Strugurasi de Sept-Oct 2011 (89)
Raspunsuri - Pagina 9
marryan spune:
Dbunny felcitari pentru bebelina grasunica ce nas da si eu sa imi zica ca are atitea grame ca vreau sa fac o fetuka macar de 3 kg nu mai mika
zubi de lene vb eu azi chiar nu am facut nimik, nu am dormit normal si sunt cu fundul in sus...nu fac nimik nici mincare nimik, si nici fructe nu mai am in frigider sa pap
camady ce bine ca miinile nu ti se ufla, eu inelul lam dat jos din luna a 5 insa acum sa vezi ce picioare am si mini si culmea ca beau fr multa apa
sei la kg scrie-ma cu 0 kg pe saptamina asta chiar mam cintarit si am cu 800 grame mai putin dar nu le consider ca stiu ca am sa le pun inapoi acum in saptmainile ce urmeaza
Cea mai fericita mami 34 + cu
Cu Ajutorul lui Dumnezeu sper sa ajungem cu bine pina la final
My angel says: "start moving, so I can start blessing"
seidana spune:
Zubi..nu ma plang ma simt relativ ok, se poate si mai rau.. insa parca toate vin acum buluc..
Marryan, o sa fie bine, nu te gandii la prostioare... si nu lua personal ce zice doctorita..
34+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa !
May3 spune:
neatza, eu nu dorm bine de f mult timp.
ma trezesc de nu stiu cate ori pe noapte ca la baie, ca am amortit, ca ma dor oasele sau pur si simplu.
burtica nu ma incomodeaza inca, iar fii-mea e cumintica, doarme odata cu mine si misca atunci cand sunt treaza.
cu elevitul mai fac o incercare, azi nu iau si iau maine. daca maine mi-e tot asa f rau ca ieri inseamna ca de la el.
felicitari, dbunny pt grasunica, si a mea avea 1,200 la 27 sapt :D
mie mi-au iesit niste bubite din loc in loc. ieri am fost la dr de familile sa ma inscriu. btw imi place doctorita asta :D si mi-a zis ca nu-i nimic si sa ma dau cu alcool mentolat, dar azi noapte mi-au mai iesit cateva.
sunt mici mici, in grupuri de cate 3-4. am pe mana un grup, pe coapsa 2, pe burtica 1 grup, pe genunchi iar, si pe un deget.
suna cunoscut cuiva?
30+ cu Beatrice Ana
zebraroz.ro
bujo spune:
Neata fetele
Marryan de obicei la contractii se intareste toata burta, cand propteste bebe cate-un piciorus se intareste local. Oricum e normal de acum sa mai si doara, mie mi-a zis medicul ca nici no-spa nu mai e cazul sa iau ca e sarcina mare si nu prea isi mai face efect, la mine oricum n-a avut efect cam deloc si am luat rar.
Si eu ma cam zvarcolesc noaptea, ma dispera pisulitu asta, ma duc de 4-5 ori pe noapte. Si ma doare bazinul cand ma misc de imi vine sa urlu.
Nu va zic cum merg pe strada. Dar din fericire maine e ultima zi de lucru asa ca n-o sa mai bat atata talpa.
Matza tu unde ziceai ca nasti? La Eva? Si numele fetitei tale cum se pronunta, romanaste sau englezeste? Ca pe a mea o s-o cheme Caterina.
bujo mami de Filip si 34+ cu
ionelamaria spune:
sei, nu-mi fac deocamdata griji pt kg in sensul ca imi raman dupa nastere... de alea scap repede. Daca ceva ma framanta e sa nu iau prea multe pana nasc sa nu fiu ca o balena in travaliu.... ca e mai greu asa
Dupa.... dau eu jos repede.... nu-mi fac griji
despre somn, ufff ufff... se vede ca e ultimul trim de sarcina pe la odiseea noastra... insomniile astea... Ce ma enerveaza e ca ar fi fain sa ne putem odihni, sa dormim muuuult, eventual sa punem odihna la borcan pentru ce urmeaza... si noi.... stam cu ochii in scobitori noptile
marryan, imi pare rau ca acum iti pierzi increderea in medic. Sper sa fie totul ok
merg sa ma fac a face treaba
Mami fericita de Mihnea (14.11.2009 ) acum 26+ cu
marryan spune:
fetelor multumesc tare mult pu incurajare, incerc si eu sa ma obisnuesc cu atitudinea unora dar s anu imi pierd speranta ca totul va fi bine si ca intrun final imi voi tine bebelina in brate.
bujo fr frumos nume, referitor la dureri de oase, pai tu si acum inca mai lucrezi? nu esti in prenatal? off eu ma deplasezi ca o rata de dureri de picioare, bazin
sei sper sa fie bine,, incerc sa nu ma gindesc la nici o prostie dar uneori....gindurile o iau razna.
ionela sper sa fie totul bine cum zici...ma rog asa sunt unii oameni care au nume se schimba si trebuie sa i pupi picioarele si fundul uneori
Cea mai fericita mami 34 + cu
Cu Ajutorul lui Dumnezeu sper sa ajungem cu bine pina la final
My angel says: "start moving, so I can start blessing"
Iris_K spune:
Salut si eu burticile!
Postez rarut, dar citesc zilnic . Eu sunt momentan in concediu de odihna si din 8 august (exact cand intru in sapt. 33 de sarcina), intru in prenatal.
In rest, eu nu am probleme majore, Slava Domnului, dorm f bine si mult si deocamdata burtica nu ma deranjeaza.
Sapt. viitoare merg la eco' de 32 de saptamani, abia astept . Bebe-le meu e in continuare destul de cuminte, nu ma loveste, dar a inceput sa miste simtitor in ultima sapatamana si ceva, ceea ce ma bucura mult.
ps. may, mie mi-au aparut bubite de care zici tu care ma si mancau uneori, cam la o sapt dupa ce am inceput sa iau elevit-ul, dar au si trecut.. eu zic ca de la elevit au fost
31+ cu ANTONIA
seidana spune:
Mai fetelor voi ce geanta pregatiti pt spital? as fi caraghioasa cu un troler micut? ca in geanta care mi-am propus-o nu intra decat lucrurile mele ale piticelului nu...
34+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa !
oanaiasi spune:
Bujo, matza, ce de a sarbatorite o sa avem de sfanta ecaterina!
si eu am vrut tot caterina insa din cauza numelui de familie care se termina cu "chi" a trebuit sa schimbam ca sa sune bine. din acelasi motiv am si pus maria in fata si nu dupa ecaterina.. oricum toata lumea o va striga cati, sau catia asa cumimi place mie.
Oana 31+ cu Maria Ecaterina
Doamne Doamne , ajuta-ne sa avem o sanatoasa si la termen!
May3 spune:
la mine nu e de la elevit ca mi-au aparut alaltaieri bubitele, iar elevit am luat prima data ieri.
le tin sub observatie. daca mai apar o intreb iar pe dr.
am vb cu Jade. n-au externat-o fiindca tot are dureri. o sa o tina pe perfuzii pana la 36 de sapt.
situatia e stationara. cu perfuzii mai cedeaza durerile, dar nah... ca in spital saraca...
sa-i tinem pumnii sa ajunga la 36 de sapt cu bine. are 32 acum.
30+ cu Beatrice Ana
zebraroz.ro