Aspirante optimiste > 20 ani (702)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miky82 spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabyv

Neata
Miha, foloseste-ti farmecele de nevestica
Miky, imi pare rau pt liniuta singuratica, dar lasa ca vine si vremea noastra.
Sa va zic si eu de teste, cele de ov incep sa apara slab pozitive de cand LH ul este de peste 5, iar pozitive intre 9 si 10, apoi scade brusc. Tare ce inveti cand faci stim
Va pup

Ti-ai urmarit ovulatia la eco si cu teste?

Si da Gaby o sa iasa si soarele pe strada noastra intr-o zi sunt sigura de asta, Dumnezeu este mare si ne va ajuta pe fiecare la timpul lor.

In curand
Dumnezeu sa ne ajute sa devenim mamici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miky82 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Monique77

hello fetele
ce faceti?
noi prestam cu drag si spor, de 3 zile, in fiecare zi, ca nu mi-am putut stapani barbatul
e in a doua luna de tratament cu spermotrend si vitamina E si imi zicea ca simte ca ejaculeaza o cantitate mai mare de lichid seminal decat pana in tratament. cel putin asa are impresia (scuze de amanunte)

sa speram ca nu dauneaza prea mult ca am facut in fiecare zi....el avand probleme deja....

Pai ar trebui cam la 2 zile mai ales ca spermograma nu este prea buna, si la normospermie se recomnda tot la 2 zile ca sa se refaca cat mai multi gigei..... toata lumea stie ca nu trebuie decat unul puternic asa ca... nimic nu este imposibil

In curand

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui miky82

Citat:

hello fetele
ce faceti?
noi prestam cu drag si spor, de 3 zile, in fiecare zi, ca nu mi-am putut stapani barbatul
e in a doua luna de tratament cu spermotrend si vitamina E si imi zicea ca simte ca ejaculeaza o cantitate mai mare de lichid seminal decat pana in tratament. cel putin asa are impresia (scuze de amanunte)

sa speram ca nu dauneaza prea mult ca am facut in fiecare zi....el avand probleme deja....

Pai ar trebui cam la 2 zile mai ales ca spermograma nu este prea buna, si la normospermie se recomnda tot la 2 zile ca sa se refaca cat mai multi gigei..... toata lumea stie ca nu trebuie decat unul puternic asa ca... nimic nu este imposibil

In curand

da stiu, dar n-am rezistat tentatiei, daca mi-a facut curte - m-am impiedicat :)))))
eu sper sa se refaca, ia tratament, trebuie sa mergem sa repete spermograma...

Lore, pe unde umbli?
tu n-ai vreun numar de telefon de la cabinetul Doctoritei Uscatescu? sa verific daca e in concediu? sa nu il duc aiurea pe sotz?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabyv spune:

Miky eu cand fac stimulari, fac tot pachetul si eco si teste de ov si temp si analize de sange pt urmarit lh si estradiol. Eco si analize fac ori zilnic ori la doua zile, depinde de cun raspund la tratanent. Eco e in functie de analize.
Ylari nu stiu cum e in ro, dar pt monitorizare platesc fiecare eco (55eur)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Citat:

Iti dai seama ca in Ro e ca naiba............

Mihaelafalt felicitari ca nu te-ai certat cu sotul. Cum spuneau si fetele, lasa-l sa o ajute pe mama, dar cere-i o zi si ptr tine/voi

YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA

POZE
Mami de Eva scumpa

Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cixinica spune:

Salutare!
miky imi pare rau pentru liniuta stinghera, dar nu dispera mai ai o speranta pana nu vezi rosu
irmaria imi pare rau ptr z1
monique cum i-a sotul tau vitE? Vreau sa ii dau si eu la al meu si nu stiu cum se da la barbati

multi tuturor si o zi minunata sa aveti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelafalt spune:

Citat:

Neata
Miha, foloseste-ti farmecele de nevestica
Miky, imi pare rau pt liniuta singuratica, dar lasa ca vine si vremea noastra.
Sa va zic si eu de teste, cele de ov incep sa apara slab pozitive de cand LH ul este de peste 5, iar pozitive intre 9 si 10, apoi scade brusc. Tare ce inveti cand faci stim
Va pup

Farmecele masei sunt mult mai mari decat ale mele.Doar stiti problemele noastre ca am mai spus si de alte dati.

Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.

Mergi la inceput

Citat:

hello fetele
ce faceti?

Moni daca sotul tau vrea nu este nici o problema.
Cred ca din seara asta daca o sa fim in relatii bune o sa imi incep si eu viata sexuala, parca am emotii au trecut 2 luni de cand nimic, dar sper sa fim noi bine sa nu ne certam inca nu stiu ce sa zic ca in vocea noastra simt o ezitare la amandoi, am vorbit de 2 ori de azi dimineata dar nu e normal comportamentul nostru eu incerc sa ma abtin sa nu ii zic nimic, el nu stiu ce are in minte dar sigur sta cu draci ca inca nu stie cum o sa reactionez eu si daca o sa il las sa mearga maine la masa.
Are de strans nu stiu ce de pe camp, mor cand aud ca ii trebie pamant dar nu stie sa il munceasca singura.

Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui YLARI

Citat:

Iti dai seama ca in Ro e ca naiba............

Mihaelafalt felicitari ca nu te-ai certat cu sotul. Cum spuneau si fetele, lasa-l sa o ajute pe mama, dar cere-i o zi si ptr tine/voi

YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA

POZE
Mami de Eva scumpa

Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot

Cred ca mai bine ma certam ca si asa avem o stare de tot cacatul.Nu sunt buna de nimic, ziua noastra nu stiu cand o sa fie, nu am avut o zi a noastra de foarte mult timp, ori e la servici, ori cu masa, ori mi-a fost rau nie si tot asa.Sincer mai bine ne certam si asa aveam motiv sa o sun pe masa sa trag o cearta si cu ea sa ii spun ce simt ca asa ma amarasc singura si nu pot spune nimic nimanui.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabyv spune:

Nu stiu daca la tine merge, dar la mine a mers perfect. La inceput tipam si ne certam cand refuza sa faca ceva ce voiam eu, iar dupa cearta, evident ca facea de capul lui. Acum cativa ani am inceput tactica, "tu decizi". Ori de cate ori are vreun plan care nu il aprob zic: tu decizi, poti sa faci asta, dar pacat ca as fi vrut sa stam amadoi sa ne iubim (sau ce vreau eu sa fac)" Dar mereu adaug, acum tu alegi. Sa stii ca la inceput mai alegea si ce voia el, dar acum mereu "decide" in favoarea mea.
Numai ca eu nu mai tip, nu mai ma cert, chiar daca alege ce nu mi place.
Stii concluzia lui? "De cand accepti ca si barbatii pot decide, ne intelegem mult mai bine" Evident nici nu-si da seama ca face ca mine.
Din seria frazelor mele: "Eu as vrea sa facem mai des, dar cum numai eu fac curat, seara sunt obosita, dar daca m-ai ajuta.." rezultat: eu fac miercuri si el sambata curatenie
"eu vreau sa merg in concediu in Ro la soacra, desi crezusem ca mergem la mare noi doi, ca indragostitii, ca asa mult muncesti si mi-e dor de tine" --mergem doua sapt la ocean si la soacra, poate la anu'

Mergi la inceput