Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***332***
Raspunsuri - Pagina 8
denisamada spune:
Asa... am uitat sa va zic ca ieri am lipsit-o pe Adela totalmente de "dede" (suzeta). Sa vedem daca rezistam si azi....
Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute
Bianca2503 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui novus
O daaa asta cu rusinea ma termina si pe mine !! eu le mai dau pe spate cand ma intreaba cate una daca am alaptat si le raspund senin ca da si inca mai prestez, se schimba la fata, se uita la Ada si ma intreaba rastit da' cati ani areee ??? www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09) |
mai da-le-n p**da mamei lor de babe. V-am zis ca o sa ma vedeti la stirile de la ora 5. Mie imi creste tensiunea numai cand vad ca i se misca mandibula unei babe, ca se pregateste sa zica ceva. Vladimir sta cam descult la nisip si mi-o fur de la bone pensionare si bunici: ca se murdareste, ca se inteapa ca vor si ai lor (ca de fapt asta e problema).
aris26 spune:
va las ca trebuie sa fug din birou
noi nu prea avem hainele impartite. are haine si atat, toate sunt de tavaleala, cu unele preferate, gen tricoul cu ac/dc sau cel cu chitara, dar cam atat. oricum alea sunt negre asa ca nu au ce sa pateasca. are doar o camasa doua, care ar putea fi considerate de friptura, dar nu le poarta niciodata ca nu se simte bine in ele. in general nu ii cumpar lucruri scumpe dupa care sa plang daca patesc ceva. oricum la baieti este f simplu: are vreo 10 pantaloni scurti, cei mai multi din bumbac si vreo 30 de tricouri(inca ii vin f bine cele cumparate anul trecut inclusiv cele de 18 luni).
bine eu nici pt mine nu tin lucruri de bune si lucruri de casa. le tavalesc pe toate pana ajung "de casa" toate. oricum cand am un eveniment special imi place sa imi iau ceva nou...asa ca la ce bun. cu atat mai mult la un copil, acum ii vin acum nu-i mai vin...asa ca sa se bucure de ele
pup gasca, spor la scris sa am ce citii maine. desi...si maine am zi scurta ca am morfofetala de 22
+
Monnvas spune:
Sa va zic amu si dilema mea. Noi o sa mergem la gradi de la 1 septembrie. Azi am fost "iai"=iar acolo sa mai vad neshte trebi si sa acomodez plod cu locul. Cam haos, ca vara igienizeaza salile pe rand si aduc copiii in dormitor (= o mansarda maaaare) la gramada. Casa e draguta, au si o curte, nu mare, dar bine dotata, "ideologia" mi se pare ok (singura pedeapsa e un soi de time-out de max. 2 minute pe un scaunel; o sa revin pe tema asta), fetele dragute. Daca prin martie, cand am descoperit locul, era vorba sa-mi bage piticul la grupa mica, acum mi-a zis directoarea ca l-ar baga la mini. Partea buna e ca ar fi doar 6 copii la 2 persoane (educatoare si ingrijitoare). Partea proasta e ca, in cazul asta, copilul meu o sa petreaca 5 ani la gradi. Stiu ca s-a mai discutat si ca e inca prea devreme, dar ce facem cu ei, ii dam la 7 ani jumate la scoala? Mie mi se pare prea tarziu desi stiu ca indiferent la cat termina scoala, la pensie ies la aceeasi varsta, deci daca l-as da de la 6,5 ar mai prinde un an in campul muncii, ceea ce nu-i o fericire. Eu am fost mereu "aia mica" in clasa si mi-a prins bine, am impresia ca asta m-a fortat sa dau mai mult din mine. Pe de alta parte, gradi asta pe care am gasit-o costa si f. mult (1250 program lung) si m-a luat ameteala cand am calculat cati bani as lasa acolo in 5 ani... Desi la mini au grija de ei mai mult (grupa de 6, nu de 10 copii, da?), m-ar tenta sa il dau la mica in ideea ca poate totusi pana termina el gradi se va gasi o modalitate de a-l da la scoala de la 6,5.
Dat fiind ca ziua nu mai purtam pampers, as incerca sa ne inscriem si la stat. Acolo insa imi e teama de personal, fiindca la privat ii tragi la raspundere mai usor si mi se pare ca-s mai grijulii.
Pls, dati cu parerea!!!
CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
Monnvas spune:
Ah, bine ca a scris Aris, ca incepusem sa-mi pun problema ca-s defecta. Si la noi toate hainele-s... haine. In vizita il imbrac la fel ca de parc Mai ales acum, de cand nu mai purtam body, iar in casa se practica putza goala, is toate la gramada si le punem in functie de... disponibilitate
CRISTIAN (7.03.2009)
Ela78 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui pisigri Da, pe vremea cind mergea la gradi trebuia sa am enshpe perechi de haine pentru ea, ca nici nu imi convenea sa spal 2 tricouri si 2 perechi de pantaloni scurti si atit, nici nu puteam sa astept nu stiu cit pina se adunau destule ca sa pun la spalat o masina de rufe, venise si toamna si se uscau mai greu... Asta pina cind am renuntat la separat hainele pe "posesori"....:D http://pisigri.blogspot.com/ Mami de Ilinca (5.03.2009) |
Nici eu nu le mai separ pe posesori Pana de curand spalam separat doar hainele lui Ianis vineri seara, mai spalam inca 2 masini de spalat sambata cu hainele noastre (albe+colorate), si inca una sambata seara si le intindeam duminica dimineata (cu lenjerii de pat+prosoape). Acum nu i le mai spal separat...
Elena, fericita de Ianis Cezar (04.04.2009)
Bianca2503 spune:
La haine; avem vreo 2 camasi de vizita pe care le murdareste si trebuie sa il schimb. pantalonii sunt la gramada. De fapt, imparteala aasta e facuta de mine. Ca imi plac mie niste haine si le pastrez de bune pana ii raman mici:))
Monn, cu gradinita nu stiu ce sa zic. Eu inca nu mi-am pus problem cu cati ani o sa petreaca acolo. Cand o sa faca 5 ani o sa ma decid incotro o luam.
La stat poti sa il dai ca sigur il primesc, doar ca trebuie sa ai in vedere sa il ia cineva intre 4 si maaaaaxim 6.
Io zic sa te orientezi de cum e mai bine acum pe moment. sa ii fie acomodarea usoare si sa invete lucruri.
Monnvas spune:
Si eu ma gandeam sa il las un an la astia, la privat, si apoi sa-l duc la stat daca nu ma mai descurc financiarmente. Problema mea e asa: daca face anul asta grupa mine, mi-l baga la 3,5 la gr. mica si asta inseamna musai scoala la 7,5 si nu-s sigura ca e mai bine asa. Pe de alta parte, nici nu stiu daca se poate altfel...
CRISTIAN (7.03.2009)
Bianca2503 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Monnvas Si eu ma gandeam sa il las un an la astia, la privat, si apoi sa-l duc la stat daca nu ma mai descurc financiarmente. Problema mea e asa: daca face anul asta grupa mine, mi-l baga la 3,5 la gr. mica si asta inseamna musai scoala la 7,5 si nu-s sigura ca e mai bine asa. Pe de alta parte, nici nu stiu daca se poate altfel... CRISTIAN (7.03.2009) -------------------------------------- Where there's a will there's a way |
Io nu cred ca daca un copil la 6 ani stie literele si cifrele (vorba aia le stie Vladimir si si Cristi) e tinut pe bara un an doar asa.
D-aia am zis ca astept pana la 4-5 ani si vedem. Ca pana la urma obligatorie e grupa pregatitooare, nu?
novus spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui Bianca2503
mai da-le-n p**da mamei lor de babe. V-am zis ca o sa ma vedeti la stirile de la ora 5. Mie imi creste tensiunea numai cand vad ca i se misca mandibula unei babe, ca se pregateste sa zica ceva. Vladimir sta cam descult la nisip si mi-o fur de la bone pensionare si bunici: ca se murdareste, ca se inteapa ca vor si ai lor (ca de fapt asta e problema). |
Oooo bine ca mi-ai amintit si Ada sta desculta la locul de joaca si nu sunt prea bine privita
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)