LMA Raul -Delfinasi in sarbatoare(163)
Raspunsuri - Pagina 11
bumblebee spune:
Vichisor e bine acum. Nu a mai vomat de aseara. Oricum, aseara am stat numai cu el la plimbare, cica le face f bine sa stea la aer.
Am facut 8 zile de antibiotic . Febra nu a mai facut de o saptamana, scaunul normal.
Sa vedeti ce cretina pot fi . Azi am scos sa-i dau papa din cea de ieri .. numai o nebuna putea sa nu-si dea seama ca mancarea de ieri, clar nu i-a priit, chiar daca nu era nimic alterat. Cand i-am dat prima lingurita a scuipat tot mititelul si era gata gata s-o ia la bocet. Uff, noroc ca aveam un borcanel de la Hipp in casa..
Alina si Victor Andrei - 23.07.2010
La mare, la soare!
puiutz_mic spune:
Citat: |
citat din mesajul lui baby78 Apropo de vaccinuri cititi acest articol http://www.qbebe.ro/bebelusul/sanatate/vaccinurile_copilului_meu%3A_argumente_pro_si_contra E tare interesant si spune clar ca nu trebuiesc facute mai multe vaccinuri in aceasi zi Doctorii de specialitate spun ca vaccinul cauzeaza leziuni ale creierului. Cercetatorii au descoperit ca atunci cand vaccinezi un animal, celulele imunitare ale creierului (migroglia) se activeaza partial si sunt intr-o stare de alerta. Daca sistemul imunitar este din nou activat (in termen de zile, saptamani, luni) aceste celule se alerteaza la maxim si incep sa determine secretia substantelor chimice distructive la un nivel mult mai mare decat cel normal. Aceasta reactie exagerata poate fi foarte distructiva si ii face pe oameni sa se simta foarte depresivi. Hai sa spunem ca mergi la doctor si medicul iti spune sa iti faci vaccinul antigripal, pneumococcic si meningococcic, toate trei in aceeasi zi. Astfel esti scutit de alte vizite la medic. Ceea ce doctorul tau ignora sa iti spuna este ca ceea ce iti administreaza este o doza tripla de adjuvant imunitar, totul intr-o singura zi. Si asta inseamna ca organismul si creierul tau va fi asaltat de o doza masiva de activatori imunitari puternici, despre care se stie deja ca activeaza sistemul imunitar al creierului la niveluri periculoase chiar si atunci cand este administrata o singura doza. Dovezi ale acestui mecanism (de activare a sistemului imunitar al creierului si distrugerea celulelor creierului) exista deja nu numai in studiile pe animale dar si in studiile pe oameni. Doctorita mea a spus ca se fac la distanta de 1 luna tocmai ca fiecare vaccin aduce modificari in organismul si creierul micutilor nostrii Acum fiecare face cum crede ca este mai bine pentru copilul ei Iuliana mami fericita de minune Tudor 05.08.2010 |
mie imi pare rau pt. toate vaccinurile facute lui Raducu pana acum! Si serios ca nu i-as mai face nici unul! O sa ma interesez cat de "obligatorii" sunt!
Elena, mami de Raducu cel cumintel 12.08.2010
Dragaica spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui puiutz_mic
mie imi pare rau pt. toate vaccinurile facute lui Raducu pana acum! Si serios ca nu i-as mai face nici unul! O sa ma interesez cat de "obligatorii" sunt! Elena, mami de Raducu cel cumintel 12.08.2010 |
In Romania nu sunt obligatorii vaccinurile, pediatrii uita sa precizeze asta, exista un formular pe care-l completezi si gata. Dupa cele intamplate cu Felix (apropo i-au scazut iarasi trombocitele din pacate, in rest totul e prefect) am decis sa nu mai facem nici un vaccin. Desi nici un doctor nu ne-a confirmat asta nici n-au infirmat au zis ca e posibil........Din pacate nu vor sa vorbeasca deschis despre lucrul asta, nici bani nu vor sa aloce pentru studii desi cazuri sunt foarte multe de copii cu probleme dupa vaccinare. Amica mea din Japonia a fost socata de cate vaccinuri se fac aici, acolo nu se face nimic pana la 2-3 ani, de ce pentru ca sistemul imunitar al copilului nu este pus la punct decat la varsta de 3 ani. De asta cei mici se imbolnavesc atat de des.....
Dragaica spune:
citat din mesajul lui bumblebee Vichisor e bine acum. Nu a mai vomat de aseara. Oricum, aseara am stat numai cu el la plimbare, cica le face f bine sa stea la aer. Am facut 8 zile de antibiotic . Febra nu a mai facut de o saptamana, scaunul normal. Sa vedeti ce cretina pot fi . Azi am scos sa-i dau papa din cea de ieri .. numai o nebuna putea sa nu-si dea seama ca mancarea de ieri, clar nu i-a priit, chiar daca nu era nimic alterat. Cand i-am dat prima lingurita a scuipat tot mititelul si era gata gata s-o ia la bocet. Uff, noroc ca aveam un borcanel de la Hipp in casa.. Alina si Victor Andrei - 23.07.2010 La mare, la soare! |
Saracutu, sa se faca bine , Doamne tare-i greu sa-i vezi ca sufera, ti se rupe inima . Multumim lui Dumnezeu noi n-am avut probleme pana acum, decat cativa mucisori asa i 2-3 reprize si cam atat.
ooana spune:
Puiutz sper sa iei cea mai buna decizie...habar nu am cum o fi mai bine...doar ca trebuie luat in calcul si riscurile pe care ni le asumam daca nu facem vaccinurile
de ex. poliomelita - eu una nu as risca cu asta - si asta e doar un exemplu
repet, e o decizie grea
Am implinit 1 an! 08.07.2010
" Nu te uita cu tristete in trecut, pentru ca a trecut si nu te ingrijora pentru viitor, pentru ca e inca departe.
Traieste in prezent si fa-l atat de frumos incat sa merite sa ti-l amintesti" - Ida Scott Taylor
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
ooana spune:
citat din mesajul lui bumblebee Vichisor e bine acum. Nu a mai vomat de aseara. Oricum, aseara am stat numai cu el la plimbare, cica le face f bine sa stea la aer. Am facut 8 zile de antibiotic . Febra nu a mai facut de o saptamana, scaunul normal. Sa vedeti ce cretina pot fi . Azi am scos sa-i dau papa din cea de ieri .. numai o nebuna putea sa nu-si dea seama ca mancarea de ieri, clar nu i-a priit, chiar daca nu era nimic alterat. Cand i-am dat prima lingurita a scuipat tot mititelul si era gata gata s-o ia la bocet. Uff, noroc ca aveam un borcanel de la Hipp in casa.. Alina si Victor Andrei - 23.07.2010 La mare, la soare! |
offf sper sa fiti mai bine
e bine sa ai borcanele in casa - asa in caz ca...
sunt buna la sfaturi ca in acest moment nu am nici unul
" Nu te uita cu tristete in trecut, pentru ca a trecut si nu te ingrijora pentru viitor, pentru ca e inca departe.
Traieste in prezent si fa-l atat de frumos incat sa merite sa ti-l amintesti" - Ida Scott Taylor
Noi 2
ooana spune:
noi tocmai ce am terminat de papat mamaliga+galbenus+branza de vaci cu smanatana - 295gr
si cred ca daca ii mai dadeam mai manca...dar am zis eu ca e destul, sau cel putin mie mi s-a parut mult
voi ce cantitati mai papati?
Noi 2
Dragaica spune:
Andreea si voi cu probleme, offf, pupa puiul din partea noastra
Noi stam asa :Seby 3 canini si un molar, am fost harnici nu gluma
Felix, la ele se vad caninii de sus inflamati
Otiliav spune:
citat din mesajul lui baby78 Apropo de vaccinuri cititi acest articol http://www.qbebe.ro/bebelusul/sanatate/vaccinurile_copilului_meu%3A_argumente_pro_si_contra E tare interesant si spune clar ca nu trebuiesc facute mai multe vaccinuri in aceasi zi Doctorii de specialitate spun ca vaccinul cauzeaza leziuni ale creierului. Cercetatorii au descoperit ca atunci cand vaccinezi un animal, celulele imunitare ale creierului (migroglia) se activeaza partial si sunt intr-o stare de alerta. Daca sistemul imunitar este din nou activat (in termen de zile, saptamani, luni) aceste celule se alerteaza la maxim si incep sa determine secretia substantelor chimice distructive la un nivel mult mai mare decat cel normal. Aceasta reactie exagerata poate fi foarte distructiva si ii face pe oameni sa se simta foarte depresivi. Hai sa spunem ca mergi la doctor si medicul iti spune sa iti faci vaccinul antigripal, pneumococcic si meningococcic, toate trei in aceeasi zi. Astfel esti scutit de alte vizite la medic. Ceea ce doctorul tau ignora sa iti spuna este ca ceea ce iti administreaza este o doza tripla de adjuvant imunitar, totul intr-o singura zi. Si asta inseamna ca organismul si creierul tau va fi asaltat de o doza masiva de activatori imunitari puternici, despre care se stie deja ca activeaza sistemul imunitar al creierului la niveluri periculoase chiar si atunci cand este administrata o singura doza. Dovezi ale acestui mecanism (de activare a sistemului imunitar al creierului si distrugerea celulelor creierului) exista deja nu numai in studiile pe animale dar si in studiile pe oameni. Doctorita mea a spus ca se fac la distanta de 1 luna tocmai ca fiecare vaccin aduce modificari in organismul si creierul micutilor nostrii Acum fiecare face cum crede ca este mai bine pentru copilul ei Iuliana mami fericita de minune Tudor 05.08.2010 |
Cred ca mai toti pediatrii din Ro recomanda sa nu se faca ROR la 1 an impreuna cu DTP-IPV-Hib pentru ca e un vaccin cu impact puternic asupra organismului si destul de controversat incat e mai bine sa se evite administrarea simultana cu alt vaccin. Anei de exemplu i s-a facut ROR la 1 an pentru ca era epidemie si a facut dupa o luna vaccinul obisnuit pentru 1 an.
Oricum pediatra fetelor mele din Ro dar si cei de aici au mers pe acelasi princiupiu si anume cat mai putine vaccinuri si cu distanta intre ele cat mai mare. Orice vaccin rupe lantul imunitar asa ca excesul este daunator. Bineinteles ca pentru fiecare copil trebuie sa se analizeze raportul beneficiu/riscuri. Fetele mele au fost vaccinate doar cu cele obligatorii in Ro dar si in No. Fata de copii din Norvegia ele au in plus BCG-ul si Hepatita B iar fata de cei din Ro Elisa si Iulia au facut in plus Prevenarul. Ana insa nu a facut nici Hib nici Prevenar.
Mami de Ana Maria(18.12.2004), Elisa Andreea (09.12.2008) si Iulia Alexandra (14.08.2010)
Dragaica spune:
citat din mesajul lui ooana noi tocmai ce am terminat de papat mamaliga+galbenus+branza de vaci cu smanatana - 295gr si cred ca daca ii mai dadeam mai manca...dar am zis eu ca e destul, sau cel putin mie mi s-a parut mult voi ce cantitati mai papati? Am implinit 1 an! 08.07.2010 " Nu te uita cu tristete in trecut, pentru ca a trecut si nu te ingrijora pentru viitor, pentru ca e inca departe. Traieste in prezent si fa-l atat de frumos incat sa merite sa ti-l amintesti" - Ida Scott Taylor Noi 2 www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip |
-La 7 dimineta 200ml de LP
-la 10 cate 200-250ml de cereale cu fructe
-la 13-14 mancare de care avem: ghiveci de legume, pui cu legume la cuptor, etc
-la 18 iaurt cu fructe, sau cu galbenus, branzica
-la 21 200ml de LP
Asta e programul nostru, intre mai papa fructe, cand ne vad pe noi mancand vor si ei, sau paine mai fura de la noi :)))