Aspirante optimiste > 20 ani (702)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns draguta spune:

Monique eu am spus ce as fi facut eu, cred ca n-as fi avut atata rabdare
oricum ii doresc lui elenush sa fie asa cum isi doreste ea

gaby iti trimit eu niste soare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camcris spune:

Citat:
citat din mesajul lui cixinica

Buna fetelor!
camcris tu ai spus la un moment dat despre macca si tribulus terestris pentru barbati, sotul tau a luat asa ceva? Al meu are testosteronul scazut, inca nu am ajuns la dr. si vroiam sa stiu daca pot sa ii dau.

irmaria asteptam cu nerabdare niste vesti bune de la tine.
multi tuturor!

sotul a luat, acum este in pauza ca facem tratament ptr. candida, nu stiu daca are voie sa ia sotul tau, dar intreaba la plafara, eu zic ca nu ar fi probleme, dar cel mai bine intreaba

www.fertilityfriend.com/home/31ba3b" target="_blank">GRAFIC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cixinica spune:

Citat:
citat din mesajul lui camcris

Citat:
citat din mesajul lui cixinica

Buna fetelor!
camcris tu ai spus la un moment dat despre macca si tribulus terestris pentru barbati, sotul tau a luat asa ceva? Al meu are testosteronul scazut, inca nu am ajuns la dr. si vroiam sa stiu daca pot sa ii dau.

irmaria asteptam cu nerabdare niste vesti bune de la tine.
multi tuturor!

sotul a luat, acum este in pauza ca facem tratament ptr. candida, nu stiu daca are voie sa ia sotul tau, dar intreaba la plafara, eu zic ca nu ar fi probleme, dar cel mai bine intreaba

www.fertilityfriend.com/home/31ba3b" target="_blank">GRAFIC
Anul acesta ajuta-ma Doamne sa fiu

Mersi o sa astept sa merg la dr. sa vedem ce spune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

MeAlex scumpa mi-am luat teste de ovulatie, scria pe prospect exact ce zici tu, am facut unul si linia a doua este slab pozitiva, deci probabil se apropie ovulatia slava Domnului ca am si sotul langa mine si duminica plecam in concediuuuuuu, iuhuuuu!!!

YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA

POZE
Mami de Eva scumpa

Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelafalt spune:

Buna fetelor.
Eu sunt un pachet de nervi, dupa ce ca am avut treaba toata ziua cand am ajuns acasa sotul s-a asezat la pc si tot zice nu imi aduci inghetata, nu faci aia si eu cu toata treaba pe cap, dar lasati ca va dau o veste mai bunuta astazi nu am mai sangerat si cred ca as fi pe aproape de ovulatie ca am un mucus foarte abundent, ma gandeam ca in seara asta sa ne regasim si noi dar m-a enervat prea tare.
Ylari concediu placut si sa vii cu bebe la purtator.
Cine zicea de extract de zmeur sa stiti ca nu are nici o treaba el regleaza pe acolo treburile deci ciclul nu intarzie din cauza lui.
Nu mai stiu ce am citit dar ma iertati nu?
Va pup

Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

YLARI, cand nu stiam exact perioada ovulatiei, faceam teste si cu 7-8 zile inainte de ovulatie, incepeam din timp, si mereu imi iesea a 2-a liniuta colorata...cu 2 zile inainte este aproape la fel, cu o zi inainte si in ziua ovulatiei, a 2-a liniuta este mai intensa decat cealalta (si se coloreaza f repede).

Mult noroc!

Gena MTHFR, mutatia C677T heterozigot, Gena PAI, mutatia 4G/4G homozigot
2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s

Tratament pregatire sarcina: Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 1 la 2 zile
pentru
http://www.fertilityfriend.com/ttc/index.php?redirect=/ttc/index.php&interface=0

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabyv spune:

Buna
Alex nu este bun linkul tau de pe FF.
Miha, sotul tau a vazut ca te simti mai bine si se alinta si el

Despre testele de ov. eu nu am avut niciodata a doua linie mai intensa decat cea de test, dar a fost la fel de groasa. Cand nu ovulez am linia a doua prezenta dar f subtire.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui gabyv

Buna
Alex nu este bun linkul tau de pe FF.
Miha, sotul tau a vazut ca te simti mai bine si se alinta si el

Despre testele de ov. eu nu am avut niciodata a doua linie mai intensa decat cea de test, dar a fost la fel de groasa. Cand nu ovulez am linia a doua prezenta dar f subtire.

Da gaby probabil sunt asa pentru ca l-am auzit vorbind cu masa ca trebuie sa se duca sambata sa o ajute la nu stiu ce treaba si noi aveam programat sa mergem la un strand ca vara asta nu am iesit nicaieri. M-a dat peste cap cand am auzit ca a sunat si a zis sa mearga.
Eu intru la somn si incerc sa ma btin sa nu zic nimic, dar am o presimtire ca iar iese cu scandal.
Noapte buna fetele.

Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.

Mergi la inceput

Neata gagici.
Haideti la o .
Eu nu i-zm mzi zis nimic sotului dar dupa cum puteti vedea nici nu am somn.El a plecat la munca.
Sa avem o zi buna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lary74 spune:

Buna dimineata fetelor!
Multumesc Mihaela pt. cafeluta!
E mai bine ca nu iai spus nimic sotului.Riscai din nou o discutie inutila.El ,cred ca se simpte dator sa mearga sa-si ajute mama,iar daca tu nu-l lasi se simpte frustat si nervos si de aici incep certurile.
Eventual organizeaza o iesire duminica.Nu poate sa te refuze.Ii spui frumos ca ai nevoie de o zi de relaxare impreuna cu el.Sambata a fost a mamei lui dar duminica e musai sa fie numai al tau.Sper din tot sufletul ca nu tea deranjat parerea mea.Iti doresc numai bine .

Mergi la inceput