Aspirante optimiste > 20 ani (702)
Raspunsuri - Pagina 7
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/miky82/miky82.jpg)
miky82 spune:
Neata fetelor. Miha multumim de cafeluta eeeeeee tareeeee buna
Nici eu nu prea am avut somn si m-am trezit mai devreme ca de obicei cu gandul sa imi fac test si bineinteles negativ, asta e ce sa mai zic sunt z30, credeam si eu ca dupa laparo o sa mi se mai regleze menstruatia din moment ce nu mai am chisturi si pentru moment este in regula pe acolo
pe toate si sa aveti un sf de saptamana cat mai frumos
In curand
Dumnezeu sa ne ajute sa devenim mamici!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
Mihaelafalt spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lary74 Buna dimineata fetelor! ![]() Multumesc Mihaela pt. cafeluta! ![]() E mai bine ca nu iai spus nimic sotului.Riscai din nou o discutie inutila.El ,cred ca se simpte dator sa mearga sa-si ajute mama,iar daca tu nu-l lasi se simpte frustat si nervos si de aici incep certurile. Eventual organizeaza o iesire duminica.Nu poate sa te refuze.Ii spui frumos ca ai nevoie de o zi de relaxare impreuna cu el.Sambata a fost a mamei lui dar duminica e musai sa fie numai al tau.Sper din tot sufletul ca nu tea deranjat parerea mea.Iti doresc numai bine . ![]() |
Lary nu m-a deranjat parerea ta dar duminica nici intr-un caz nu are cum sa fie doar al meu ca noi duminica tot timpul mergem la biserica si dupa aia el doarme ca lucreaza toata saptamana si duminica se odihneste si daca am iesi am iesi aici aproape undeva la un gratar pe seara si nu la strand care e departe peste 40 de km si foarte aglomerat duminica, asa ca trebuie sa ma resemnez.
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.
Mihaelafalt spune:
citat din mesajul lui miky82 Neata fetelor. Miha multumim de cafeluta eeeeeee tareeeee buna ![]() Nici eu nu prea am avut somn si m-am trezit mai devreme ca de obicei cu gandul sa imi fac test si bineinteles negativ ![]() ![]() ![]() In curand ![]() Dumnezeu sa ne ajute sa devenim mamici! |
Imi pare foarte rau ca nu ti-a iesit testul, eu zic ca pana nu incepe a curge sa nu iti pierzi speranta.
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.
miky82 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Mihaelafalt
Imi pare foarte rau ca nu ti-a iesit testul, eu zic ca pana nu incepe a curge sa nu iti pierzi speranta. ![]() ![]() Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate. |
Adevarul este ca pana nu vad rosu mai sper, oricum de luna viitoare ma apuc dinou de teste de ovulatie......apropo fetelor testele astea de ovulatie cand sunt pozitive sunt sigure 100% ca ovulezi sau ca se produce ovulatia?
In curand
![](smiley_pregnant.gif)
miky82 spune:
Irmaria asteptam vesti bune de la tine, Doamne ajuta!
In curand
lary74 spune:
Miky sti cum se spune "pina nu vezi rosu e o speranta".Noi iti tinem in continuare pumni ,sa fie bebe luna asta.Doamne ajuta.
Mihaela si noi neam facut planuri de la inceputul saptamani ca mergem duminica la peste ,la un gratar pe marginea lacului,dar azinoapte a plouat aici la noi destul de bine,iar acum e vreme urata sta sa ploaie,slabe sanse sa putem merge duminica undeva.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/irmaria/irmaria.jpg)
irmaria spune:
Neata fetelor!
Miky imi pare rau ca testul este negativ, dar cum spuneai si tu pana nu vezi rosu trebuie sa mai speram ca e o sansa
Eu nu am vesti atat de bune, adica ieri a fost clar Z1 pt ca de pe la pranz a inceput sa curga abundent si cu aferentele dureri pe care le am in fiecare luna.
Vestea buna este insa ca o sa fac laparoscopie mai devreme de octombrie adica in septembrie! Deabia astept!!
viitoare
www.fertilityfriend.com/home/28714c" target="_blank">grafic TB
lary74 spune:
Din cate am auzit nu sunt concludente testele de ovulatie.Chiar daca sunt pozitive nu intotdeauna ovulezi,sti cu exactitate daca ai avut sau nu ovulatie urmarind aceasta ecografic.Doar asa o sa sti sigur daca ovulezi sau nu.Eu nu am avut niciodata test pozitiv de ovulatie.3 luni am urmarit anul trecut ovulatia asa si apoi mam lasat pagubasa.Imi aduc aminte ca anul trecut in octombrie am urmarit ovulatia atat ecografic cat si cu teste.Test nu am avut nici unul pozitiv dar docturul mea spus in urma ecografiei facute ca a avut loc ovulatia.Acum cine mai stie,tind sa cred ca nu a fost nici atunci ovulatie
miky82 spune:
citat din mesajul lui irmaria Neata fetelor! Miky imi pare rau ca testul este negativ, dar cum spuneai si tu pana nu vezi rosu trebuie sa mai speram ca e o sansa ![]() Eu nu am vesti atat de bune, adica ieri a fost clar Z1 pt ca de pe la pranz a inceput sa curga abundent si cu aferentele dureri pe care le am in fiecare luna. Vestea buna este insa ca o sa fac laparoscopie mai devreme de octombrie adica in septembrie! Deabia astept!! viitoare ![]() www.fertilityfriend.com/home/28714c" target="_blank">grafic TB |
Irmaria imi pare rau de Z1, chiar ma asteptam sa ne dai o veste buna, ma bucur ca esti hotarata pentru laparo, ai sa vezi ca o sa te refaci repede mai ales daca o s-o faci prin ziua 7 sau 8 poti sa treci la prestat dupa o saptamana si poate prinzi ovulatia, pe mine asa m-a sfatuit dr.
![](pupic.gif)
In curand
![](smiley_pregnant.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/SS-Tzuky/SS-Tzuky.jpg)
SS-Tzuky spune:
Buna dimineata!
Micky82, testele de ovulatie arata doar cind creste nivelul de LH din singe (LH este un hormon care stimuleaza ovulatia si care e prezent tot timpul in cantitati mici in organism). Testele de ovulatie sunt doar pentru ghidare, hormonul atinge un virf cu o zi-doua inainte de ovulatia propriu-zisa, dar nu este intotdeauna o garantie ca foliculul se sparge.
Eu le folosesc cu succes, am ramas de doua ori folosindu-le, iar apoi le-am folosit ca mijloc anticonceptional (nevrind sa ma indop cu ac hormonale).
Cind liniuta a doua apare la fel sau mai intensa ca liniuta de control, a doua zi jap-jap!Spor la succese!
O zi frumoasa!