Aspirante optimiste > 20 ani (702)
Raspunsuri - Pagina 10
![](images/user_woman.png)
Mihaelafalt spune:
Fetele eu plec in oras la cumparaturi si platit facturi.
L-am sunat pe sot si i-am dat de inteles ca nu imi convine ca pleaca maine, l-am intrebat subtil la ce ora pleaca si la ce ora se intoarce si a zis ca nu stie, iar la intrebarea lui de ce am zis ca atunci iar s-a dus strandul nostru pe apa sambetei.A zis ca o sa gasim si o zi in care sa mergem, dar sincer sa imi zica ca mergem maine si tot nu as vrea sa mai merg pentru nervii care mi i-a creat, auziti sa zica ca oricum tu ai probleme si nu ai voie sa intri in apa, adica acum tot eu sunt vinovata?
L-am instiintat ca nu mai sangerez si sa nu ma bage pe mine la mijloc ca eu nici macar nu am pomenit asa ceva. Asa imi doresc sa stau doar eu cu el sa sune tel sa fie oricine numai nu masa, cred ca de la pasti nu am mai stat linistiti amandoi.
Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
Mihaelafalt spune:
Citat: |
citat din mesajul lui gabyv Nu stiu daca la tine merge, dar la mine a mers perfect. La inceput tipam si ne certam cand refuza sa faca ceva ce voiam eu, iar dupa cearta, evident ca facea de capul lui. Acum cativa ani am inceput tactica, "tu decizi". Ori de cate ori are vreun plan care nu il aprob zic: tu decizi, poti sa faci asta, dar pacat ca as fi vrut sa stam amadoi sa ne iubim (sau ce vreau eu sa fac)" Dar mereu adaug, acum tu alegi. Sa stii ca la inceput mai alegea si ce voia el, dar acum mereu "decide" in favoarea mea. Numai ca eu nu mai tip, nu mai ma cert, chiar daca alege ce nu mi place. Stii concluzia lui? "De cand accepti ca si barbatii pot decide, ne intelegem mult mai bine" ![]() Din seria frazelor mele: "Eu as vrea sa facem mai des, dar cum numai eu fac curat, seara sunt obosita, dar daca m-ai ajuta.." rezultat: eu fac miercuri si el sambata curatenie "eu vreau sa merg in concediu in Ro la soacra, desi crezusem ca mergem la mare noi doi, ca indragostitii, ca asa mult muncesti si mi-e dor de tine" --mergem doua sapt la ocean si la soacra, poate la anu' ![]() |
Felicitari gabi.Imi pare bine ca poti sa il manipulezi.
![](pupic.gif)
Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ancadragoman/ancadragoman.jpg)
ancadragoman spune:
BUNA DIMINEATA! SUNT ARIANNA-MARIA, AM VENIT PE LUME AZI LA ORA 8.05, CANTARESC 2.860, AM 48 CM, SI AM LUAT NOTA 9! SUNTEM BINE AMANDOUA SI EU SI MAMI, PENTRU CA TATI ARE GRIJA DE NOI. VA PUPAM!
anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!
AJUTOR URGENT PENTRU MARIUS!!!
Doneaza 2 euro prin SMS la 874 si ajuta la reamenajarea si dotarea Sectiei de Pediatrie a Spitalului Fundeni
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Monique77/Monique77.jpg)
Monique77 spune:
citat din mesajul lui cixinica Salutare! miky imi pare rau pentru liniuta stinghera, dar nu dispera mai ai o speranta pana nu vezi rosu ![]() irmaria ![]() monique cum i-a sotul tau vitE? Vreau sa ii dau si eu la al meu si nu stiu cum se da la barbati ![]() multi ![]() ![]() ![]() |
al meu ia de 3 ori pe zi Vit E- dimineata, la pranz si seara
Spermotrend ia - dimineata si seara
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/cixinica/cixinica.jpg)
cixinica spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Monique77
al meu ia de 3 ori pe zi Vit E- dimineata, la pranz si seara Spermotrend ia - dimineata si seara |
monique
![](pupic.gif)
![](floare.gif)
![](pupic.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/irmaria/irmaria.jpg)
irmaria spune:
citat din mesajul lui MeAlex Si eu vreau sa fac laparoscopie, dar acum sunt cam in pom cu medicii...as merge undeva unde sa cer eu pur si simplu...fara sa ma lalaie medicul ca e prea devreme si mai stiu eu ce... |
MeAlex si eu o sa ma duc exact la fel, pt ca vreau eu sa ma duc. Doctora mea mi-a propus hsg si nu vreau sa o fac pt ca o fac pe degeaba in caz de trompe infundate tot la laparoscop ajung. Apoi eu chiar vreau pentru linistea mea sufleteasca sa stiu daca e totul ok sau nu, iar daca nu macar sa stiu cu ce sa ma lupt.
Eu o sa ma programez la urmatorul CM pt laparo. Tu ?
YLARI concediu placut si sa va intoarceti cu bebica la purtator!
![](pupic.gif)
viitoare
![](smiley_pregnant.gif)
www.fertilityfriend.com/home/28714c" target="_blank">grafic TB
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/YLARI/YLARI.jpg)
YLARI spune:
Buna din nou fetelor.
Am fost cu Eva un pic in parc, cand m-am intors am facut un testul de ovulatie ptr azi, rezultatul mai slab ca ieri, concluzia, am ovulat deja asa cum stiam eu ca o face organismul meu, deci ptr mine una TB este de kko Can am ramas a doua oara insarcinata, a fost supa Pstul Pastelui
si vreau sa zic ca nu mi-am luat nici TB, nu am facut nici monitorizare, nimic, nici teste de ovulatie, ci am numarat zilele stiam ca in z 13-14 ovulez. Asa a fost, ca am si "dat gol" deci punct ochit, punct lovit, exact luni in a doua zi de Pasti s-a intamplat, apoi a doua zi, apoi pauza ca mi-a plecat sotul, deci... ce sa mai zic, sper sa am noroc, desi cred ca am pierdut trenul, m-am lasat in baza TB si a testelor de ovulatie...
Of, sunt cam dezumflata noroc ca vine concediul si ma distrez si o sa uit.
Hai va pup ca am cazut in butoiul ala nasol............
Mihaela te inteleg cu soacrata, catamai dracii imi facea si mie, si vreau sa zic ca s-a rezolvat. Sotul tau cu cat vede ca te enerveaza relatia lui cu mama cu atat se va incrancena sa tina de ea. Nu te mai enerva. E normal sa aiba o relatie si cu mama lui, asa cum o fi ea si cum nu va intelegeti voi e mama lui. OK, dar sa nu uite ca si tu esti sotia lui. Incearca sa va faceti un program, sa va duceti in excursii de weekend, etc, cat mai des cat mai mult, ca sa nu aiba timp de altele. Zic si eu. Si cum veniti din weekend cum il pregatesti pe urmatorul, ca sa nu ti-o ia soacra inainte La mine a mers, cate mizerii imi facea si mieee... a mers asa de bine ca s-a mutat la tzara si abia cada o vad de 2 ori pe an. Sotul o suna, vorbeste cu ea, e si normal, nu am nimic impotriva
Revin ca trebuie sa spal fata
YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA
POZE
Mami de Eva scumpa
Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot
Monique77 spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui cixinica
monique ![]() ![]() ![]() |
ia deja de aproape 2 luni
Monique77 spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui cixinica
monique ![]() ![]() ![]() |
si nu ma bati la cap, stai linistita :)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/MeAlex/MeAlex.jpg)
MeAlex spune:
Irmaria, acum sunt in perioada fertila, daca nu apare bebe nici luna asta, merg la cm urmator. Cred ca voi vorbi cu medicul meu de la Elias, sper sa nu spuna ca-s nebuna...Daca spune asta, ma duc la altul...
voi merge dupa 8 august sa discut cu el, sa vedem cand ma programeaza. Printre multele mele vizite, am mai fost si la Giulesti si la Polizu, dar nu cred ca as convinge medicii la care am fost sa imi faca...
Anul trecut, chiar azi aveam rezultatul la BHCG confirmand sarcina...
Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot
2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s
Tratament pregatire sarcina: Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 1 la 2 zile pentru