Brumarei si Craciunite de nov-dec 2011 (48)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Simo, ai dreptate, sunt groaznice si contractiile de retragerea uterului, eu plangeam de durere din cauza lor dupa ce nascusem si asta pt ca eram atat de epuizata de durerile travaliului si nasterii incat nu mai puteam sa mai le rabd si pe astea (la care nu ma asteptam )
Lia, Doamne ajuta sa stea bebe cumintel in burtica cat mai mult

de steluta norocoasa Luca-Vlad (09.02.2009) si 19+ cu

e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

Am schimbat si eu saptamana azi! Mai e jumatate de drum si inca o saptamana

diana 19+ si mami de IANIS STEFAN 14 mai 2007

www.lumeadianei.blogspot.com" target="_blank">http://www.lumeadianei.blogspot.com

Buburuzul
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_r7 spune:

revin si eu cu intrebarea mea............poate nu ati vazut-o...........o sa o pun pana se satura lumea de ea si imi raspunde ....sunt perseverenta...
a mai avut cineva la echo morfologica la artera ombilicala indici de rezistivitate peste limita normala?

Roxana23+ Lucas Gabriel si mami de www.facebook.com/album.php?aid=26353&id=100001556682087&l=f10905304b" target="_blank"> Bianca Maria 3 ani in august
www.facebook.com/media/set/?set=a.185927248135830.46267.100001556682087" target="_blank">poze mare 2011!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooka spune:

Baby, n'am avut. Dar tie ti'a aparut la interpretarea calculatorului sau a dr?

mami de Sofi

Mergi la inceput

aaaaaa si am uitat sa va povestesc despre col.
intr-o lume in care toate gravidutele isi fac probleme sa nu se scurteze colul in timpul sarcinii, al meu este de 5.7.............si dr. s-a amuzat pe treaba asta, dar i-am povestiti ca datorita colului lungit in ultima sapamana de sarcina si pe Bianca am nascut-o prin cezariana, asa ca acum tot acolo ajungem............deci bebe poate sa creasca in grutate cat vrea si colul poate sa fie oricum.... ca tot cezariana scrie pe mine.........

Roxana23+ Lucas Gabriel si mami de www.facebook.com/album.php?aid=26353&id=100001556682087&l=f10905304b" target="_blank"> Bianca Maria 3 ani in august
www.facebook.com/media/set/?set=a.185927248135830.46267.100001556682087" target="_blank">poze mare 2011!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadaflorilor spune:

Buna ziua tuturor, multumesc de primire!
Cateva pagini in urma cineva aducea in discutie hipnoza ca metoda de anestezie. Stiu ca se utilizeaza, erau niste zvonuri intr-o vreme ca se aplica in sectia de chiruru=gie a spitalului colentina, dar nu stiu cat de adevarat e. Insa iaca ce am gasit pe net (al 3-lea articol e foarte interesant):

www.stiinta.info/interventie-chirurgicala-sub-hipnoza-fara-anestezie/news/427/103/" target="_blank">http://www.stiinta.info/interventie-chirurgicala-sub-hipnoza-fara-anestezie/news/427/103/

www.revistamagazin.ro/content/view/6337/20/" target="_blank">http://www.revistamagazin.ro/content/view/6337/20/

www.9am.ro/stiri-revista-presei/Social/64886/Nasterea-sub-hipnoza-poate-tine-loc-de-anestezie.html" target="_blank">http://www.9am.ro/stiri-revista-presei/Social/64886/Nasterea-sub-hipnoza-poate-tine-loc-de-anestezie.html

Nina

Mergi la inceput

bine ai venit nina si sarcina usoara in continuare!!!!!!!!
ooka artere le-a masurat dr. cu Doppler pentru ca i-a cerut dr. mea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadaflorilor spune:

totusi celor mai slabe de inger nu le recomand sa caute alte articole pe google privind subiectul, s-ar putea ca unele relatari sa fie socante, metoda este pur experimentala si nu toti oamenii sunt "hipnozabili"....

o saptamana plina de optimism

Nina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

La mine nu a mers niciodata hipnoza sau tehnicile de relaxare asa ca nu m-as baza pe ele in nastere

de steluta norocoasa Luca-Vlad (09.02.2009) si 19+ cu

e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuknuknuk spune:

hei baby-r, nu te ingrijora si la mine uterninele sunt mari aproape de limita maxima, si cea ombilicala era 0,72 la eco de 18s.
dr. mea de la eco, mi-a zis ca deocamdata nu e ingrijorator ca ele vor scadea o data cu inaintarea in sarcina. dr. meu gineco, mi-a dat sa iau aspenter 1cp/zi.

acum tu sa vb si cu dr.tau, sapt viit marti fac si eu eco, si voi fi foarte vigilenta la valorile uterinelor si a IR ombilicala.

fetelor am dormit 1 ora juma' cu usa deschisa!!!! adica deschisa! nu neincuiata!!! vai ce varza sunt! bine ca nu a intrat nimeni in casa!

21+

Mergi la inceput