Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***332***

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Citat:
citat din mesajul lui adrisimo28

da` cate grupe sunt la gradi dupa 3.5 ani? mica, mijlocie, mare si mai e una, care?

Nu exista decat un singur copil perfect in aceasta lume si fiecare mama il are.

pregatitoare

CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrisimo28 spune:

grupa pregatitoare din 2012 nu e la scoala? sau incurc eu itele

Mergi la inceput

Pe strada mea tocmai s-a construit o gradi de stat. Inca n-au personal, deci nush daca o sa inceapa activitatea in toamna, dar as putea s-o am in perspectiva. Nu stiu inca daca e program lung si acolo...

ELA pai voi sunteti la gradi de stat?? Si ti l-a primit de la 2 ani, cu pampers??

N-as vrea sa il fatzai de la o gradi la alta, ca fiu-meu e destul de conservator. Detesta sa schimbe locul.

No, ce sa zic, mie pt moment imi convine ca la primul contact cu gradi sa fie mai bine supravegheat, cu 2 persoane la 6 copii.

CRISTIAN (7.03.2009)

Mergi la inceput

Citat:

nush, eu intelesesem ca se face cu invatatoarea, dar nu in scoala. Ceea ce mi se pare cam "postie", poate totusi am retinut eu gresit.

CRISTIAN (7.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui novus

Citat:
citat din mesajul lui Bianca2503

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui Monnvas

Eu mai nou ma iau de babe. "Rusine, baiat mare in brate!" sau "ce copil rau!". Chiar si cand nu e vorba de copilul meu le intreb daca le-a cerut cineva parerea. De obicei dupa asta tac. Si io eram din gasca pasnica, aia care se face ca n-aude, dar amu am grija sa am ultimul cuvant.

O daaa asta cu rusinea ma termina si pe mine !!
eu le mai dau pe spate cand ma intreaba cate una daca am alaptat si le raspund senin ca da si inca mai prestez, se schimba la fata, se uita la Ada si ma intreaba rastit da' cati ani areee ???

mai da-le-n p**da mamei lor de babe. V-am zis ca o sa ma vedeti la stirile de la ora 5. Mie imi creste tensiunea numai cand vad ca i se misca mandibula unei babe, ca se pregateste sa zica ceva. Vladimir sta cam descult la nisip si mi-o fur de la bone pensionare si bunici: ca se murdareste, ca se inteapa ca vor si ai lor (ca de fapt asta e problema).

Oooo bine ca mi-ai amintit si Ada sta desculta la locul de joaca si nu sunt prea bine privita

Ha-haaaaa! Si Adela se descalta cu prima ocazie! Dar stiu cu cine seamana!

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrisimo28 spune:

si eu tot la stat il "bag"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:
citat din mesajul lui chatonel

de ce e musai sa il bage apoi la grupa mica de la stat, monn? de ce nu la mijlocie?

saltare tufete! noi sintem racite, cu muci pina in git si putina febra; asadar sintem acasa amindoua.

haine avem si noi la gramada, ne imbracam cu ce ni se pare fun pt ziua respectiva, mai rar in functie de activitati. Ce-s alea "haine de casa"? Inafara de pijama nu prea vad ce sa bag in categoria asta.

Famille Dragoon, mami de Izia, 23 mars 2009

Toulouse, la ville rose

pai noi aici avem body-uri ,pantaloni lejeri cu care nu putem merge la plimbare,etc

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

CHATO, astia au "o programa" cu ce tre' sa faca in gradi de la grupa mica in sus. Dar cred ca aveti dreptate, se mai pot "sari" grupe, la o adica.

CRISTIAN (7.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui Monnvas

Citat:

nush, eu intelesesem ca se face cu invatatoarea, dar nu in scoala. Ceea ce mi se pare cam "postie", poate totusi am retinut eu gresit.

Io intelesesem ca se face cu educator, dar la scoala! dar nu prea mi-am batut capul, ca sigur se mai skimba de cateva ori pana om avea noi copii de dat la scoala.

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui chatonel

de ce e musai sa il bage apoi la grupa mica de la stat, monn? de ce nu la mijlocie?

saltare tufete! noi sintem racite, cu muci pina in git si putina febra; asadar sintem acasa amindoua.

haine avem si noi la gramada, ne imbracam cu ce ni se pare fun pt ziua respectiva, mai rar in functie de activitati. Ce-s alea "haine de casa"? Inafara de pijama nu prea vad ce sa bag in categoria asta.

pai noi aici avem body-uri ,pantaloni lejeri cu care nu putem merge la plimbare,etc

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

avem si noi body, dar le punem pe sub haine cind e frig... insa am renuntat sa i le pun cind merge la nanny pt ca sint dificil de capsat "din picioare".

Mergi la inceput