Brumarei si Craciunite de nov-dec 2011 (48)
Raspunsuri - Pagina 5
Lia73 spune:
multumesc fetelor de incurajari
macar 6 sapt sa mai stea la mami in burtica
yo va citesc dar mare lucru nu retin
ref nasterea prin cezariana sau vaginal ptr mine chiar nu conteaza
imp e copilul si atat
Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine,
Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine
Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt
Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt.
Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti
Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus.
bebelinul meu scump
Ma la Bunul sa-mi daruiasca un sanatos
Florin 18 ani si +24
baby_r7 spune:
Lia merci mult ca le-ai transmis tu mesajul meu si sper sa fie bebe cumnite la mami in burtica cat mai mult timp posibil
Roxana23+ Lucas Gabriel si mami de www.facebook.com/album.php?aid=26353&id=100001556682087&l=f10905304b" target="_blank"> Bianca Maria 3 ani in august
www.facebook.com/media/set/?set=a.185927248135830.46267.100001556682087" target="_blank">poze mare 2011!!!!!
baby_r7 spune:
am reusit sa pun pe contul comun poze de la echo morfologica!!!!!!!!!
sper sa nu ma uitati si pe mine si daca are cineva un raspuns la intrebarea mea il astept cu drag
Roxana23+ Lucas Gabriel si mami de www.facebook.com/album.php?aid=26353&id=100001556682087&l=f10905304b" target="_blank"> Bianca Maria 3 ani in august
www.facebook.com/media/set/?set=a.185927248135830.46267.100001556682087" target="_blank">poze mare 2011!!!!!
anna-mama spune:
Baby, superb baietelul tau ce frumusel e Sa-ti traiasca si sa fie sanatos! Legat de intrebarea ta, nu am nici cea mai mica idee sper sa fie totul bine si sa fiti sanatosi!
de steluta norocoasa Luca-Vlad (09.02.2009) si 19+ cu
e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR
baby_r7 spune:
multumim mult anna !!!!!!!
eu inca sper sa fie o graviduta macar, care sa stie mai multe legat de problema mea.........
cand aflu mai multe va spun si voua, poate i se mai intampla cuiva si sa stie despre ce e vorba.
dar eu ajung la dr. abia sapt. viitoare.........
dianalaura spune:
Neata la amiaza si de la mine!
Mai este cafea? Daca nu, hai ca mai fac eu una rapid!
Ralu, felicitari pentru grasunica!
Lia, , hai ca nu mai e asa mult! Si bebe e cuminte si te asculta!
Firicel, ce mai face juniorul? a inceput sa faca valuri?
Puiul meu face zilnic gimnastica, e asezat cumva pe diagonala, cu capul undeva in dreapta buricului si cu picioarele in jos in partea stanga. L-am vazut ieri, cand mi-am facut analizele de "angajare", si daca tot am facut ecograf pentru rinichi, ficat etc, i-am zis sa se uite si la bebe, sa vedem ce face, macar cum e pozitionat. Era un ecograf depasit, dar na, macar l-am vazut pe asta mic. "Asta micu", ca asa ii zicem deocamdata, ca la nume nu ne-am decis definitiv, e un rusinos, ca frate-sau. Misca de zor, si cand pune tati sau Stefan mana pe burta, sa il simta si ei...nika...se opreste la comanda! Si pana nu isi ridica ei mainile, sta chitic si nu zice nimic, apoi iar se apuca de dansat.
Referitor la nastere, eu dupa cum v-am spus am avut cezariana cu anestezie rahi. Si o recomand cu mare caldura (anestezia asta). Eram intr-o stare euforica (de la anestezie), stateam intinsa si aveam impresia ca sunt la masaj. Nu ma durea nika, dar simteam cum umbla doctorul pe acolo. Si cand l-am auzit pe Stefan cum plange si mi l-au adus langa obraz sa il pot pupa.... Iar la terapie cand am inceput sa ma dezmortesc, mi-a zis sa le spun din timp cand incep sa am dureri, sa imi dea calmant (aveam branula), sa nu astept pana ma doare rau rau, ca na, dureaza un pic pana isi face efect calmantul.
A, si inca ceva, ma gnadeam eu in perioada sarcinii cu Stefan cum o sa fie la operatie, cum o sa stau goala acolo, intr-o sala plina de oameni, ca o sa imi fie rusine! Dar na, n-am avut nici pe draq, am intrat in sala de operatie cu halatul pe mine, mi l-am dat jos, nici n-am bagat de seama ca sala era plina de tot felul de doctori, asistente, infirmiere (si barbati si femei). Chiar n-am avut nici o jena!
diana 18+ si mami de IANIS STEFAN 14 mai 2007
www.lumeadianei.blogspot.com" target="_blank">http://www.lumeadianei.blogspot.com
Buburuzul
Poze
anna-mama spune:
Firicel, ai PM
de steluta norocoasa Luca-Vlad (09.02.2009) si 19+ cu
e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR
pica1 spune:
OOKA sa stii ca nu am vazut mobila facuta de cei de la Mobilleta. Sincer m-am luat dupa poze, care nu stiu daca sunt ale produselor lor sau din alta parte. Pentru mine oricum este o solutie de tranzitie pina cind face copilul mic 3 ani si pe urma voi vedea ce voi face cu amenajarea camerei lor sau daca vor vrea fiecare cite o camera si ce mobila vrea fiecare si und si cum o sa o punem. Daca e te anunt cind vine mobila si fie vii pe la mine fie iti dau eu prima impresie.
Nina bine ai venit printre noi.
Firicel tine-mi pumnii pentru sambata, ca atunci e petrecerea.
Miere ce zici tu ca ai buta mare, ca nu mi se pare.
Ralu da chiar ce bb mare ai tu acolo. Si eu stiu cazul finutului meu care toti dr spuneau inainte de nastere ca este mare ca va avea peste 4 kg si pana la urma a avut 3200 g, in schimb a fost capos si lungan.
Lia hai ca nu mai e mult, daca zici ca vrei sa tii sarcina macar pina la 30 sapatmini mai e chiar foarte putin.
+19
Simo78 spune:
Apropo de dureri..cred ca sunt mai chinuitoarele cele de la contractiile de retragere a uterului decat cele de la taietura propriu-zisa. Cele de la taietura trec cu medicamente...celelalte NU Si mai sunt ragadele...
Oricum nimic nu se compara cu sentimentele de a tine copilul in brate...nimeni nu te poate pregati sau poate povesti despre avalansa de sentimente care te incearca...te uiti la copil si nu poti sa crezi cat e de perfect! Stateam ore in sir si ma uitam la el cum doarme..abia astept!
mami de Matei 28 iulie 2007 si16+ cu Gabriel
ooka spune:
tot fara chef...si cu o stare de boceala eterna....
Baby_r7 - ce bebica frumos ai acolo
Pica, astept poze atunci dupa ce'ti vine mobila, mie una nu prea mi'au inspirat incredere ca nu puteam sa vaz nimic nicaieri
Fetelor merci de raspunsurile referitoare la anesezie, muschi, cezariene sunt foarte utile ca ete ca am aflat ca la Elias (unde urmeaza sa nasc) se poate cu epidurala ce voiam eu si cu ocolirea muschilor, la fel cum imi doream. Deci pe mini ma ajuta asa ca va sunt recunoscatoare
Firicelule, e departe rau Australia la comandat, am comandat si sunt foarte draguti, transportul este ieftin, lucrusoarele dragute numai ca fac cel putin 3 sapt pe drum si vin si la alta posta, merci pentru intentie, dar lasa ca poate gasesc ceva in Europa. Ce'ai facut cu scaunul si cu patutul? Am fost la Chicco si arata bine scaunul de la oferta.
mami de Sofi