Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***332***
Raspunsuri - Pagina 10
Monnvas spune:
Citat: |
citat din mesajul lui adrisimo28 da` cate grupe sunt la gradi dupa 3.5 ani? mica, mijlocie, mare si mai e una, care? Nu exista decat un singur copil perfect in aceasta lume si fiecare mama il are. |
pregatitoare
CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
adrisimo28 spune:
grupa pregatitoare din 2012 nu e la scoala? sau incurc eu itele
Nu exista decat un singur copil perfect in aceasta lume si fiecare mama il are.
Monnvas spune:
Pe strada mea tocmai s-a construit o gradi de stat. Inca n-au personal, deci nush daca o sa inceapa activitatea in toamna, dar as putea s-o am in perspectiva. Nu stiu inca daca e program lung si acolo...
ELA pai voi sunteti la gradi de stat?? Si ti l-a primit de la 2 ani, cu pampers??
N-as vrea sa il fatzai de la o gradi la alta, ca fiu-meu e destul de conservator. Detesta sa schimbe locul.
No, ce sa zic, mie pt moment imi convine ca la primul contact cu gradi sa fie mai bine supravegheat, cu 2 persoane la 6 copii.
CRISTIAN (7.03.2009)
Monnvas spune:
citat din mesajul lui adrisimo28 grupa pregatitoare din 2012 nu e la scoala? sau incurc eu itele Nu exista decat un singur copil perfect in aceasta lume si fiecare mama il are. |
nush, eu intelesesem ca se face cu invatatoarea, dar nu in scoala. Ceea ce mi se pare cam "postie", poate totusi am retinut eu gresit.
CRISTIAN (7.03.2009)
denisamada spune:
Citat: | ||||||
citat din mesajul lui novus
Oooo bine ca mi-ai amintit si Ada sta desculta la locul de joaca si nu sunt prea bine privita |
Ha-haaaaa! Si Adela se descalta cu prima ocazie! Dar stiu cu cine seamana!
Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute
adrisimo28 spune:
si eu tot la stat il "bag"
Nu exista decat un singur copil perfect in aceasta lume si fiecare mama il are.
novus spune:
citat din mesajul lui chatonel de ce e musai sa il bage apoi la grupa mica de la stat, monn? de ce nu la mijlocie? saltare tufete! noi sintem racite, cu muci pina in git si putina febra; asadar sintem acasa amindoua. haine avem si noi la gramada, ne imbracam cu ce ni se pare fun pt ziua respectiva, mai rar in functie de activitati. Ce-s alea "haine de casa"? Inafara de pijama nu prea vad ce sa bag in categoria asta. Famille Dragoon, mami de Izia, 23 mars 2009 Toulouse, la ville rose |
pai noi aici avem body-uri ,pantaloni lejeri cu care nu putem merge la plimbare,etc
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
Monnvas spune:
CHATO, astia au "o programa" cu ce tre' sa faca in gradi de la grupa mica in sus. Dar cred ca aveti dreptate, se mai pot "sari" grupe, la o adica.
CRISTIAN (7.03.2009)
denisamada spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Monnvas
nush, eu intelesesem ca se face cu invatatoarea, dar nu in scoala. Ceea ce mi se pare cam "postie", poate totusi am retinut eu gresit. |
Io intelesesem ca se face cu educator, dar la scoala! dar nu prea mi-am batut capul, ca sigur se mai skimba de cateva ori pana om avea noi copii de dat la scoala.
Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute
chatonel spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui novus
pai noi aici avem body-uri ,pantaloni lejeri cu care nu putem merge la plimbare,etc www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09) |
avem si noi body, dar le punem pe sub haine cind e frig... insa am renuntat sa i le pun cind merge la nanny pt ca sint dificil de capsat "din picioare".