Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (35)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dyadyazuza spune:

yupiii am rezolvat problema. am ridicat putin vocea, l-am pus pe perna, i-am bagat tztzi in gura si in 30 de sec a adormit.
am citit putin dimineata am vazut ca m-ati certat. stiam ca nu e bine sa ii dau biscuiti dar ma gandeam ca atat de putin nu are ce rau sa ii faca dar daca voi zicei asa nu o sa ii mai dau. mai asteptam o luna.
ma duc si eu la nani ca maine dimi tre sa plecam in "vacanta" la tatal meu pt o saptamana.
va

mamica fericita cu de zambaret Cristian Andrei21.03.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moulineta spune:

Buna dimi !!! va poftesc la o cafeluta
m-am trezit azi cu noaptea in cap, am pus masina la spalat, vinetele sint la copt... sint harnicuta!!!

e o galagie la mine ...astia de la primarie taie iarba (frunza la caiini) de la ora 8 dimineata!!!se pare totusi ca pe gazulina mea nu o deranjeaza!
noi am facut ieri vaccinul de 4 luni, a plans un piculet cind a avut acul in fundic apoi am fost la mall; e pima oara cind iesim mai departe de parc cu iubita...asa fericita a fost!!! se intorcea cu caputul in toate partile, cred ca stie toate becurile din magazin
aseara a fost cam maraita, cred ca nu ii mai ajunge lapticul de seara ca de cateva zile se trezeste noaptea pe la 3 si vrea tzitzi; LP nu vrea, ca i-am facut si il scuipa!
am uitat sa va spun ca la dr nu a scos un gangurit de m-a intrebat dr daca acasa vorbeste cu noi!!! (face si rebus!!)

bebicii si mamicile!!

Mami de zana buna Maria (05.03.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

buna dimi

mamica implinita de fetita (2007) si baietel (2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

Citat:
citat din mesajul lui dyadyazuza

yupiii am rezolvat problema. am ridicat putin vocea, l-am pus pe perna, i-am bagat tztzi in gura si in 30 de sec a adormit.
am citit putin dimineata am vazut ca m-ati certat. stiam ca nu e bine sa ii dau biscuiti dar ma gandeam ca atat de putin nu are ce rau sa ii faca dar daca voi zicei asa nu o sa ii mai dau. mai asteptam o luna.
ma duc si eu la nani ca maine dimi tre sa plecam in "vacanta" la tatal meu pt o saptamana.
va

mamica fericita cu de zambaret Cristian Andrei21.03.2011

vacanta placuta!!!

Cozonacelul meu, Cristian Andrei
Buburuza mea, Catalina Ioana

Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si Catalina Ioana - 15.02.2011

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

Mergi la inceput

mada ce lapte folosesti pt a face branzica dulce?

Mergi la inceput

buna dimineata!

yasmi,

cami, lalely, sanatate puilor mici!

moulineta, da ec harnicuta ai fost, auzi tu sa pui vasele in masina de spalat Felicitari pentru primul iesit in oras. Vaccinul l-ati facut in fundulet? Noi mereu l-am facut in pulpita.

azi imi opresc apa ca sa ne racordeze la noua teava si va fi cam nasol...tb s astau si acasa sa-i las sa intre in camin... nashpa

Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si Catalina Ioana - 15.02.2011

Poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

inca nu am facut, dar voi folosi Napolact de 3.5% grasime. Voi ce folositi?

Poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui madutza_bra

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

inca nu am facut, dar voi folosi Napolact de 3.5% grasime. Voi ce folositi?

Poze

stiu ca inca nu ai facut.
eu astazi vreau sa ii fac si ma gandeam dc sa ii fac din lp sau din lapte din magazin.eu voi face cred din lapte mai slab de 1,5%. tu cand incepi sa ii dai la cata??? merge si in piurel de legume, nu??? ca azi am sarit peste fructe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

Buna dimineata !

Aveti ceva soare si caldura in plus sa trimiteti via London ? Aici iar e gri si bate vantul si ma astept sa ploua cat de curand Cica e iulie, acusi august, mda... nu ma mai astept deloc la zile calduroase, asa maxime pe zi de 20-22 grade si noaptea nu mai spun ca va ingheata cafeaua Madutza, noaptea aici temperaturile coboara rau, adica, 7-8 grade, hai sa spunem 10 cu indulgenta deci ai inteles de ce am eu pilota si ma invelesc? ceea ce ai vazut tu in poze e pilota de vara si e cam in jumate ca grosime fata de aia de iarna si aia e in camera Sophiei pe patul mare dar eu in camera unde dorm cu Nick am pilota de iarna, nu am mai schimbat-o ca e numai bine aseara zgribuleam de frig cu pijama cu maneca lunga pe mine si ma intreba Nick daca sa se duca sa dea drumul la centrala

Apropo de cafea, multumim Moulineta buna cafeluta, eu am mare nevoie, ca ma simt batuta cu paru dupa ce am uract ieri dealul ala abrupt ma doare spatele si toti muschii, de peste tot, nu numai picioare , dar si fundu si spatele , dimineata l-am simtit "urland" cand m-am ridicat din pat ...aoleoo... ma gandeam cine naiba m-o fi pus ca deh, ma asteptam sa ma doara spatele si mai rau decat deja era , dar nah.. asta e, o sa ma invat si cu dealul ala si cu mai multa miscare

Irinuca, asa ii place ei sa adoarma pe zi si apoi eu dupa ce adoarme nu pot sa o iau cu nasu de acolo ca se trezeste si se maraie si plange de numa ca o deranjez, ca am incercat de vreo 2 ori o las asa , daca ei asa ii place , eu ce sa ii fac... cred ca ii place sa stea asa ca miroase a mami acolo si ea era obisnuita pana acum cateva sapt in urma sa adoarmna la san si asa ia pilota in brate si adoarme ca si cum ar fi la san imbratisand sanul

Hai ca imi termin cafeluta si mai citesc din urma si revin la o poveste ca la vremea de afara si durerile mele de spate nu stiu daca ies prea departe azi , numa aici prin cartier, poate pana la parculet, ca am unul dragut in capatul strazii si am vazut ca Sophiei ii place sa auda copii jucandu-se, de fiecare data cand trecem pe langa el sa mergem in parcuri mai mari , ea rade si eu ii spun ca mai trebuie sa mai creasca un pic si o sa vina si ea sa se dea in leagane acolo , abia astept

_
Happy Mummy of Sophia Nicole (02.04.2011)

Mergi la inceput

yasmi, dr a accentuat sa nu ii fac cu lapte slab de 1.5 pt ca ala aproape nu mai are nici o valoare nutritiva. Am intrebat dc sa fac cu LP si a zis ca cel mai bine fac cu lapte intergral de 3.5%.
Noua ne-a spus sa bagam in fructe branzica, dar nu ved de ce sa nu mearga si cu legume

Acum ma bag sa-i dau fructele Catalinei. Tu la ce ora dai fructe?

Poze

Mergi la inceput