Strugurasi de Sept-Oct 2011 (89)
Raspunsuri - Pagina 4
bujo spune:
Trebuie sa va povestesc o faza tare cu strengaru meu.
Seara la culcare, avem program artistic in functie de cine il culca pe Filip. Tati ii inventeaza povesti cu mami, tati si ninja, mami canta niste colinde grecesti din care a surprins cate un cuvant si pe care ma pune sa i le cant la nesfarsit de la Craciun incoace. Cu buni spune rugaciuni si apoi pomeneste toate persoanele pentru care vrea el sa se roage. Printre ele se numara: vecin, vecin si vecin, toate rubedeniile si cine isi mai aduce aminte, si "tanti Calmen Electa", care troneaza la loc de cinste pe un poster in marime naturala langa patutul lui de pe vremea cand era camera lui frate-miu. Maica-mea se chinuie sa n-o bufneasca rasul cand o pomeneste asa de serios. Daca ar stii distinsa ca undeva in Romania, un copil de 3 ani se roaga pentru ea...
bujo mami de Filip si 34+ cu
nanna_mika spune:
Hey girls! Am o surpriza pentru voi: am pus poze cu mine, cu Indra si Iubi meu in folder denumit ca si nick-ul! Va astept sa facem cunostinta face2face . Cu burtica mai mare am doar vreo 2, de duminica asta, dar inca nu le-am descarcat in calc. Cele postate sunt oricum cele mai recente!
Si totul datorita lui SEI! . Altfel innebuneam pana ma prindeam ce trebuie sa fac .
SEI, stai linistita, in ultima luna nu mai luam in greutate, nu cred ca e semn de nastere.
KORA, azi ma duc in mall si SIGUR voi bea un Frappe - o sa ma gandesc la tine, defapt la voi toate
Vreau sa ma uit la Ikea de lenjerii de bebe si ce altceva mai gasesc ;)
Aaaaa daca tot faceti cumparaturi, sa va uitati si de pieptene pt bebe, defapt o perie cu peri din aceia de par natural ( nu mai stiu cum se numeste), moale. Stiu ca face niste cojite pe pielea capului si dupa baita ajuta sa ii periem usurel!
Va poopic!
mamica de Indra Stefania si Eva Alexandra ( in burtica)
31 cu Eva Alexandra
seidana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bujo Trebuie sa va povestesc o faza tare cu strengaru meu. Seara la culcare, avem program artistic in functie de cine il culca pe Filip. Tati ii inventeaza povesti cu mami, tati si ninja, mami canta niste colinde grecesti din care a surprins cate un cuvant si pe care ma pune sa i le cant la nesfarsit de la Craciun incoace. Cu buni spune rugaciuni si apoi pomeneste toate persoanele pentru care vrea el sa se roage. Printre ele se numara: vecin, vecin si vecin, toate rubedeniile si cine isi mai aduce aminte, si "tanti Calmen Electa", care troneaza la loc de cinste pe un poster in marime naturala langa patutul lui de pe vremea cand era camera lui frate-miu. Maica-mea se chinuie sa n-o bufneasca rasul cand o pomeneste asa de serios. Daca ar stii distinsa ca undeva in Romania, un copil de 3 ani se roaga pentru ea... bujo mami de Filip si 34+ cu |
ce cuceritor aveti voi.... o sa aiba grija de micuta surioara ninja
a mea misca mereu , se vede in burta cum misca cum se intinde, dar nu suteaza.. inainte dadea la ficati de ma scapam pe mine....
34+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa !
michella78 spune:
nana, daca neuronul nu imi joaca feste, tu m-ai intrebat cu fine facem lectiile de pian. eu stau intr-un sat, langa bucuresti si la scoala vine un profesor si mergem acolo.
acum merg la calcat rufe, ca am vreo tona stranse de la ultimele spalari.
michella mami de Teodora si 30+cu
Dbunny spune:
Va invit si eu la un pahar de Aquarius free, receee cu gheata chiar!
may Cariban, fara ele as vomita tot la 2-3 zile grupa mare, acum mi-e de ajuns cu o singura pastila dimineata, dar primele 4 luni luam 4/zi si tot nu eram bine.(Sunt permise 7 pe zi)
lai ai grija mami, nu fa eforturi. Tinem pumnii pt sapt viitoare la eco.
inutsa eu nu iau calciu, nici prenatalele mele nu contin, iar la analizele obisnuite din fiecare trim nu se uita nimeni dupa valoarea calciului. Lapte beau f putin...si daia nu mi s-au rupt nici dinti nici oase. In schimb cateodata imi sangereaza gingiile cand le perii...Ce subtirica esti...auzi la ea, 3,5 kile...
lali caldura o fi de vina, daca zici ca stai bine cu rezervele vitaminice. Umbla cu o sticluta de apa in poseta...
seidana chiar ca tu tot slabesti sau stagnezi; eu nu tin minte sa fi slabit la prima sarcina...am luat mai putin ce-i drept, dar am luat..imi treci si mie 8,9 kileż am pus 6oo grame pe saptamana asta, chit ca am vomat o seara intreaga(poate si din cauza ca n-am fost la wc de 3-4 zile)
Am facut si eu vreo 8 tampoane home made..nu mai am vata, c-as mai face vreo 8.
27+
Dbunny si Daniel (23.11.2006)
I never said it would be easy, I only said it would be worth it...
darisa spune:
neata burtici,
am revenit din concediu. a fost superba Croatia.
Vad ca si voi sunteti bine, in curand se da drumul la nasteri! a mai ramas putin.
Am profitat de mersul dincolo si mi-am luat din Budapesta cateva hainute pt bb si 2 pijamale foarte dragute pt mine (camasa de noapte nu imi pun pt ca pe terapie intensiva stau in camasa lor iar apoi pe salonul de lauze voi folosi pijamalele) Eu am cautat sa-mi iau pijamale cat de dragute ca sa ma simt bine atat in spital cat si sa le pot folosi acasa apoi (mi-am luat una xs si una s, imi sunt amandoua super bune). Numa aia mi-ar lipsi, sa-mi pun pe mine o pijama urata si apoi ma simt ca un rahat. Io daca ma imbrac naspa ma si ca atare. Asa sunt eu, daca parul nu mi curat si hainele nu-s cum vreau eu fac cu nervii.
In rest la kile am luat 7 kile pana acu, maine intru in sapt 29. peste 1 saptamana am programare la ginecolog, sa vedem ce mai imi spune, ultima data imi schimbase data nasterii din 12 oct in 1 oct, dar nu mi-a zis clar daca la care programam cezariana.
Pupici tuturor, revin dupa ce mai recuperez.
25+
Kora_B spune:
Sei, treci si la mine ptr saptamana trecuta 0kg luate?
O fi cantarul defect, ca eu as fi bagat mana in foc ca am luat macar juma de kg mie oricum mi se pare ca arat ca o balenuta, ca am ditamai burtica, dar asta ptr ca o compar cu burtica de la prima sarcina, care a fost micuta, ca si bebe de altfel...
30+ cu DPN 02.10.2011 si mamica de 2 ani +
Kora_B spune:
Mamicilor care sunteti la al-2lea sau chiar la al-3lea copil (Natalia parca e la al3lea, daca nu ma inseala memoria), eu imi pun intrebari de tot felul: daca o sa-l neglijez pe primul, daca o sa-l iubesc mai mult pe primul decat pe al2lea sau invers, daca nu o sa reusesc sa fiu impartiala si o sa iau decizii in favoarea unui si in defavoarea celuilalt, daca daca si iar daca....
O fi de la hormonii de sarcina sau e normal sa-mi pun asa intrebari (stupide probabil)?
30+ cu DPN 02.10.2011 si mamica de 2 ani +
bujo spune:
Kora eu sunt convinsa ca ii voi iubi la fel, insa este normal ca cel mare sa simta ceva gelozie din cauza atentiei pe care nu ai cum s an-o acorzi celui mic. Dar cu rabdare si dragoste veti gasi echilibrul. Eu planuiesc sa il implic cat mai mult pe Filip in ingrijirea surioarei pentru ca ii place sa fie util si se va simti important. O sa-l las sa se alinte daca simte nevoia, adik sa faca pe bebelusul, sa fie tinut in brate.
Un psiholog spunea ca nu trebuie tratati copiii in mod egal. Ci in functie de nevoi.Un copil poate avea mai multa nevoie de atentie pe cand celalalt nevoie de incurajari. Asa ca trebuie gandit comportamentul fata de copii in functie de nevoile lor si nu de propriul standard de egalitate.
bujo mami de Filip si 34+ cu
ionelamaria spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Kora_B Mamicilor care sunteti la al-2lea sau chiar la al-3lea copil (Natalia parca e la al3lea, daca nu ma inseala memoria), eu imi pun intrebari de tot felul: daca o sa-l neglijez pe primul, daca o sa-l iubesc mai mult pe primul decat pe al2lea sau invers, daca nu o sa reusesc sa fiu impartiala si o sa iau decizii in favoarea unui si in defavoarea celuilalt, daca daca si iar daca.... O fi de la hormonii de sarcina sau e normal sa-mi pun asa intrebari (stupide probabil)? 30+ cu DPN 02.10.2011 si mamica de 2 ani + |
Cand ai 2 copii iubirea nu se imparte la 2 ci se inmulteste cu 2
Mami fericita de Mihnea (14.11.2009 ) acum 26+ cu