Strugurasi de Sept-Oct 2011 (89)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Despre calciul sintetic stiam si eu ca nu e recomandat in sarcina ,de aia am si spus alternativa . Si totusi,m-am uitat la prima sarcina pe retete si pe fisa si scrie ca mi-a dat calciu gluconic in ultima luna. Calciu pe care eu nu prea l-am luat atunci ca imi era sila de el. Si stiu sigur ca si sora mea a luat chiar mai devreme ,de pe la 6 luni. Si la 7 luni era cat pe ce sa nasca,ca a cazut in fund in curte. Oare si calciul o fi fost de vina? Stiu ca la Paul mi s-a dat sa iau calciu si fier,si nu prea le-am luat pe nici una. Acum nu am mai primit nica, alimentatia a fost de baza. Ce mi-a spus sa iau niste magneziu daca m-am saturat de brocoli,luna trecuta.

Cred ca starea mea de iei se datora oboselii,ma simteam de parca am tras la plug . Si parca nu am avut nici pofta de mancare ,am mancat putin,si cred ca si tensiunea era mica,deci era de unde. azi mi-a bagat socrela de dimi mancare sub nas ,apoi mi-a trantit un pahar de vin de 10 ml,juma vin juma cola, si sa vedeti ce tensiune beton am, 11 cu 6 ,luata acu' juma' de ora...

Oana la cap cred ca nu mai ajunge deloc...
Intepaturi de alea am si eu cand ma intorc brusc,sau cand ma ridic repede din pat. Imi trebuie musai o macara de acum ...

Kora si la mine un frappe te roooog [emoticon cu motan cu ochi mari rugatori si mainile impreunate] ,ca socrela nu face de astea, si mie imi pare rau ca nu mi-am luat materie prima la mine.

Seidana eu nu am rpobleme cu constipatia de la banane ,si am observat ca nici Paul,ca el mananca zilnic cate una. Cum face ochi cere,altceva nici nu vrea sa puna gura. Dupa vre-o ora isi ia micul dejun. Bine,eu nici nu ma stric la burta de la combinatii gen pepene-lapte-prune sau altele la fel.
De scadere in greutate inainte de nastere nu am auzit,am auzit de alte simtome,care s-au adeverit la mine la prima nastere,cum ar fi burta lasata ( pui palma sub capul pieptului,si trebuie sa iti incapa toate cele patru degete intre osul sternului si uter,sa stea palma dreapta,nu "pe burta",nu stiu daca ai inteles ceva ,ca la explicatii sunt praf).
Zubi nu eu am nevoie de calciu,Inutsa a intrebat de dimi din ce sa ia calciu ,si eu am spus. Tu esti bine? Te mai [size=3]topesti[/size=] topesti topesti?

May ce o face? I-o fi infimp soacra vre-o ciorba in fata de dimi?
Si Jade ,asa-i,parca ieri trebuia sa iasa din spital...

Anca ,daca ne prindem urechile prin grup te intrebam ce si cum .

Bujo posibila si faza cu diafragma,ca burtica mea e destul de mare pentru inaltimea mea. Ce tare e Filip,cum se roaga el pentru Tanti Electra!

Darisa sa iti fie de bine concediul!Pe mine nu ma intereseaza daca pijamalele si camasile sunt urate. Daca sunt confortabile,mai mult nici nu imi trebuie. La haine sau par e alta treaba.Trebuie sa ma simt bine in ele,altfel e nasol,sunt nervoasa si imi vine sa plang.
Al meu cupil s-a bagat la somn,eu iar sunt sub vie ,numai aici are semnal modemul meu ...

Trimit ca mi se termina bateria la laptop si imi e lene sa scot prelungitorul. Va pupic.

Pentru Raisa
Lali de Paul-Iulian ( 01.10.2009)
si 34+ cu Ioana Teodora
AMR 6 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiasi spune:

Bujo, doamne ce tare m ai distrat cu asta micu :)))))) auzi tu ...calmen electa:))))genial!

La mine a ajuns kitul de la cord blood. pe el scrie sa nu il desfac. n am voie nici sa l scot din cutia de la curier?!

sei, teoria zice ca inainte de nastere cu cateva saptamani pot aparea scaderi in greutate.daca gasesc si sursa ci explicatiile o sa o postez. la tine in schimb e altceva...dupa 34 de sapt incepe sa scada cantitatea de lichid amniotic, manaci mai putin pt ca uterul iti apasa pe stomac, mai usor pt ca e vara si cald. chir nu ai motive sa te ingrasi ba chiar ai mai multe sa te mentii. tu nu iei nici vitamine..eu de la ele aboa acu am inceput sa am un apetit mai mare.

Oana 31+ cu Maria Ecaterina

Doamne Doamne , ajuta-ne sa avem o sanatoasa si la termen!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caty2585 spune:

Buna dimineata
Ce fac fetele?
Am intrat si eu sa fac prezenta ca daca tot au mai ramas mai putin de 4 saptamani pana imi tin comoara in brate,am zis sa intru sa va salut

Despre noi cateva cuvinte...suntem bine,bebelusa este tare activa si ma "boxeaza" da zic ca mai are un pic si iese,noaptea este foarte,foarte greu cu dormitul,imi este foarte greu sa ma intorc de pe o parte pe alta...plus ca nu prea dorm noaptea...ziua nu am chef/energie de nimic...offfff...dar nu mai este mult

Va urez o zi linistita
Revin

Fericita 36+ cuLoriana-Maria

[red][b] AMR 4 sapt max

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nane spune:

Neatza la pranz, fetele! Bifez si eu prezenta. :)

Oana intepaturi am mai avut si eu noaptea, dar vad ca de cand iau magneB6 e totul ok. Aveam cateodata cate-o crampa de ma taia toata burta.

Lali si eu am hemoglobina 10,5 si tot asa stari am. Imi simt si capul greu iar cand ma ridic de pe scaun e o megadistractie... cateodata simt ca pic. Tensiune mica am de felul meu, dar chiar si dupa ce beau cafeaua de dimineata tot zombie sunt...

Bujo, am auzit de niste streptococi care banutie prin maternitate. In ultimele 3 luni au iesit 2 fete cu streptococul la purtator... Si eu vroiam la maternitate dar am inteles ca e si in renovare si nu ar fi un moment prea oportun, asa ca ma gandeam la Eva. Tu ai nascut natural sau cu cezariana? si cum a fost?

27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria26 spune:

Citat:
citat din mesajul lui zubi

neatza burtici

maria26...de cand te asteptam eu pe mine..stiu ca ai intrat la inceputul sarcinii un pic, apoi pauza totala luni de zile..sper ca nu te confund, pt ca stiu ca te duci la aceeasi doctora la care merg eu, Tanasescu...si esti singura mamica din Pitesti de aici...ma bucur mult ca ai revenit la noi si mai ales,ca totul este bine

da, merg in continuare la Dr tanasescu :) ... am mare incredere in ea.. la ultimul control mi-a dat nr personal de tel si mi-a zis ca o pot suna la orice ora din zi sau noapte si ca ar prefera sa stie ca nasc inainte sa ajung la spital :)
tu cum nasti? ai discutat cu dr?

32+ si mami de Andy 3 ani +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria26 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Kora_B

Mamicilor care sunteti la al-2lea sau chiar la al-3lea copil (Natalia parca e la al3lea, daca nu ma inseala memoria), eu imi pun intrebari de tot felul: daca o sa-l neglijez pe primul, daca o sa-l iubesc mai mult pe primul decat pe al2lea sau invers, daca nu o sa reusesc sa fiu impartiala si o sa iau decizii in favoarea unui si in defavoarea celuilalt, daca daca si iar daca....
O fi de la hormonii de sarcina sau e normal sa-mi pun asa intrebari (stupide probabil)?

30+ cu DPN 02.10.2011 si mamica de 2 ani +

eu nu cred ca sunt stupide intrebarile.. cred ca sunt normale.. am intrebat si eu mamici cu 2 copii cum este.. mi-au zis ca nu se paote explica in cuvinte.. si eu ma intreb mereu cat il voi iubi pe al doilea daca centrul universului meu e Andy.. si orice as face, el este intotdeauna pe primul loc...

32+ si mami de Andy 3 ani +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Aoleu Nane nu ma speria cu streptococii.Eu am nascut cu cezariana la Eva, a fost foarte ok, insa medicul meu de acum nu asista decat la maternitate si crek si la Regina Maria dar stau cam prost cu finantele. Eu zic sa te interesezi si la Regina Maria ca au preturi bune si acolo, plus ca e nou si au mai mare grija de pacienti. O ceza la ei e 3200 iar la Eva 3000. Tot pe acolo. Tare mi-ar placea sa nasc la RM dar nu cred ca am cum sa fac rost de bani.

bujo mami de Filip si 34+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nane spune:

Bujo, nu vreau sa te sperii, dar m-am gandit ca ai vrea sa stii... Am o prietena care la randul ei e prietena cu fetele cu streptococi, deci cercul nu e foarte larg ca sa zic asa.
M-am interesat si la RM, dar e aiurea faza ca te obliga sa iei celulele stem de la ei si eu am luat de la unii care iti ofera si asigurare de 185.000 eur in cazul in care Doamne fereste are copilul nevoie de transplant.
Pana una alta am programare la Eva, mai ramane sa o sun si pe tipa de la RM care se ocupa de vanzari.

27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Nane stai linistita ca doar nu e vina ta, mersi oricum de informatie.

bujo mami de Filip si 34+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiasi spune:

Nane....scuze ca ma bag si eu ca musca...ai facut contract cu cord blood? Treaba cu 185000 eur nu e o asigurare ci un program. ca sa te califici pt el trebuie sa indeplinesti niste conditii.

Oana 31+ cu Maria Ecaterina

Doamne Doamne , ajuta-ne sa avem o sanatoasa si la termen!

Mergi la inceput