MONTIGNAC (161)..STIL DE VIATA NU DIETA
Raspunsuri - Pagina 17
puisorul spune:
Ninha, lapte de ovaz am gasit la DM. Si mai este lapte de ovaz praf la Plafar dar nu e prea gustos.
Brandu,dar laptele nu are gust de caju . Iti spusei ca are gust de lapte de vaca
Cristina, poate sunt mai bune la voi,cine stie. Laptele si iaurtul sunt ok, dar branzeturile sunt oribile.
Ani de Stefana (23.01.2008)
ZERO toleranta pt lipsa de toleranta fata de copii
brindusik spune:
deci daca mergeti in Franta...sa cercetati problema cu heringul afumat la conserva..eu nu ma dau in vant dupa peste dar m-o facut sor'mea sa il ador. E la conserva si depinzand de unde il iei e cam 1.6-2.5e...azi am mancat o conserva(care are peste cam cat palma) cu wasa si ceapa
restu zilei nush ce ma mai asteapta..cred ca o sa fac legume la tigaie si o sa-mi fac dulce si jeleu de fructe de padure(sper sa mai am gelatina ca nu m-am uitat)
Successes only last until someone screws them up. Failures are forever.
samira33 spune:
hello monti girls
eu azi am mancat
MD-o piersica,2 felii de paine de secara cu salata de vinete
P-supa de rosii cu 2 felii de paine de secara
diseara as manca niste peste
va pup si va doresc o Sambata faina.
eu azi am program administrativ asa ca ma intorc la curatenia mea.
3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
3 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
urmeaza FIV4... in toamna
brindusik spune:
hei trezirea!!!! cum ati petrecut vichendu?
io am lenevit..si inca lenevesc ca e zi nationala libera la englezi...si deci somn grupa mare zilele astea
ninha cum de nu ne inviti tu la obisnuita cafeluta?
ninha spune:
e-heee!am fost prea matinala pentru voi azi. am baut cafeaua la 6:00, cu noaptea in cap.
La P am mancat oua + o rpsie + 1/2 ardei "incaierate" impreuna in tigaie.
La C [ma pregatesc sufleteste pentru...] un lighean de struguri pe care l-am capatat de la tara
Joi, pe 1 sept, e ziua lui Socrela-Cruela si vreau sa-i fac tortul basarabean, pe care nu ma lasa dumnealor sa vi-l arat, dar e pe net.
Ce parere aveti? mie mi se face asa pofta cand ma uit la el!
Ninha, mami lu' Mirci
Don't ever get used to the world around you.
brindusik spune:
ninha sa pui visine din visinata ...poate asa devine din cruela alba ca zapada
io dimi am mancat o banana si dupa vreo ora compot de mere si prune si dupa inca vreo 2 ore pita cu brinza si salam nemtesc
sapt trecuta m-am intrecut pe mine cu sportu...marti si joi sala, miercuri si vineri aqua, si ieri am fost si am jucat bedminton cu ale mele chinezoaice..concluzia...dupa o sapt de miscare ma dor muschii la picioare de mor...
puisorul spune:
Ninha,arata de zile mari tortul dar mi se pare tare migalos. Plus ca are la grasimi...
Brandu, bravo ca te-ai mobilizat cu sportul. Am castigat si eu un abonament gratuit la o sala noua,asa ca daca imi vindec sciatica poate incep si eu sa misc ceva.
In weekend am fost la ziua nepotului meu unde singurele abateri au fost o feliuta de tort si ceva vin rosu. Am inceput sa beau si multa apa, asa ca am scazut sub 54 de kg . Mai am un pic si sunt inapoi la 52.
Meniu azi:
MD: salata cu ruccola,ou fiert,rosii,castraveti
P: lipie cu ruccola, ton si rosii
C: mix de salate verzi si rosii, mozzarela,rosii
O zi frumoasa va doresc
Ani de Stefana (23.01.2008)
ZERO toleranta pt lipsa de toleranta fata de copii
ninha spune:
ce daca are grasimi? e ptr socrela nu ptr mine
mi se pare prea frumusel ca sa nu -l incerc.
Ninha, mami lu' Mirci
Don't ever get used to the world around you.
brindusik spune:
m-am mobilizat da ma doare fundu de mor..desi am senzatia ca mai mult de la badmington si nu de la sportu celalalt
apa e buna...daca o poti bea si eu incepusem sa slabesc mult cu apa intre mese grupa mare..o sa ma reapuc si de sportu asta cu bautu apei ca incep sa ma enerveze kg astea..mi-am pus in cap sa mananc mai multe proteine si mai putine glucide, adik singurele glucide o sa le iau din fructe si din laptele cu fulgi de dimi
azi mi-am luat sa imi fac gratar ca imi era o pofta de muream...au astia aici niste gratare de unica folosinta..da acu tre sa astept pana maine...ca nu am chibrit
brindusik spune:
de cateva zile...adik de cand au fost ai mei pe aci..am dat painea de tarate pe lipie...numai ca lipia are faina integrala si faina de soia...cu totu alt gust..tare imi e ca o sa dau fulgii de dimi pe lipie cu brinza(desi ma gandesc sa mananc o zi ashea o zi ashea)..si seara sper sa ma tina sa mananc numai fructe
nu mai spune nimeni nimic pe aci?