Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***332***

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bebe_shtrumf spune:

neatza de dupa-masa, sau buna dupa-amiaza!
si eu vreau sa dau copilul la cresa, insa sotul este de alte pareri si nashpa, mai astept juma' de an...
Cred ca ma bag la o serie de analize, Ari iar febra si diaree de duminika, sigur are vreun microb luat, sa vb cu dr Oz asta de familie ce zice, n-as intepa-o, dar tot am mai citit si pe aici ca e bine sa stii ce si cum.am emotii mai bine mi-ar lua mie sange.bine si probe din kk.
cu fak-ultatea e la fel zic eu si la stat mai rau, eu care lucrez de 8 ani in mediu, la zi, si se fac magarii bune dc e ceva, asa ca ID-/zi, stat sau privat dc vrei sa inveti n-ai decat.
da e salariu fix, chiar mai fix de atat nu se poate, promovari cum zicea Monvass care are pile si iute de sanda,insa avantaj: bani la timp si timp sa faci si altceva...
la joaka fi-mea mai bate copiii, dc ei nu stau sa-i ia ea in brate aaaia sa planga si ea sa-i pupe si sa le zica "gata gata", iar faza cu taratul eu o fac cam des...si ea rade mai tare sau tzipa, depinde de moment, apoi se face ca plange insa de fapt ar vrea sa ma composteze oleaka.(=muscat)(alintata oleaka, insa dc zice careva ca e singura si treb surior sau fratioara-vb Aris, eu ripostez...pe lok! sa nu ramana datoare).
La haine in afara de ce are in bagajel(chiloti, tricou, sosete, sapca, pantaloni scurti) si ccum e imbracata in ziua respectiva, mai am cateva "haine bune" insa eu i le dau pe toate, desigur clasate de casa, afara, parc cat de cat...am o regula de aur:(pt bunicute) vrei schimburi la copil? ia uite ce magazin si are exact ce vreti d-voastra sa ii luati! si lepotolesc repede.
decat sa aud imi treb maiou, n-am avut sosete roz decat verzi...ehhhhhhhhh na, ia de cumpara si ai tot ce vrei, plus sa le calce, toateeeeeeeeeee!sunt exagerata?

www.facebook.com/photo.php?fbid=181191671934547&set=a.181191651934549.54398.100001311452589&type=1&theater" target="_blank">Ariana-25.02.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:
citat din mesajul lui denisamada

Citat:
citat din mesajul lui novus

La noi deocamdata nu s-au intamplat niciodata accidente grave si cum eu sunt de neoprit la shopping avem rochite cam pt 1 luna fara sa le spalam noroc ca le-am luat de 2-3 ani

Aham! Si noi suntem intr-o situatie similara, doar ca nu le-am luat eu pt 2-3 ani, ci ii vin ei cel mai bine alea de 18luni...

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

Daaa, am vazut ca si voi sunteti fan rochite

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ela78

Iti spun educatoarele de la gradi, de obicei treninguri+tricouri cu maneca lunga+pijamale iarna, si pantaloni scurti+maiou acum vara.

El de obicei pleaca intr-un set dimineata(tricou cu maneca scurta + shortul aferent), si vine in alt set seara(educatoarele il schimba dupa ce se murdareste afara), asa ca in rucsacel in afara de ce trebuie ii mai pun "de rezerva" 3 pantaloni scurti de schimb + 1 tricou de schimb + 1 maiou si 1 chiloti daca transpira cand doarme. Bineinteles ca in fiecare seara rucsacul este reactulizat, cele purtate trec la spalat si pun altele "de rezerva".

Asta o fi la baietei...

La fetite e musai rokitza eleganta... mai ales cand la g'adi te vezi cu Da'ius.

Rokitza parvine intr-o stare "intermediara", adik nu e distrusa, dar nici nu "mai merge o data", nici macar pentru plimbarea de seara.

Si a-propos de plimbarea de seara, la noi foarte rar acesta se indreapta spre parc, desi cand am cumparat apartamentul mi s-a parut un mare avantaj ca avem parcul vis-a-vis, de-aia nici nu prea pot raspunde la intrebarile referitoare la gestionarea problemelor in parc... Cum sa ii cer ei sa aiba un comportament "adecvat", cand eu am o problema in a suporta copii prost crescuti (in special pe astia mai maricei, ca daca sunt mici am pragul de suportabilitate mai ridicat) si mame/bunici/bone nesimtite si/sau isterice!?

Astfel plimbarea noastra de seara (adik dupa 6-6:30 cand vine de la gradi) se indreapta spre shopping (ceea ce ii place la nebunie pitipoancei ) sau cu "trishi" sa il culegem pe tati daca vine la o ora la care ea e inca treaza (multinationala dupa stat, deh....) Foarte rar ajungem in parc... daca nu gasim altceva mai bun de facut... ma consolez cu gandul ca socializeaza suficient la gradi, intr-o companie un pic mai selectata...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Monnvas

Citat:
citat din mesajul lui Bianca2503

Dialog:

- Vladimir, ce faci acolo?
- O postie!

Varianta inginereasca:
- un postie... doi postie... tei postie... patu postie... shinshi postie...

Trimisei si la motan, s-a distrat si el.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Anaanule, nici eu nush ce sa fac,al meu a avut mereu atitudinea asta pasnica, abia acum protesteaza daca ii ia cineva motocicleta (d-aia fara pedale), e cam singura de care s-a atasat atat de tare, si asta numai daca n-are altceva mai bun de facut. In afara de a face educatie plozilor "alorlalti" nush ce sa fac. In parc la mine nu prea-s specimene, is in general copii OK cu parinti relativ OK.

Eu mai nou ma iau de babe. "Rusine, baiat mare in brate!" sau "ce copil rau!". Chiar si cand nu e vorba de copilul meu le intreb daca le-a cerut cineva parerea. De obicei dupa asta tac. Si io eram din gasca pasnica, aia care se face ca n-aude, dar amu am grija sa am ultimul cuvant.

CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Olario. Mama cat ati scris, si-n uichend nu se umple juma de pagina! Precis n-am retinut tot ce vroiam sa spun!
1) l-am vazut pe Andrei Gulioara mai frumos ca niciodata; frumos a fost el mereu da' acum parca e mai rapitor!!
2) Cuscra, io una n-as face nicio facultate daca n-as avea chemare/drag de ea, numa asa sa am o hartie trebuincioasa. Intr-o vreme ma batea si pe mine gandul sa fac a doua faculta, Filologie sau Drept (inainte s-o am pe Sophiphi) dar mi-am dat seama la rece ca ar fi un stres inutil pentru mine, ca ma cunosc, daca nu fac ceva care sa-mi placa innebunesc, ma stresez, ma panichez etc. Si cu Spirtu' Haert asta...ai auzit ce de scandalauri...bani pe apa garlei...
3) Pisik, io n-am inteles, ai lasat-o pe Ana in masina si te-ai intors acasa la sotz si sa te calmezi? Sau n-am prins eu firul?
4) nu stiu ce parere aveti voi, dar io din frageda pruncie (si toti copiii din cartier) consideram ca cel mai cool si mai fun e sa urci pe tobogan invers, nu pe scari; cred ca e in "datul genetic" al fiecarui copil dar majoritatea uita cand ajung adulti. Ei, io n-am uitat, nu ma pot oripila vazand copiii ca urca invers. Si la Sophiphi ii place sa urce invers, care e problema, ca tot ea sterge cu curu'?
5) noi nu aveam decat haine de casa (mai nou curu' gol:))) si de iesit; eu o duceam in rochite spuma-laptelui si la nisip, daca asa aveam chef in ziua respectiva. De anul asta insa am inceput s-o imbrac mai comod cand stim ca mergem la joaca fiindca cu rochitza nu prea aluneca pe tobo, nu sta comod in nisip etc. Cel mai comod ii e in "iegari" si bluzitza.
6) eu nu pot sa abordez alt copil daca vad ca parintele acolo, astept sa intervina el. Doar daca vad ca parintele lipseste sau e neatent intru in vorba cu copilul care face ceva nashpa, cat de finutz si diplomat pot ("vai, te rog sa nu-i pui nisip in cap ca poate-i intra in ochi":D). Eu nu suport unele babe proaste care se baga in vorba sa-i faca "educatie" Sophiei, adica io-s chiar in groapa de nisip cu ea si cate-o baba se trezeste:"vai, nununu, sa nu arunci cu nisip!" doar vazand ca Sophia a ridicat lopatica mai sus decat "standardul" ei, "regulamentarul" ei. Eu inghit, inghit, dar cand izbucnesc e rau. Inca n-am izbucnit, doar o data i-am zis unei babornite:"doamna, sunt aici, am eu grija ce face, nu trebuie s-o tocati marunt". De-ar si pune mana careva pe ea cred ca as exploda!! Eu nu-mi permit sa fac "morala" altui copil, sa-i pun etichete, sa-l iau de maini si sa-l dau la o parte...astept acelasi lucru cand e vorba de gogoloiu' meu de aur
Mai erau ceva teme ce nu le-am facut?:)

I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui denisamada

Citat:
citat din mesajul lui Ela78

Iti spun educatoarele de la gradi, de obicei treninguri+tricouri cu maneca lunga+pijamale iarna, si pantaloni scurti+maiou acum vara.

El de obicei pleaca intr-un set dimineata(tricou cu maneca scurta + shortul aferent), si vine in alt set seara(educatoarele il schimba dupa ce se murdareste afara), asa ca in rucsacel in afara de ce trebuie ii mai pun "de rezerva" 3 pantaloni scurti de schimb + 1 tricou de schimb + 1 maiou si 1 chiloti daca transpira cand doarme. Bineinteles ca in fiecare seara rucsacul este reactulizat, cele purtate trec la spalat si pun altele "de rezerva".

Asta o fi la baietei...

La fetite e musai rokitza eleganta... mai ales cand la g'adi te vezi cu Da'ius.

Rokitza parvine intr-o stare "intermediara", adik nu e distrusa, dar nici nu "mai merge o data", nici macar pentru plimbarea de seara.

Super tare !! asa mai merge, doar nu te poti prezenta la intalnire oricum

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Monnvas

Eu mai nou ma iau de babe. "Rusine, baiat mare in brate!" sau "ce copil rau!". Chiar si cand nu e vorba de copilul meu le intreb daca le-a cerut cineva parerea. De obicei dupa asta tac. Si io eram din gasca pasnica, aia care se face ca n-aude, dar amu am grija sa am ultimul cuvant.

CRISTIAN (7.03.2009)

O daaa asta cu rusinea ma termina si pe mine !!
eu le mai dau pe spate cand ma intreaba cate una daca am alaptat si le raspund senin ca da si inca mai prestez, se schimba la fata, se uita la Ada si ma intreaba rastit da' cati ani areee ???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Mai, si eu cand am zis ca "fac educatie" inseamna "nu da cu nisip in copii, ca le poate intra in ochi si acolo se face buba mare" sau "te rog, nu-l lovi" (aici bag si mana intre plod1 si plod2, ca doar n-o sa-i las sa faca full contact). Dar, cum am zis, la mine in parc nu prea is copii "rai", iar daca le zic eu, un strain, ceva, imediat se rusineaza si isi indreapta comportamentul.

CRISTIAN (7.03.2009)

Mergi la inceput

Io's un car de nervi.

Cat am stat io'n concediu s-a fixat unul pe "bucata" mea, iar acum ca shefa de sectie a plecat in concediu se crede shef de-a binelea... , asa ca eu, ca sa-mi protejez nervii, fac ce fac, apoi ma retrag la un studiu clinic... si mai dau un refresh la forum si plec si acasa mai devreme ca de obicei... dar de ofticat tot ma oftic, ca mie kiar imi place ce fac...

Mergi la inceput