Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***332***
Raspunsuri - Pagina 5
adrisimo28 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui aris26 adirisimo - merci mult pt link, ma bag la cautat cu binoclu e chiar o idee buna, chiar ii place sa vada si ce nu trebuie |
arunca un ochi aici http://www. germanelectronics.ro/conrad.php?name=Products&cid=609060&gclid=CMuG0_XNnqoCFQKHDgod1ksw6g
sau aici http://www. binocluri.net/
Nu exista decat un singur copil perfect in aceasta lume si fiecare mama il are.
novus spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui denisamada
Da-da, simpatici Comshii! Si tare dragi ne sunt! Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 ) www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute |
Si noua !!
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
pisigri spune:
Mai, io de exemplu plec in parc cu f putine jucarii la mine. Mi-e incomod sa le car, sa le iau cu mine inseamna sa ma eternizez pe undeva, ceea ce imi displace profund.
De obicei avem la noi o minge, nelipsita, prin grija Pisilincai, avem creta colorata si solutie de baloane.
Nu o las sa "atace" jucariile altora decit daca nu sint bagate in seama si daca este invitata/i se da voie. Daca proprietarul isi reclama jucaria, de obicei i-o inapoiaza din proprie initiativa; daca nu, ori ii este luata (si ea nu protesteaza deloooc ) ori ii spun eu sa i-o dea inapoi.
Pe de alta parte, eu sint spaima mamicilor din cartier :)))). Fac baloane, copiii alearga dupa ele si transpira.... sau am creta, si copiii se murdaresc. Mi-e greu sa inteleg, in general seara ajungem acasa amindoua jegoase, pline de praf si cu blugii desenati cu creta colorata :)). Probabil ca pt mamele cu fetite in rochite albe sau roz pal si diafane, sintem o imagine greu de suportat. Chiar ieri explicam in parc ca noi avem haine de casa, haine de parc si haine de vizite. Si ca nu imi imbrac fata in rochita cind stiu ca ajung pe linga un tobogan, ca nu pot sa imi bat joc de ea...sa incerce ele sa se dea in curu gol si transpirat pe tobogan de plastic...
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)
novus spune:
citat din mesajul lui aris26 novus - multumim. apropos de silueta...te crede cineva ca e a ta fetitza? super bine arati! bravo, eh uite asa imi placepana la anul daca sunt fata cuminte in sarcina asta te prind din urma + |
Sunt convinsa
Ela78 spune:
citat din mesajul lui adrisimo28 si la noi la fel, decurand am fost la munte si acolo la vila mai era o fam cu un copil de 1.9 luni care nu avea nici o jucarie adusa special ptr el, dragos avea printre alte jucarii caruciorul ptr papusi de care este absolut indragostit si copilul acela il voia si el, la un mom dat amadoi trageau de carucior normal ca dragos avand putere mai mare si-a luat carutul insa ce m-a enervat incepe sa zica mama copilului ca" de ce esti rau dragos si nu il dai si lui?" la care eu vorbeam in numele lui dragos dar spre copil" da` tu ce jucarie imi dai in schimb?" la care masa " niciuna" "pai si eu ce sa fac sa stau sa ma uit la tine cum te joci cu ale mele?" si zice simplu "DA". am ramas muta Nu exista decat un singur copil perfect in aceasta lume si fiecare mama il are. |
Eu situatiile astea nu stiu cum sa le gestionez;(
Daca vine un copil si incearca sa-i ia jucaria lui Ianis, de obicei se descurca singur, facand schimb de jucarii sau pur si simplu o ia si fuge. Eu incerc sa ma implic cat mai putin, ca sa invete el sa relationeze.
Insa daca acel copil e agresiv si incepe sa-i toarne lui Ianis intentionat nisip in cap, sa dea in el sau alte acte violente, ma duc la acel copil si-i explic ca nu-i frumos, ca nici lui nu i-ar place sa-i dea cineva cu nisip in ochi etc. De cele mai multe ori copilul respectiv intelege.
Insa mai sunt situatii cand intervine parintele adult, rau de gura, femei in varsta carora le e lene sa-si miste fundu' de pe banca si nu fac decat sa tipe tot locul de joaca, si care din senin incepe sa urle la tine cel care-i educi copilul si sa te faca in toate felurile, atunci ii raspund pe loc ce-mi vine la gura si il iau pe Ianis si mergem in alt loc, explicandu-i pe drum ca acel baietel e rau si nu stie cum sa se poarte, si din cauza asta nu vrea nimeni sa se joace cu el. Ianis intelege ca am cedat nu din cauza lui ca a facut el ceva gresit, ci pentru ca pe lume mai sunt si oameni prost crescuti cu care nu merita sa-ti pierzi energia si calmul. Asta-i teoria, ca eu de fapt ma consum tot drumul din cauza asta
Asta ma enerveaza cel mai tare, ca toata ziua faci fata cu succes la tot felul de situatii stresante, reusesti sa ramai calm si sa te mentii pana seara zen, ca sa-ti puna capac o acritura inculta si nesimtita pusa pe scandal
Elena, fericita de Ianis Cezar (04.04.2009)
Bianca2503 spune:
citat din mesajul lui pisigri Mai, io de exemplu plec in parc cu f putine jucarii la mine. Mi-e incomod sa le car, sa le iau cu mine inseamna sa ma eternizez pe undeva, ceea ce imi displace profund. De obicei avem la noi o minge, nelipsita, prin grija Pisilincai, avem creta colorata si solutie de baloane. Nu o las sa "atace" jucariile altora decit daca nu sint bagate in seama si daca este invitata/i se da voie. Daca proprietarul isi reclama jucaria, de obicei i-o inapoiaza din proprie initiativa; daca nu, ori ii este luata (si ea nu protesteaza deloooc ) ori ii spun eu sa i-o dea inapoi. Pe de alta parte, eu sint spaima mamicilor din cartier :)))). Fac baloane, copiii alearga dupa ele si transpira.... sau am creta, si copiii se murdaresc. Mi-e greu sa inteleg, in general seara ajungem acasa amindoua jegoase, pline de praf si cu blugii desenati cu creta colorata :)). Probabil ca pt mamele cu fetite in rochite albe sau roz pal si diafane, sintem o imagine greu de suportat. Chiar ieri explicam in parc ca noi avem haine de casa, haine de parc si haine de vizite. Si ca nu imi imbrac fata in rochita cind stiu ca ajung pe linga un tobogan, ca nu pot sa imi bat joc de ea...sa incerce ele sa se dea in curu gol si transpirat pe tobogan de plastic... http://pisigri.blogspot.com/ Mami de Ilinca (5.03.2009) |
si noi avem hainele asa impartite.
solutia de baloane e minunata ca pot sa il tin langa mine:))
adrisimo28 spune:
citat din mesajul lui pisigri De obicei avem la noi o minge, nelipsita, prin grija Pisilincai, avem creta colorata si solutie de baloane. Mami de Ilinca (5.03.2009) |
credeam ca numai noi suntem fani solutie facut baloane.. avem in casa,in masina, la bunici, in geanta astfel de tuburi, chiar si mihaelacg m-a intrebat intr-o zi "fata ai stoc?"
edit: m-am gandit si la o "mica afacere" cu baloane: cumpar de la chiosc mai multe tuburi si in parc cand toti copii sar ca vor le vand parintilor la pret dublu
adrisimo28 spune:
citat din mesajul lui Ela78 Insa daca acel copil e agresiv si incepe sa-i toarne lui Ianis intentionat nisip in cap, sa dea in el sau alte acte violente, ma duc la acel copil si-i explic ca nu-i frumos, ca nici lui nu i-ar place sa-i dea cineva cu nisip in ochi etc. De cele mai multe ori copilul respectiv intelege. |
sotul are o metoda: daca vede ca nu intelege respectivul copil ca e rau ce face, pur si simplu il ia de mana si il duce la parinte/bunic si ii zice sa il tina acasa daca nu stie sa se joace frumos. de multe ori functioneaza/
novus spune:
citat din mesajul lui pisigri Chiar ieri explicam in parc ca noi avem haine de casa, haine de parc si haine de vizite. Si ca nu imi imbrac fata in rochita cind stiu ca ajung pe linga un tobogan, ca nu pot sa imi bat joc de ea...sa incerce ele sa se dea in curu gol si transpirat pe tobogan de plastic... http://pisigri.blogspot.com/ Mami de Ilinca (5.03.2009) |
Noi avem haine de casa si haine pt afara , o haina (de obicei rochita vara) cu care s-a iesit afara se pune direct la spalat
pisigri spune:
Pai da, si la noi ajunge direct la spalat, dar uneori pe afara se petrec accidente "mortale" pentru haine, si atunci, decit sa ma chinui eu cu mama Vanishului, mai bine pastrez 3 rochite "bune" :)) "de duminica". Nu ca in vizite nu s-ar face praf destule haine....
A, cu solutia de baloane, avem plantate sticlute si pe la prietenii/rudele pe la care mergem mai des....
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)