MONTIGNAC (161)..STIL DE VIATA NU DIETA

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns brindusik spune:

child nu e acelasi lucru ca la lapte...la lapte e un proces chimic de indepartare a grasimii...de asta nu e 0%grasime ci 0.1%...pe cand la cafea e un proces chimic deva pe baza de nitrit sau ceva de genu stiu ca vb la un moment dat cu o colega de la munca...dar am uitat exact ce o spus ca se foloseste..poate e printre noi vreo chimista si ne lamureste....

sa rezum...daca iei lapte de tara si il fierbi si lasi sa se raceasca..la suprafata se alege grasimea..o parte din ea..daca mai pui si apa sa diluezi ajunge si cu mai putina cantitate de grasime...cam asta cred ca se face. unde ai auzit ca e aiurea laptele degresat?

Successes only last until someone screws them up. Failures are forever.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninha spune:

ceau, fetele!
Totusi, va invit si azi la o fierbinte cu cofeina sau fara
A propos de laptele degresat, am citit ca nu mai are niciun aport de calciu, si nu trebuie sa-l dai la copii, ca e degeaba.
Iar produsele lactate degresate mie mi se par execrabile! n-au niciun gust si lasa urme albe uscate, ca de creta, ceea ce nu mi se pare deloc normal. sunt sigura ca au altceva in ele decat lapte.

Si, da, intr-adevar, am tensiunea foarte mica si nu pot trai fara cafea. daca imi iau tensiunea dupa ce am consumat cafea e 90 cu 65. inainte de cafea nu mi-am luat-o niciodata, nu fac nimic inainte de cafea Cafeau decofeinizata pur si simplu ma adoarme!

ati avut probleme cu calciul la copii? al meu a fost intamplator cu verisoara lui la un alt dr decat al nostru, care s-a uitat si la el si a zis ca are semne de rahitism : torace deformat si fontanele inegale. oare dr noastra de ce n-a observat asta? adevarul e ca nu l-a dezbracat niciodata, l-a consultat numai prin body. daca da, voi ce ati facut in legatura cu asta?

Ninha, mami lu' Mirci

Don't ever get used to the world around you.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puisorul spune:

Ninha, daca are sternul(osul de la piept) infundat(adica are o gropita la capatul inferior al sternului) si baza coastelor mai larga atunci e posibil sa fie un pic de rahitism. Dar foarte multi copii au si se trateaza. La Stefi am descoperit intamplator in urma analizelor de sange ca are fosfataza alcalina marita si asta era semn de rahitism. Ce poti face? Sa il tii cat mai mult la soare si sa ii dai vitamina D. Mie mi se pare ca vigantolul e cam apa de ploaie asa ca din toamna la Stefi o sa ii dau capsule cu ulei de peste( daca le va inghiti, mai vedem )

Brandu,citisem si eu pe undeva, candva ca nu prea sunt ok lactatele degresate. In sensul ca contin mai multe prostii, gen amidon, gelatina, etc.Plus ca au un gust oribil,l-am testat de dimineata si e vie amintirea

Meniu azi:
MD: ceva crema de branza degresata, rosii si o bucatica mica de lipie
P: lipie cu fasole rosie si ceapa calita
C: somn la gratar cu conopida la cuptor

O zi frumoasa sa aveti

Ani de Stefana (23.01.2008)
ZERO toleranta pt lipsa de toleranta fata de copii

Mergi la inceput

puisoaro esti funny cu memoria proaspata

io nu stiu ce beti voi...io beau lapte organic fara grasime si are gustu ca laptele normal...inca o data e un proces mecanic..adik ar trebui sa fie..si nu unu chimic de producere a laptelui degresat..si citez..'Keep in mind that the more milk someone drinks, the more significant that difference becomes. Also, more than half of that fat is saturated, a concern for heart disease and cancer risk"
o sa ma mai documentez insa si revin cu detalii

cat despre Vigantol...pot spune ca nu e chiar apa de ploaie..insa cred ca medicii recomanda o cantitate prea mica pe zi ...cantitate care nu are suport stiintific...eu am luat Vigantol, 10 picaturi pe zi 6 luni si mi-o crezcut nivelul de vitD cu cateva procente (nu am luat Ca ca si supliment in timpu asta insa...ci l-am luat din alimentatie)

Mergi la inceput

decii is la egalitate parerile pentru cu grasime si fara grasime..dar nu patesti nik in principiu daca mananci fara grasime ci doar nu iei si grasimea aia din lapte pe langa grasimile din celelalte alimente...
una peste alta ce parere aveti de laptele de soya..m-or innebunit chienzoaicele cu laptele de soya...ei beau ff mult...si indulcit si neindulcit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puisorul spune:

Brandu, cica nici soia nu e buna din cauza estrogenilor. Decat lapte de soia mai bine de ovaz.Intr-o vreme i-am luat la tata si e foarte bun. Si cel mai asemanator ca si gust si consistenta cu cel de vaca, mi s-a parut cel de caju. O mana de caju l-am inmu.iat de seara pana dimineata, apoi pasat si completat cu apa. Singura problema e ca e tare scump caju-ul. Am mai facut si lapte de migdale dar e amarui( cel mai probabil din cauza ca migdalele erau cu coaja).

Ani de Stefana (23.01.2008)
ZERO toleranta pt lipsa de toleranta fata de copii

Mergi la inceput

nu-mi place neam caju-ul bleah.....auzi ..da citit acu de una zi ca estrogenul protejeaza creierul impotriva bolilor degenerative neurologice..cum e alzheimerul..cred ca de asta chinezii traiesc suta de ani...desi mananca cea mai grasa mancare ever...adik ei tot ce mananc prajesc in ulei + carnea lor preferata e porcul

Mergi la inceput

Pe mine m-ar tenta sa incerc laptele de ovaz. cum se face? e bun? sau se gaseste gata facut?

Ninha, mami lu' Mirci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

'neata,
Discutii aprinse....

Si eu stiu ca Monti recomanda espresso.

Lapte de migdale am incercat si eu, si nu l-am putut bea decat pus in cafea.
Puisor, merci de lamurire cu laptele de soia, ma innebunise Victor sa ii cumpar.
Si eu stiu ca nu il bea dupa, am mai cumparat, si l-am baut tot io.

Si mie imi plac lactatele degresate aici, poate lactatele degresate din Ro sunt mai fara gust ca in alte tari, sau poate ne-am obisnuit noi cu ele..

Weekend placut si conform,

Mergi la inceput

sa zic si meniul, ca azi e conform
MD branza cu rosii + vitastar
G struguri
P penne integrale cu vinete si rosii, la cuptor
G lubenita
C ciorba de rosii (cred ca va fi prima data cand voi manca ciorba de cand sunt gravida; am gustat-o si nu mi-a fost greata)
va si

Ninha, mami lu' Mirci

Mergi la inceput