MONTIGNAC (161)..STIL DE VIATA NU DIETA
Raspunsuri - Pagina 15
brindusik spune:
apropo de fructele mancate la interval...au nu tin cont de inteval..monti spune ca nu e indicat sa mananci cu mesele pentru cca fructele baloneaza..eu asta am inteles...
singura regula care o am eu, e sa mananc fructele inainte de masa cu carne.. in rest nu tin cont de ordine.
Successes only last until someone screws them up. Failures are forever.
ninha spune:
buna dimineata, frumoaselor!
hai la ! aaah, ce buna e!!!
meniul meu de azi suna asa:
MD struguri + cafea + rosii cu branza
P pulpite la cuptor + tocanita de rosii
G mere
C salata de morcov
sunt cuminte, fiindca ieri am sarit calul cu 3 (TREI!!!) inghetate!
va
Ninha, mami lu' Mirci
Don't ever get used to the world around you.
brindusik spune:
ninha nu e buna cafeaua daca are cofeina..nu se agita bebelu de la ea?..o sa-ti scoata peri albi cand o sa iasa din burtica
eu azi:
MD: pita cu brinza
G: nectarina, cioco neagra toblerone, (si un energizant)
P: pizza ca si ieri(mai am o portie si pentru prinzu de maine..asa ca va rog sugestii pentru sapt aviatoare)
G: am de ales intre para verde, mar rosu , si banana(galbena of course), cred ca va fi banana ca dupa ma duc la sala
C: mancarica de fasole
puisoaro, mel, samira, cge nu mai spuneti nik??
andanii spune:
Dragele mele o zi buna va doresc :)
Brandusik fructele se mananca pe stomacul gol .. orice regula a unei alimentatii sanatoase spune asta ... dimineata pe stomacul gol sau dupa masa de pranz la cel putin 4 ore cand teoretic e digerat totul
Anda ...oooo pai stai foarteeee bineee, 56 kg ... esti super .... bafta la dat jos ultimele kg , desi eu cred ca atati foarte bine .... eu mai am destuleeee :) si daaaa sigur ai adresa mea ... ce mult e de atunci :)
Si eu sunt de parere ca cel mai bine ar fi sa nu ne mai laudam cu cate abateri am facut ... cine intra si citeste se intreaba probabil ce fel de dieta e asta .... eu de ceva vreme tot spun sa fim mai cuminti si sa privim acest stil de viata cu mai multa seriozitate daca dorim rezultate :)
Puisorule daaa imediat plec in concediu ... abia astept , nu mai am rabdare
Intr-adevar am dat multe kg jos , dar inca mai am de dat si chiar imi doresc sa ajung la 60
andanii
brindusik spune:
andani regula cu fructele la micu dejun e adevarata pentru ca au vitamine si glucoza si asta ajuta sistemul sa se restarteze si sa aiba energie dar si pentru ca spre deosebire de alte alimente is usor digerabile si corpul poate consuma cobustibilul primit ff repede
..cum am mai spus ...eu mananc fructe la distanta doar cand mananc carnuri...in rest...glucidele le manac cu fructe daca simt nevoia la aceeasi masa
samira33 spune:
hello monti girls
brandu,sunt pe aici doar ca sunt tare aglomerata zilele astea si nu mai am putere sa scriu seara cand ajung acasa.
dar macar va citesc.
nu stiam ca exista Toblerone cu 85% cacao...sau in Ro nu exista???!!
3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
3 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
urmeaza FIV4... in toamna
cge spune:
Brandusa, poate Ninha e ca mine, cu tensiunea mica din definitie si care are nevoie de o cafea ca sa ajunga pe linia de plutire.
Eu nu mai am ce sa scriu ca nu prea am mai fost Monti decat foarte partial.
Azi am mancare de linte rosie la pranz, ieri am avut salata de ton.
Child, cum mai e baietelul tau ?
O zi buna,
brindusik spune:
samira eu de fel nu mananc cioco 85% adik nu-s ca tine si ninha, mi se pare ca daca mananc din aia 85% e ca si cum mananc cacao cu lingurita ..deci cea mai cea de o suport e 70-75%..insa toblerone asta de o am cred ca are 50%..asa scrie pe ea..minimum 50%, mai am una acasa super faina luata din franta cu 65% e delicioasa si are graunte de nes prin ea...dar dupa cum spuneam voua fetelor care nu mancati decat 85% nu cred ca v-ar fi agreabila
puisorul spune:
Buna seara!
Meniu azi:
MD: oua ochiuri, rosii galbene si o bucatica de lipie
P: lipie cu ton si rosii
C: ciuperci pleurotus,brocoli si gogosar sotate in wok cu sos de soia
G: cioco 85
Ani de Stefana (23.01.2008)
ZERO toleranta pt lipsa de toleranta fata de copii
child spune:
CGE multumesc de intrebare, pare ca e mai bine, acum e la stadiul de tusit...sper ca in 2 zile sa fie bine ca saptamana viitoare avem concediu si vreau sa se bucure si el, alaturi de noi.
Eu azi am fost monti:
- pepene galben, nectarina, expresso
- smoothie de legume, omleta cu cascaval
- pastrav la cuptor cu mujdei de usturoi, putin vin rosu.
Apropo de cafea, din cate imi amintesc, Montignac spunea ca expresso e mai ok decat cafeaua normala, macinata, cica ar contine mai putina cofeina, plus ca ceea ce beau eu e cafea arabica 100%, ceea ce iar este ok in dieta asta.
Prefer expresso decat cafeaua decofeinizata, procesul de decofeinizare a cafelei se pare ca nu e prea sanatos (la fel cum se spune de lactatele degresate).