Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***332***
Raspunsuri - Pagina 6
novus spune:
La noi deocamdata nu s-au intamplat niciodata accidente grave si cum eu sunt de neoprit la shopping avem rochite cam pt 1 luna fara sa le spalam noroc ca le-am luat de 2-3 ani
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
Ela78 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui novus
Noi avem haine de casa si haine pt afara , o haina (de obicei rochita vara) cu care s-a iesit afara se pune direct la spalat www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09) |
Noi avem haine pe-acasa, haine pe-afara, haine de gradi si haine de iesit in oras
Elena, fericita de Ianis Cezar (04.04.2009)
denisamada spune:
citat din mesajul lui novus
Noi avem haine de casa si haine pt afara , o haina (de obicei rochita vara) cu care s-a iesit afara se pune direct la spalat |
Si noi la fel!
Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute
adrisimo28 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ela78 Noi avem haine pe-acasa, haine pe-afara, haine de gradi si haine de iesit in oras |
haine ptr gradi in ce consta? noi incepem sa ne pregatim de "marea intalneala" cu gradi si mi-ar fi de ajutor informatii.
Nu exista decat un singur copil perfect in aceasta lume si fiecare mama il are.
Bianca2503 spune:
citat din mesajul lui adrisimo28
haine ptr gradi in ce consta? noi incepem sa ne pregatim de "marea intalneala" cu gradi si mi-ar fi de ajutor informatii. Nu exista decat un singur copil perfect in aceasta lume si fiecare mama il are. |
haine lejere, in care sa se miste usor si pe care sa le murdareasca fara ca tu sa te oftici:)
Ela78 spune:
Iti spun educatoarele de la gradi, de obicei treninguri+tricouri cu maneca lunga+pijamale iarna, si pantaloni scurti+maiou acum vara.
El de obicei pleaca intr-un set dimineata(tricou cu maneca scurta + shortul aferent), si vine in alt set seara(educatoarele il schimba dupa ce se murdareste afara), asa ca in rucsacel in afara de ce trebuie ii mai pun "de rezerva" 3 pantaloni scurti de schimb + 1 tricou de schimb + 1 maiou si 1 chiloti daca transpira cand doarme. Bineinteles ca in fiecare seara rucsacul este reactulizat, cele purtate trec la spalat si pun altele "de rezerva".
Elena, fericita de Ianis Cezar (04.04.2009)
adrisimo28 spune:
bianca, ela
Nu exista decat un singur copil perfect in aceasta lume si fiecare mama il are.
pisigri spune:
Da, pe vremea cind mergea la gradi trebuia sa am enshpe perechi de haine pentru ea, ca nici nu imi convenea sa spal 2 tricouri si 2 perechi de pantaloni scurti si atit, nici nu puteam sa astept nu stiu cit pina se adunau destule ca sa pun la spalat o masina de rufe, venise si toamna si se uscau mai greu... Asta pina cind am renuntat la separat hainele pe "posesori"....:D
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)
Monnvas spune:
citat din mesajul lui Bianca2503 Dialog: - Vladimir, ce faci acolo? - O postie! |
Varianta inginereasca:
- un postie... doi postie... tei postie... patu postie... shinshi postie...
CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
denisamada spune:
citat din mesajul lui novus La noi deocamdata nu s-au intamplat niciodata accidente grave si cum eu sunt de neoprit la shopping avem rochite cam pt 1 luna fara sa le spalam noroc ca le-am luat de 2-3 ani |
Aham! Si noi suntem intr-o situatie similara, doar ca nu le-am luat eu pt 2-3 ani, ci ii vin ei cel mai bine alea de 18luni...
Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute