fetele!
Ai dreptate Lary, testele de ovulatie nu sunt o garantie ca ovulezi, ele arata doar o crestere a nivelului de hormon care determina ovulatia, dar nu stim daca a fost suficient. Se pot folosi cu succes, daca stii sigur ca ovulezi, dupa monitorizare ecografica.
Si eu vreau sa fac laparoscopie, dar acum sunt cam in pom cu medicii...as merge undeva unde sa cer eu pur si simplu...fara sa ma lalaie medicul ca e prea devreme si mai stiu eu ce...
Multumesc pentru incurajari!
O zi frumoasa si un weekend minunat
Gena MTHFR, mutatie C677T heterozigot, Gena PAI, mutatie 675 4G/5G homozigot
2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s
Tratament pregatire sarcina: Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 1 la 2 zile
pentru
miky82 spune:
citat din mesajul lui SS-Tzuky Buna dimineata! Micky82, testele de ovulatie arata doar cind creste nivelul de LH din singe (LH este un hormon care stimuleaza ovulatia si care e prezent tot timpul in cantitati mici in organism). Testele de ovulatie sunt doar pentru ghidare, hormonul atinge un virf cu o zi-doua inainte de ovulatia propriu-zisa, dar nu este intotdeauna o garantie ca foliculul se sparge. Eu le folosesc cu succes, am ramas de doua ori folosindu-le, iar apoi le-am folosit ca mijloc anticonceptional (nevrind sa ma indop cu ac hormonale). Cind liniuta a doua apare la fel sau mai intensa ca liniuta de control, a doua zi jap-jap!Spor la succese! O zi frumoasa! Doua sarcini pierdute, 8 si 9 sapt. |
Multumesc fetelor pt raspuns, ma gandeam ca o fi ceva sigur, dr meu imi zice sa imi fac teste de ovulatie, oricum voi vedea cand voi merge in sept la monitorizare.
In curand
Dumnezeu sa ne ajute sa devenim mamici!
SS-Tzuky spune:
Fetelor, daca in ultimele doua luni am avut cm de 23, respectiv 21 de zile, acuma in z24 se cheama ca sunt in intirziere ???
Offf...sunt asa de debusolata, incit cred ca iau o pauza - nu mai fac calcule, nu ma mai intereseaza
gabyv spune:
Neata
Miha, foloseste-ti farmecele de nevestica
Miky, imi pare rau pt liniuta singuratica, dar lasa ca vine si vremea noastra.
Sa va zic si eu de teste, cele de ov incep sa apara slab pozitive de cand LH ul este de peste 5, iar pozitive intre 9 si 10, apoi scade brusc. Tare ce inveti cand faci stim
Va pup
Monique77 spune:
hello fetele
ce faceti?
noi prestam cu drag si spor, de 3 zile, in fiecare zi, ca nu mi-am putut stapani barbatul
e in a doua luna de tratament cu spermotrend si vitamina E si imi zicea ca simte ca ejaculeaza o cantitate mai mare de lichid seminal decat pana in tratament. cel putin asa are impresia (scuze de amanunte)
sa speram ca nu dauneaza prea mult ca am facut in fiecare zi....el avand probleme deja....
YLARI spune:
Buna fetelor!
Lary eu am folosit testele de ovulatie cu mare succes cand am ramas cu Eva si intr-adevar asa au fost din ce in ce mai pronuntata liniuta, asa ca eu mi-am cumparat un set ieri. Dupa numarul de zile cam ar trebui sa se intample ovulatia. Dupa temperatura bazala...... not detected yet, imi zice fertility friend, dupa testele de ovulatie vad ca suntem aproape, e cat de cat colorata linia de test, a aparut si repede, asa ca vorba lui Tzuky (multumim de sfaturi) aseara jap-jap din nou , ha ha ha... ce sa facem daca a fost plecat acum il abuzez
Mie mi se pare aiurea in schimb sa monitorizez ecografic ovulatie. Cum procedati, dati in fiecare luna asa multi bani pe ecografii??? Sau cum procedati? dati-mi si mie un pont, va rog...
Eu tot de acasa "lucrez"
Hai va pup, fug sa ma joc cu Eva, poate ies un pic afara cu ea, multi pupici si bafta la testari.
Ah era sa uit... irmaria, imi pare rau ptr testul negativ dar ma bucur ca esti pozitiva si inca mai speri. Micky n-am cuvinte, ziua 1 e cea mai naspa... multi multi pupici!!!
YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA
POZE
Mami de Eva scumpa
Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot