Strugurasi de Sept-Oct 2011 (89)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

fetele la carrefour sunt reduceri de 50 % la haine si pijamale ,am vazut camasi de noapte cu nasturei f simpatice la vreo 20 lei..

Eu sunt contrariata: pe langa faptul ca in mom in care umblu simt intepaturi severe la piciorul stang de la bazin in jos ( pb nervul sciatic atat de controversat) . cat si simt ca o pierd pe asta mica, ma apasa rau in "zona", ma inteapa si am impresia ca vrea sa iasa pitica

Ce frumos vorbiti despre dragostea fata de mai multi copii..., de abia astept...

Lali ce e drept fiecare reactionam diferit .. eu de ex ma ingras mai repede de la legume decat de la lapte.. etc.. nici eu nu am obs ca ma constip de la banane, insa oricum le evit ...

Darisa sa ne pui si noua macar poze din vacanta...

34+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nane spune:

Oana, da de Cordblood era vorba. Pai scria in contract ca de la nastere copilul beneficiaza de avantajele programului numaistiucum se chema. Ma insel? Nu mai tin minte exact cum era treaba, ca l-am citit/semnat acu cateva luni bune.

27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanna_mika spune:

Hello fetele, revin dupa ce am stat la orizontala si am citit. Speram sa adorm putin, dar nu am reusit!

Kora, mi-am pus si eu aceeasi intrebare, defapt de cand eram mica, eu fiind singura la parinti stiu ca ma uitam la cei care aveau cate o sora sau un frate si am intrebam oare pe care il iubeste mai mult mama lor . Acum asa ma intreb si eu, oare cum o sa iubesc gaza asta mica? Si pt mine acum Indra e toata viata mea, insa cred ca iubirea are resurse asa de mari incat o sa ne minunam cat de mult putem iubi ambii copilasi!

Seidana, nu mai fi asa speriata! Poate esti doar onbosita, poate ai nevoie de odihna mai mult! Iei Magne B6? Ajuta mult la tot felul de dureri la burtica.

mamica de Indra Stefania si Eva Alexandra ( in burtica)

31 cu Eva Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camady spune:

Oana hai ca m-ai bagat si pe mine in ceata. Intrebarea asta am pus-o si eu aici pe forum la un reprezentant al lor. Iata ce raspuns am primit

Draga camady,

Acea foaie prezinta conditiile generale ale programului de suport pentru transplant pe care-l oferim tuturor clientilor nostri. Nu trebuie semnat, ci doar luat la cunostinta.
Ce presupune acest program? In cazul in care copilul de la care se vor recolta aceste celule va avea nevoie de transplant, atunci noi va oferim banii necesari pentru aceasta interventie medicala. Cu alte cuvinte, va oferim suma de 185.000 euro, impartiti in felul urmator: 155.000 euro (reprezinta strict cheltuieli legate de transplant) care vor fi virati centrului unde va avea loc transplantul, iar restul de 30.000 euro in contul vostru pentru cheltuieli aferente (transport, cazare etc.).
Practic, in caz de nevoie, ne ocupam noi de partea financiara astfel incat voi sa nu aveti astfel de griji.

Pe langa asta am si sunat acolo si mi-au fost date aceleasi explicatii, nimic din ce spui tu.
Tu de unde stii de acel program de selectie?

33+ cu Eva Maria si mami de Razvan Gabriel 8 anisori

camady's baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiasi spune:

In prima faza am crezut ca e asigurare drept pt care am sunat in call center si i am rugat sa imi explice. mi au zis ca nu e asigurare ci un program cu niste conditii: transplantul sa fie alogen , pt acelasi bb de la care s a recoltat, sa fie facut in strainatate, sa se intocmeasca un dosar cu documentatia medicala necesara, clinica sa coopereze si sa fie dispusa sa astepte analiza dosarului...si uite ca nu mai stiu chiar tpate detaliile. eu dupa conversatia respectiva am devenit sceptica cu privinta usurintei cu care as putea accesa acei bani.

Oana 31+ cu Maria Ecaterina

Doamne Doamne , ajuta-ne sa avem o sanatoasa si la termen!

Mergi la inceput

Cu toate astea am semnat...uitasem sa zic ,desi sunt foarte sceptica cu privire la acei banuti...ma rog la dumnezeu sa nu am nicicand nevoie de ei.sa ii pastreze ei pe toti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns May3 spune:

mie mi-e f rau... cred ca de la Elevit. azi am luat prima data. si ultima...

30+ cu Beatrice Ana

zebraroz.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MatzaRebela spune:

Buna seara burtici, multi pupici de la noi.
Fetita ema e tare agitata ma bate de numai numai:)) sotul o cearta sa nu ma mai bata:))si e hoata ca inceteaza cat e el cu ochii pe burtica:)))) apoi iar incepe... deja nu ma pot dormi nicicum:(bn de dormit dorm dar e un chin pana adorm, pe drapta nu pot pe stanga nu pot pe spate cu chiu cu vai.... deci... cum prind un moment de liniste probabil adorm imediat haha

Azi am incheiats i noi 35sapt.. ce putin mai e..... imi port burtica tot mai greu.. daca merg un pic mai mult pe jos zici ca pierd burta asa aiurea e.. in capul oaselor nu pot sta(cu alte cuvinte in fund.. )numai tolanita pe canapea pot dar m-am saturat si de pozitia aia:)))mai ales ca imi este greu sa ma ridic:)) ma dor coastele rau... dar mai e putin si o sa tin minunea in brate si o sa-mi amintesc numai fazele frumoase hehehe(sotul lauda la toata lumea ca am avut o sarcina usoara:))))dar parca acum la sf e muuult mai greu

pupici si revin si scuze ca numai m-am plans in postul asta.. dar trebuie sa-mi vars si eu of-ul
aaaa si inca o chestie parca sunt adormita nonstop:)) si as dormi dar nu ma risc mereu pe timpul zilei ca apoi noaptea tare greu adorm si ma trezesc rpd la orice zgomot..

pupici din nou

35+cu Kate Rina

Mergi la inceput

May, nu cred ca e de la elevit.incearca totusi sa schimbi ora la care il iei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

'na seara!!!
Azi am facut nani,cat socrela a facut ciorbita de perisoare si ardei umpluti...Am dormit cu fi-miu de am rupt,in doua reprize.
Caty si cum ne anunti cand o sa nasti? Esti si tu in grupul de pe yahoo? Fetele care nu ati dat join,cum aflam cand va tineti comorile in brate?

Mai e asa putin pana o vezi pe pitiica!! Sa mai intri sau sa intre sot si sa ne psuna cand sa scoatem agitatele pentru tine (sau sa sune pe careva,cere un numar macar pe privat)!

Eu iar pe sub vii,numai aici vrea laptopul meu sa intre pe forum...

Matzulici de acum incep sa te doara si oasele de la dansa,nu numai coastele ,si sa scartie coapsele sau sa pocneasca ,impreuna cu genunchii,cand te asezi pe vine.Ce te mai incurajez si eu!

Eu plec la plimbare cu piciulica,asa ca va pup pe toate,sper sa revin dimi la cafea.

Pentru Raisa
Lali de Paul-Iulian ( 01.10.2009)
si 34+ cu Ioana Teodora
AMR 6 saptamani

Mergi la inceput