Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (35)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

Pisuc , a fost bine la vaccin? Cum a reactionat Petru ? sper ca nu a facut febra si e bine puiul si la fel de miscaret

Roxy azi pe unde esti ? ai mai baut cafeluta ? se mai trezeste Anastasia sau i-a trecut chicoteala de miez de noapte ?

Yasmi, de ce nu joci la lottto daca esti asa norocoasa? nu stii de unde sare iepurele si vorba aia 70mii de euro pot sa iti ofere un somn linistit

Catank, ciocolata de casa spui ? tu vorbesti de lucruri sfinte, eu-s la regim, sa nu te mai prind ca spui de asa bunatati pe aici ca vin eu in ro acusica si-mi aduc batz de aici sa te bat la cat de pufoasa spuneai ca esti daca mai papi si cioco facuta de casa, ai sa ajungi ca mine si nu e bine

Madutza, am uitat sa iti spun ieri, dar ai o fata tare scumpa si ce simpatica e cum sta in fundulet si mi-e ciuda ca voi puteti imbraca fetitele in rochietele si maneca scurta, numa eu nu m-am suparat, ma mut la ecuator , vorba Simonei

Apropo Simona , mami mandra de 3 flacai, pe unde umbli ? sau iar nu-ti mai ajunge timpul ?

Stefy, nu ai trecut sa ne faci cinste cu un pahar de sampanie si o feliuta de tort, eu inca astept

Irinuca, deci mandruta ta tot pe burta doarme ? eh daca asa ii place ei, ce sa ii faci... mie nu-mi mai este teama acum sa o las cu nasu in patura sa doarma, imi era fricala inceput, o urmaream si stateam langa ea sa vad daca mai sufla, ii urmaream burtica sa vad daca se misca cand respira dar si acum o mai controlez din cand in cand sa vad daca mai sufla, dar nu cred ca fie probleme ca patura nu sta fix lipta pe gura ei, e facuta asa valuri pe langa ea, nu e uniform , dar tot ma uit la ea, oricum nu as putea sa o las sa doarma asa o noapte intreaga ca nu as mai dormi, as sta numai langa patut de veghe Sper sa ii treaca repede ochisorul Dariei, eu m-am chinuit o luna si ceva ca ea a avut ceva de la nastere si i-am dat cu un unguent antibiotic cred ca era si intr-o zi i-a disparut asa ca rpin minune, dupa ce am fost la dr iar sa vedem de ce nu ii mai trece si ii luase iar dr mostra sa ii faca teste si de atunci de cand a umblat dr u betisorul ala special si a curatat-o , i-a trecut, pana seara nu s-a mai strans deloc galben acolo si a 2 a zi era de parca nu ar fi avut niciodata nimic

Ally, imi place cum vii in fiecare dimineata si ne saluti si apoi pleci ca ai de facut una alta si vii dupa ceva timp si ne tot dai quote si apoi quote la quote de ne innebunesti cu atatea mesaje, 5 in 1 fa si tu listuta ca mine ca e mai usor asa pentru ochii mei , zise o baba chioara , adica eu

Lalely, multa sanatate si sper sa se fac bine puiul repede, eu nu stiu sa iti raspund la intrebari ca nu am trecut prin asa ceva inca si sper ca nici nu o sa trecem prea curand sper ca azi e mai bine Davidut si o sa ne dai vesti bune

Cami, cum e azi Petra, i-a trecut ? nu am retinut dar de ce ii dai antibiotic? a fost ceva serios ? sau asa preventiv? sper ca nu

_
Happy Mummy of Sophia Nicole (02.04.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AllyLaur spune:

Citat:
citat din mesajul lui strumphitza

Pisuc , a fost bine la vaccin? Cum a reactionat Petru ? sper ca nu a facut febra si e bine puiul si la fel de miscaret

Roxy azi pe unde esti ? ai mai baut cafeluta ? se mai trezeste Anastasia sau i-a trecut chicoteala de miez de noapte ?

Yasmi, de ce nu joci la lottto daca esti asa norocoasa? nu stii de unde sare iepurele si vorba aia 70mii de euro pot sa iti ofere un somn linistit

Catank, ciocolata de casa spui ? tu vorbesti de lucruri sfinte, eu-s la regim, sa nu te mai prind ca spui de asa bunatati pe aici ca vin eu in ro acusica si-mi aduc batz de aici sa te bat la cat de pufoasa spuneai ca esti daca mai papi si cioco facuta de casa, ai sa ajungi ca mine si nu e bine

Madutza, am uitat sa iti spun ieri, dar ai o fata tare scumpa si ce simpatica e cum sta in fundulet si mi-e ciuda ca voi puteti imbraca fetitele in rochietele si maneca scurta, numa eu nu m-am suparat, ma mut la ecuator , vorba Simonei

Apropo Simona , mami mandra de 3 flacai, pe unde umbli ? sau iar nu-ti mai ajunge timpul ?

Stefy, nu ai trecut sa ne faci cinste cu un pahar de sampanie si o feliuta de tort, eu inca astept

Irinuca, deci mandruta ta tot pe burta doarme ? eh daca asa ii place ei, ce sa ii faci... mie nu-mi mai este teama acum sa o las cu nasu in patura sa doarma, imi era fricala inceput, o urmaream si stateam langa ea sa vad daca mai sufla, ii urmaream burtica sa vad daca se misca cand respira dar si acum o mai controlez din cand in cand sa vad daca mai sufla, dar nu cred ca fie probleme ca patura nu sta fix lipta pe gura ei, e facuta asa valuri pe langa ea, nu e uniform , dar tot ma uit la ea, oricum nu as putea sa o las sa doarma asa o noapte intreaga ca nu as mai dormi, as sta numai langa patut de veghe Sper sa ii treaca repede ochisorul Dariei, eu m-am chinuit o luna si ceva ca ea a avut ceva de la nastere si i-am dat cu un unguent antibiotic cred ca era si intr-o zi i-a disparut asa ca rpin minune, dupa ce am fost la dr iar sa vedem de ce nu ii mai trece si ii luase iar dr mostra sa ii faca teste si de atunci de cand a umblat dr u betisorul ala special si a curatat-o , i-a trecut, pana seara nu s-a mai strans deloc galben acolo si a 2 a zi era de parca nu ar fi avut niciodata nimic

Ally, imi place cum vii in fiecare dimineata si ne saluti si apoi pleci ca ai de facut una alta si vii dupa ceva timp si ne tot dai quote si apoi quote la quote de ne innebunesti cu atatea mesaje, 5 in 1 fa si tu listuta ca mine ca e mai usor asa pentru ochii mei , zise o baba chioara , adica eu

Lalely, multa sanatate si sper sa se fac bine puiul repede, eu nu stiu sa iti raspund la intrebari ca nu am trecut prin asa ceva inca si sper ca nici nu o sa trecem prea curand sper ca azi e mai bine Davidut si o sa ne dai vesti bune

Cami, cum e azi Petra, i-a trecut ? nu am retinut dar de ce ii dai antibiotic? a fost ceva serios ? sau asa preventiv? sper ca nu

_
Hai mai Strumpitz, deci te-am cam obosit cu mesajele mele?

Ally , Mami fericita de bebe Eduard Andrei !!! (02.04.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

hai mai Ally ca stiu ca poti, ca esti fata tanara si frumoasa , nu asa baba obosita ca mine si daca eu pot sa fac listuta poti si tu eu nu ti-am spus sa te supar, doar sa iti aduc aminte ca stiu ca poti face si tu rezumat frumos asa cu "punct si virgula"

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

eu lapte UHT care nu se strica nici la 30 de grade nu as bea sub nici o forma cu atat mai putin sa dau copiilor.

Cozonacelul meu, Cristian Andrei
Buburuza mea, Catalina Ioana

Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si Catalina Ioana - 15.02.2011

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AllyLaur spune:

Citat:
citat din mesajul lui strumphitza

hai mai Ally ca stiu ca poti, ca esti fata tanara si frumoasa , nu asa baba obosita ca mine si daca eu pot sa fac listuta poti si tu eu nu ti-am spus sa te supar, doar sa iti aduc aminte ca stiu ca poti face si tu rezumat frumos asa cu "punct si virgula"

_
Strumpitz, nu ma supar ca asta nu este un motiv...dar, asa imi place sa scriu....cand am timp si pot.Mai scriu si cum zici tu,cate o lista mai lunga dar, rar ce-i drept pt ca-mi place sa intru cat pot de des si sa intervin la fiecare mesaj pot si am ceva de zis.

Ally , Mami fericita de bebe Eduard Andrei !!! (02.04.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns millie spune:

Neata

beau cafeluta si merg sa dau comanda la un tortulet,maine e ziua sotului
pt.constipatie la noi tot para a fost de scucces,acum vad ca asi face efectul si caisa.la cea mare am avut tot timpul probleme cu constipatia
pt.branzica o sa folosesc laptele de la dozator care e proaspat si testat,Timeea de la 2 ani acest lapte al bea
Irinuca sa-i treaca repede ochisorul printesei
Lalely multa sanatate puiului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

Citat:
citat din mesajul lui millie

Neata
beau cafeluta si merg sa dau comanda la un tortulet,maine e ziua sotului
pt.constipatie la noi tot para a fost de scucces,acum vad ca asi face efectul si caisa.la cea mare am avut tot timpul probleme cu constipatia
pt.branzica o sa folosesc laptele de la dozator care e proaspat si testat,Timeea de la 2 ani acest lapte al bea
Irinuca sa-i treaca repede ochisorul printesei
Lalely multa sanatate puiului

mami de 2 printese Timeea Alexandra 25. 02. 2009 si Andrada Bianca 11.04. 2011

millie, vorbesti tot de laptele de la dozatoarele acelea ? cum e testat ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Citat:
citat din mesajul lui madutza_bra

Buna dimineata!

happi, acum se mai trezeste Maria? Cred ca difera de la copil la copil. Somnul de noapte e afectat si de maturizarea fiecaruia dar la noi cel mai mult influenteaza cantitatea de lapte de seara.

Cozonacelul meu, Cristian Andrei
Buburuza mea, Catalina Ioana

Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si Catalina Ioana - 15.02.2011

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

Acum doarme de la 22-08, asa s-a trezit dimineata, a papat laptic, a stat si s-a jucat si l-a 11 am culcat-o. Azi si-a decalat programul.
Si Mariuc are stare subfebrila de la vaccinuri, i-am facut ieri DTP-ul si Synflorixul( asta e in schema obligatorie in IS) eu urmaresc schema lor.
I-am pus un supozitor cu paracetamol si a scazut.
Altfel e vioaie si ranjita. Incerc azi sa mai pun cateva poze in Picassa, dar nu imi mai merg userul si pass-ul. Le-a mai schimbat cineva intre timp?

Mamica de Andrei si Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

neata fetele

sunt deja la al doilea mic dejun, am o foameee sunt odihnita iar, bebelina a dormit de la 22 la 5 apoi am dormit iar pana la 8.30. si acum iar doarme. cand se trezeste iesim afara, ne intalnim si cu mama in parc.

madutza, miki ma bucur ca nu suntem singurele cu chelita la spate
si eu cand mai ies cu bebelina si ii este foame si plange tare asa se uita lumea....mare branza, parca n-au mai vazut copii plangand asa se uita eu le-as scoate limba cand se mai uita asa

pisuc si eu la fel o gasesc pe Anastasia, pe burtica. o culc pe spate si o gasesc pe buritca si cu capul in partea cealalta a patutului. azi dimineata la 5 tot pe burtica am gasit-o si dupa ce i-am dat sa pape am pus-o pe spate, ea s-a intors bineinteles si am lasat-o sa doarma asa, pe burtica, daca asa doarme ea bine...

toate mamicile.

Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

mada si noi am patit la fel. revin in 20 min cu un raspuns ca acum dau papa la junior

aa si cred ca am reusit sa fac o pozica la dintisor

mamica implinita de fetita (2007) si baietel (2011)

Mergi la inceput