Strugurasi de Sept-Oct 2011 (89)
Raspunsuri - Pagina 8
ionelamaria spune:
Mneatza
Voi va plangeti de kg multe? Pai eu la 27 sapt am pus deja 10.5-11. Le dam noi jos repejor, veti vedea.
Ma tot uit ca faceti muuulte cumparaturi . Noi inca nu cumparam.... mai asteptam
sa aveti o zi linistita
Mami fericita de Mihnea (14.11.2009 ) acum 26+ cu
oanaiasi spune:
Neata si de la mine,
azi noapte nici eu nu prea am dormit..de vreo 2 zile mi am deranjat fierea cu niste alune.am niste dureri surde de la ea in partea de sus a burtii si vad ca sunt momente in care cate o durere din asta ma ia si in partea de jos. m am cam speriat un pic...n as vrea sa nasc chiar acum...macar pana la 36 de sapt sa ajung...
nici nu stiu ce sa mananc azi sa imi rezolv bila...bag niste no spa ca ma ajuta
Oana 31+ cu Maria Ecaterina
Doamne Doamne , ajuta-ne sa avem o sanatoasa si la termen!
Kora_B spune:
Buna dimineata, fetelor!
Bag repede un frappe (ca de obicei ) si apoi citesc din urma, ca ati fost iar harnicute:)
Va
30+ cu DPN 02.10.2011 si mamica de 2 ani +
seidana spune:
Neatza.. vad ca e la moda intre noi sa nu incepem cu somul defectuos.. ma inscriu si eu in club, am adormit pe la 1, m-am trezit in fiecare ora sa merg la baie, nu mai pot dormi pe spate, iar pe stanga nu pot respira intotdeauna...., voiam sa merg la servici azi dar am zis pas , dupa 5 h de somn nu ma chinui eu la munca, mai ale ca sunt in concediu..
Marryan, daca ar fi contractie ti-ai da seama, cel putin da exista mom cand pitik se ridica si se umfla burta, insa poate fi si contractie doar intr-o parte, insa de regula contractia iti da senzatia de greu , de bolovan in burta, eu simt cum se strange burta, si e un disconfort clar.. dar de ce te speria contractiile? cateva pe zi la varta asta sunt sanatoase.. eu ce sa fac/zic cand seara am cate 4-5, poate mai multe, contractii pe ora? uneori si dureroase? sunt normale dar cu bun simt.. ale mele sunt nesimtite,.
Lali... al naibii moschito.... ii urasc , rosiute am papat de la tara sambata, insa cherry ca cele normale nu erau coapte...
Marina sa va fie de bine bibe si sa papati cu pofta din ele...
Camady.. acumulezi apa poate de aici kg, te umfli?
Ionela nu e mult.. eu la 25s aveam 12kg la 35s 11.7
34+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa !
inutsa spune:
Neata!
Multam de ceai, tare buuun e
Nici eu nu prea am putut dormi azi-noapte. S-a trezit fii-mea la 2 pt laptic si apoi ciu-ciu somn pana pe la 4. Iar acum ma cam doare inima, asa bonus de nesomn
Cu shoppingul eu nu ma omor. Hainute am pt baietel, de la nepotel. Si in rest mai am destule de la fii-mea ce le pot folosi si la baiat. Iar bibe&co tot de la domnisorica am, de sticla, nefolosit . Mi-am luat doar pompa electrica de muls si cam atat.
O zi faina va doresc!
de si31+
bebe din burtica
seidana spune:
Dbunny felicitari pt grasuna , va invidiez de numa pe mamicile cu 1 bebe si al doilea la purtator
camady spune:
Seidana cred ca retin si apa. Picioarele mi se umfla rau .Mainile nu.........inca port verigheta si inelul de logodna.
Am uitat sa va spun . Am fost acum 2 zile la un dr in braila care face numai ecografii ( specializat in burtici). Mi-a spus ca Eva cantareste 2500 la 33 sapt si 4 zile si ca pana la sf.sarcinii ar trebui sa mai ia maxim 1250 gr. Deci atat ar fi de bun simt sa ma ingras
34+ cu Eva Maria si mami de Razvan Gabriel 8 anisori
camady's baby
seidana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui camady Seidana cred ca retin si apa. Picioarele mi se umfla rau .Mainile nu.........inca port verigheta si inelul de logodna. Am uitat sa va spun . Am fost acum 2 zile la un dr in braila care face numai ecografii ( specializat in burtici). Mi-a spus ca Eva cantareste 2500 la 33 sapt si 4 zile si ca pana la sf.sarcinii ar trebui sa mai ia maxim 1250 gr. Deci atat ar fi de bun simt sa ma ingras 34+ cu Eva Maria si mami de Razvan Gabriel 8 anisori camady's baby |
e na... atata ia eva, insa retineri de apa, laptic etc.. si astea trag la cantar. lasa camady.. vezi tu cum topim dupa....
zubi spune:
neatza burtici..plangacioase...offf, in dimineata asta,toate ne vaitam de dureri, de leni...si io ma simt la fel, cu insomnii noaptea..dureri..apropo Sei, si eu ma dureri cand merg la picior,adik pe pulpa interioara ...
felicitari Dbunny pt vesti
Caty, 36 sapt, wow..o sa fii prima
Marryan, io am folosit si pasta de dinti Sensodyne, si mi-a calmat durerile
maria26,da, tot la ea merg si eu, si eu sunt multumita de ea
poop fetilikii, mi-i tariii leniii azi...ca in fiecare zi...aaa, ieri am mers pe jos o ora
Zubi, mami34+ cu
minunea mea
marryan spune:
Citat: |
citat din mesajul lui seidana Neatza.. vad ca e la moda intre noi sa nu incepem cu somul defectuos.. ma inscriu si eu in club, am adormit pe la 1, m-am trezit in fiecare ora sa merg la baie, nu mai pot dormi pe spate, iar pe stanga nu pot respira intotdeauna...., voiam sa merg la servici azi dar am zis pas , dupa 5 h de somn nu ma chinui eu la munca, mai ale ca sunt in concediu.. Marryan, daca ar fi contractie ti-ai da seama, cel putin da exista mom cand pitik se ridica si se umfla burta, insa poate fi si contractie doar intr-o parte, insa de regula contractia iti da senzatia de greu , de bolovan in burta, eu simt cum se strange burta, si e un disconfort clar.. dar de ce te speria contractiile? cateva pe zi la varta asta sunt sanatoase.. eu ce sa fac/zic cand seara am cate 4-5, poate mai multe, contractii pe ora? uneori si dureroase? sunt normale dar cu bun simt.. ale mele sunt nesimtite,. Lali... al naibii moschito.... ii urasc , rosiute am papat de la tara sambata, insa cherry ca cele normale nu erau coapte... Marina sa va fie de bine bibe si sa papati cu pofta din ele... Camady.. acumulezi apa poate de aici kg, te umfli? Ionela nu e mult.. eu la 25s aveam 12kg la 35s 11.7 34+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa ! |
si l;a mine sunt dureroase seidana dar prefer sa stau culcata in mom dat si sa nu ma panichez...azi de ex. imi sun dr sa i spun ca pe 3 august semnezi contractul de nastere la 36 de sapt si ca am asa dureri asa simptome mii teama sa nu nasc mai devreme....si ea imi zice ca e fr obosita ca are fr multe paciente si ca pot sa ma inscriu la ea si peste 1-2 saptamini la care eu iam zis ca nu e bine sunt pacienta dvs si trebuie sa ma primiti ori de cite ori am eu nevoie si simt nevoia de un consult, e prima sarcina.....ma enervat la culme, sotul a sunat pe vice dir si ia povestit se vede ca avb cu ea si ea mia facut loc pe miercurea viitoare la 2:30 sa ma primeasca... simt ca mi pierd increderea si nustiu ce sa fac in prag de nastere
Cea mai fericita mami 34 + cu
Cu Ajutorul lui Dumnezeu sper sa ajungem cu bine pina la final
My angel says: "start moving, so I can start blessing"