Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***332***
Raspunsuri - Pagina 9

denisamada spune:
Citat: |
citat din mesajul lui aris26 pup gasca, spor la scris sa am ce citii maine. desi...si maine am zi scurta ca am morfofetala de 22 ![]() |

Denisa-Madalina

www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

denisamada spune:
citat din mesajul lui Monnvas Sa va zic amu si dilema mea. Noi o sa mergem la gradi de la 1 septembrie. Azi am fost "iai"=iar acolo sa mai vad neshte trebi si sa acomodez plod cu locul. Cam haos, ca vara igienizeaza salile pe rand si aduc copiii in dormitor (= o mansarda maaaare) la gramada. Casa e draguta, au si o curte, nu mare, dar bine dotata, "ideologia" mi se pare ok (singura pedeapsa e un soi de time-out de max. 2 minute pe un scaunel; o sa revin pe tema asta), fetele dragute. Daca prin martie, cand am descoperit locul, era vorba sa-mi bage piticul la grupa mica, acum mi-a zis directoarea ca l-ar baga la mini. Partea buna e ca ar fi doar 6 copii la 2 persoane (educatoare si ingrijitoare). Partea proasta e ca, in cazul asta, copilul meu o sa petreaca 5 ani la gradi. Stiu ca s-a mai discutat si ca e inca prea devreme, dar ce facem cu ei, ii dam la 7 ani jumate la scoala? Mie mi se pare prea tarziu ![]() Dat fiind ca ziua nu mai purtam pampers, as incerca sa ne inscriem si la stat. Acolo insa imi e teama de personal, fiindca la privat ii tragi la raspundere mai usor si mi se pare ca-s mai grijulii. Pls, dati cu parerea!!! |
Da'de ce zici ca nu te "incolegiezi" cu noi!?
Denisa-Madalina

novus spune:
citat din mesajul lui denisamada Io's un car de nervi. Cat am stat io'n concediu s-a fixat unul pe "bucata" mea, iar acum ca shefa de sectie a plecat in concediu se crede shef de-a binelea... ![]() ![]() ![]() Denisa-Madalina ![]() ![]() www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute |
Mda nasoala treaba cu shefia asta cand ti se urca la cap

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Ela78 spune:
citat din mesajul lui Monnvas Sa va zic amu si dilema mea. Noi o sa mergem la gradi de la 1 septembrie. Azi am fost "iai"=iar acolo sa mai vad neshte trebi si sa acomodez plod cu locul. Cam haos, ca vara igienizeaza salile pe rand si aduc copiii in dormitor (= o mansarda maaaare) la gramada. Casa e draguta, au si o curte, nu mare, dar bine dotata, "ideologia" mi se pare ok (singura pedeapsa e un soi de time-out de max. 2 minute pe un scaunel; o sa revin pe tema asta), fetele dragute. Daca prin martie, cand am descoperit locul, era vorba sa-mi bage piticul la grupa mica, acum mi-a zis directoarea ca l-ar baga la mini. Partea buna e ca ar fi doar 6 copii la 2 persoane (educatoare si ingrijitoare). Partea proasta e ca, in cazul asta, copilul meu o sa petreaca 5 ani la gradi. Stiu ca s-a mai discutat si ca e inca prea devreme, dar ce facem cu ei, ii dam la 7 ani jumate la scoala? Mie mi se pare prea tarziu ![]() Dat fiind ca ziua nu mai purtam pampers, as incerca sa ne inscriem si la stat. Acolo insa imi e teama de personal, fiindca la privat ii tragi la raspundere mai usor si mi se pare ca-s mai grijulii. Pls, dati cu parerea!!! CRISTIAN (7.03.2009) -------------------------------------- Where there's a will there's a way |
Eu zic ca merita o incercare... sa-l inscrii la o gradinita de stat de la 3 ani, si sa mearga aici doar 1/2an, mai salvezi niste bani... Eu tot nu ma pot mobiliza sa studiez gradinitele din zona

Sa stii ca si la stat au grija de ei, gradi a noastra este foarte curata, pictata peste tot cu personaje din povesti, este mare si cu o curte imensa plina de verdeata dotata cu 3 locuri de joaca departate unul de altul, toate cu topogane, leagane, casute, caluti si alte cele. Au program de activitati in fiecare zi, Ianis imi canta seara acasa ce-a invatat la gradi

Elena,

chatonel spune:
de ce e musai sa il bage apoi la grupa mica de la stat, monn? de ce nu la mijlocie?
saltare tufete! noi sintem racite, cu muci pina in git si putina febra; asadar sintem acasa amindoua.
haine avem si noi la gramada, ne imbracam cu ce ni se pare fun pt ziua respectiva, mai rar in functie de activitati. Ce-s alea "haine de casa"? Inafara de pijama nu prea vad ce sa bag in categoria asta.

denisamada spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Ela78
Nici eu nu le mai separ pe posesori ![]() ![]() |
Si eu am renuntat sa ii spal hainele Adelei separat... de ceva vreme. Doar halatele noastre am grija sa nu ajunga "la comun" cu lucrushoarele ei. Cel putin ale mele sunt... "infectioase".
Denisa-Madalina

chatonel spune:
citat din mesajul lui denisamada
![]() ![]() Denisa-Madalina ![]() ![]() www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute |
pupam si noi, succese!

adrisimo28 spune:
da` cate grupe sunt la gradi dupa 3.5 ani? mica, mijlocie, mare si mai e una, care?
Nu exista decat un singur copil perfect in aceasta lume si fiecare mama il are.

Monnvas spune:
citat din mesajul lui denisamada
Da'de ce zici ca nu te "incolegiezi" cu noi!? Denisa-Madalina ![]() ![]() www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute |
Ca eu stau in Titan

Si-asa cand ii zic ca mami il iubeste imi raspunde "nuuuuu, buni ubeste!"

CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way

denisamada spune:
citat din mesajul lui Bianca2503
Io nu cred ca daca un copil la 6 ani stie literele si cifrele (vorba aia le stie Vladimir si si Cristi) e tinut pe bara un an doar asa. D-aia am zis ca astept pana la 4-5 ani si vedem. Ca pana la urma obligatorie e grupa pregatitooare, nu? |
Asa ma gandesc si eu... Grupa pregatitoare e obligatorie, nu? So, cine ii va opri sa treaca direct din grupa mijlocie in cea pregatitoare daca vom considera potrivit!? Desi pana acum eu consider ca mai bine o dam la scoala la 7+...
Denisa-Madalina