Aspirante optimiste > 20 ani (702)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miky82 spune:

Fetelor Beta HCG se poate face in orice mement al zilei sau dimineata? Voi ce ziceti sa mai astept sau sa merg sa imi fac hcg-ul?

In curand
Dumnezeu sa ne ajute sa devenim mamici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen_vlad spune:

buna aspirante
de luna asta am revenit si eu again... sper de data asta sa fie ok pana la final...

Aspirante frumoase pline de sperante si rabdare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

Miky, poti face la orice ora, depinde doar de laborator, pana la ce ora recolteaza. Eu as face !

Tin pumnii!

Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot
2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s

Tratament pregatire sarcina: Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 1 la 2 zile
pentru

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui MeAlex

Miky, poti face la orice ora, depinde doar de laborator, pana la ce ora recolteaza. Eu as face !

Tin pumnii!

Tratament pregatire sarcina: Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 1 la 2 zile
pentru

Si eu ma gandesc sa merg sa fac, sti cumva daca la synevo dau ok rezultatele?

In curand

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicityhope spune:

Nu inteleg mesajul ancai(ancadragoman)- imi spune si mie cineva cine/cind a nascut?
Dar,chiar neinteles undeva.cindva s-a nascut un copilas.Sa fie sanatos.voios si frumos.
Miky bafta la beta....sa fie beta cu bebe.
Monique you make me blush bafta mare,sa fie cu ochi activitatea.
Mihaelafat ma bucur ca te simti mai bine.
tuturor aspirantelor

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui felicityhope

Nu inteleg mesajul ancai(ancadragoman)- imi spune si mie cineva cine/cind a nascut?
Dar,chiar neinteles undeva.cindva s-a nascut un copilas.Sa fie sanatos.voios si frumos.
Miky bafta la beta....sa fie beta cu bebe.
Monique you make me blush bafta mare,sa fie cu ochi activitatea.
Mihaelafat ma bucur ca te simti mai bine.
tuturor aspirantelor

Intra la aspirante cu vechime medie acolo am vazut ca scrie "mesaj primit de la arianna"

In curand

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Nu toate o cunoasteti pe Arianna,dar este in lista si poate pe unele fete o sa le bucure vestea

anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!

AJUTOR URGENT PENTRU MARIUS!!!

Doneaza 2 euro prin SMS la 874 si ajuta la reamenajarea si dotarea Sectiei de Pediatrie a Spitalului Fundeni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelafalt spune:

Citat:
citat din mesajul lui miky82

Citat:
citat din mesajul lui MeAlex

Tin pumnii!

pentru

Si eu ma gandesc sa merg sa fac, sti cumva daca la synevo dau ok rezultatele?

In curand

Eu acolo le-am facut cat timp am avut sarcina extrauterina si intr-o zi cand eram la receptie a venit laboranta sim-a intrebat ce se intampla ca au facut beta si de 2-3 ori in aceeasi zi and vedeau ca creste-scade, eu am fost multumita.

Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelafalt spune:

Ylari ce sa mai programez ca am avut programat pe maine si ea s-a bagat peste, ce sa mai programez ca m-am saturat, atat imi vine sa ma duc sa o trantesc odata sa imi dea pace, am inghitit-o cat am inghitit-o dar cand am vazut ca ea in apropape 3 saptamani nu a venit odata la mine la spital dar a stiut sa ma sune si sa ma faca sa sufar de atunci o urasc pe bune si as fi in stare sa recunosc si in fata ei.
Duminica trecuta m-a luat sotul si pe mine la tara si ea cand m-a vaut nici macar nu m-a intrebat cum ma simt, eu m-am dus la cumnata si am stat cu baietelul ca e asa frumusel, a crescut asa de mare de cand nu l-am vazut. Inainte sa plec a venit soacra si a zis ca tu ce esti asa alba la fata la care i-a raspuns sotul ca sangerez iar si ca cum sa mai fiu daca sangerez de atata timp.

Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

Da, Synevo si Centrul Medical Matei Basarab sunt OK. Cred ca la Barasab poti face si maine daca vrei sa amani un pic.

pentru

Mergi la inceput