Strugurasi de Sept-Oct 2011 (89)
Raspunsuri - Pagina 10
maria26 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui marryan neata si de la noi nu am dormit noaptea asta de lok bebe nu ma last nici pe o parte sa stau si a mai si inceput sa sighite off ce grea noapte a ft...pina la urma mam asezat pe fund intre 2 perne la spate si una la cap si alta intre picioare si uite asa am asteptat sa fie dimienata ieri mia ft asa de rau ca credeam, ca nasc ma luat si o frica de numa...sper sa ajung pina la 37-38 de spt. am citit din urma dar nu prea am retinut mare lucru, acum ne chinuim toate cu fel de fel de dureri de picioare, spate, pelvis etc...dar numai e asa de mult insa si se da startul la nascut lali fr fine sa staiu in vie asa de dimineata pe roua ce bine de tine ca socrela iti gateste mincarica...of de mar ajuta si pe mine cineva as fi fr multumita maria zimi si mie ce fel de gel este vorba la gingii ca eu ma lupt cu ele de la inceput, acum ma dor maselele de la curent, si simt ca sunt imflamate si gingiile mai mult ca inainte, zimi sa mi caut si io sa mi cumpar daca e asa de bun fetelor la voi cind bebe se ridica intro parte parca se intareste burtica in locul dat asta e contrsactie sau bebe sa ridica intro pozitie comoda pu ea? ca eu nu mai stiu cum sa le desting si sa nu ma panichez atita... Cea mai fericita mami 34 + cu Cu Ajutorul lui Dumnezeu sper sa ajungem cu bine pina la final My angel says: "start moving, so I can start blessing" |
gengigel se numeste... se da de 3-5 ori pe zi dupa masa... la mine chiar a facut minuni.. eu ajunsesem la antibiotic din cauza nevralgiilor.. plus ca ajunsesem sa iau paracetamol si algocalmin si tot felul de babisme pt calmare....
32+ si mami de Andy 3 ani +
ionelamaria spune:
sei, eu cred ca nu ai fi caraghioasa cu trolerul, dar mai bine intrebi la spital daca ai voie. Unele spitale cer neaparat sacose de plastic( cica din motive de igiena, dar e o tampenie). Spun sa intrebi, ca sa nu te trezesti atunci ca trebuie sa refaci bagajul in holul spitalului
Mami fericita de Mihnea (14.11.2009 ) acum 26+ cu
oanaiasi spune:
Sei, mi ai adus aminte de o faza cu trolerul..doamne ce m am mai distrat:-))))))
Eram la spital odata imi asteptam doctorita pt eco. pe hol, o burtoasa :d cu un troler trebuia sa se interneze ca sa nasca. in capatul holului numai ce o zaresc pe doctorita venind. cand o vede incepe: oana(asa o chema pe fata) e al tau ala??? Tu ai venit sa nasti sau ai fugit de acasa. ce naiba ai pus in el? Eu ti am zis ca nu iti trebuie un geamantan...tu ce ai inteles?!
Bine , si discutia a continuat in cabinet. pana la urma a iesit sotul ei cu trolerul sa il ia acasa.
Oana 31+ cu Maria Ecaterina
Doamne Doamne , ajuta-ne sa avem o sanatoasa si la termen!
camady spune:
Sei sa nu ma uiti cu kg la tabel - 12,8
Eu nu-mi fac bagaj, decat cu ce o scot pe micuta din maternitate, asa ca nu stiu ce sa-ti raspund.
Dar eu imi aduc aminte la razvan. Mi-au dat camasa de la ei si bine am facut ca am acceptat ca le-am cam facut varza si restul ptr bebe si mine mi le cara sotul, mama ca doar eram in oras.
Nu m-am dus cu nimic dupa mine ca ma gandesc unde tii si bagajul?
34+ cu Eva Maria si mami de Razvan Gabriel 8 anisori
camady's baby
Kora_B spune:
Sei, eu imi voi lua doar poseta, cu foarte - foarte putine lucruri ptr ca spitalul pune la dispozitie tot ce ne trebuie.
Insa stiu de la sora-mea ca si ea a avut un troler mic, de 46cm inaltime, si nu arata deloc caraghioasa:)
Citat: |
citat din mesajul lui seidana Mai fetelor voi ce geanta pregatiti pt spital? as fi caraghioasa cu un troler micut? ca in geanta care mi-am propus-o nu intra decat lucrurile mele ale piticelului nu... 34+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa ! |
30+ cu DPN 02.10.2011 si mamica de 2 ani +
maria26 spune:
seidana, pe mine la prima nastere nu m-au lasat cu geanta.. au zis ca transfer totul in plase :(.... am auzit ca la mai multe spitale e asa.. asa ca de data asta mi-am pregatit o plasa mare de rafie in care sa-mi incapa tot :)
despre kg ,pot sa va spun ca eu am luat pana acum 14... de la 52 am ajuns la 66 .. si toata lumea imi zice ca nu m-am ingrasat deloc, ca am doar burtica :))))))) .. cred ca vor doar sa fie dragutzi... oricum s-a pus proportional si intadevar nu se vad chiar 14 .. la prima sarcina am luat 20 si am dat la nastere 13 si restul in primele 2 luni :) .. asa ca nu ma plang nici acum.. bebe se fie bine.. al ultima eco la 32 de saptamani avea 1.818 kg...
32+ si mami de Andy 3 ani +
oanaiasi spune:
May, multumim ca ne tii la curent cu jade
ii tinem pumnii. si colega mea a patit la fel ...si uite ca a nascut la 35 s. daca nu i se rupeau membranele mai statea bine mersi cu tratament cel pitin 2 sapt zic eu...
seidana spune:
Eu nu nasc la privat si de asta trebuie bagaj, am auzit un zvon ca ar trebui sa ne cumparam manusi chirurgicale, at, bandaje.. tot .., romania.. de stiam mai devreme mergeam la privat insa acu nu vreau sa schimb nici dr nici nu am de unde scoate 5000 lei...
Oana trolerul meu e mic, insa am si din alea cat casa, iar la celalalt control o tipa il intrba pe dr: dar fata de masa pt noptiera? dar lampa de citit? deci se poate sa fii absurd.. dr facea spume..
O sa imi iau totusi o geanta mai mare atunci, numai ca trolerul era mai mic decat geanta mea de material.. de cumparat nu cumpar ca nu am ce face cu ele..
Maria eu am mai fost internata si aveam geanta, dar nu mai stiu ce geanta am avut.. probabil ca trolerul...
Camady.. sub pat il tii..
34+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa !
oanaiasi spune:
Lore, a scris recent la Nasterea la Arcadia.era bine, sta cumintica sa treaca saptamanile. era ok